Connect with us

Emisiuni

Cine sunt protagoniștii noii emisiuni #NuExistaNuSePoate, cu Andreea Marin ?

Avatar

Published

on

            Luni, 12 octombrie, două mari doamne vin în premieră absolută la TVR 2! Sunt femei speciale, puternice şi vedete admirate de publicul larg. Prima se numește Victoria, vine din Spania şi este protagonista serialului difuzat în premieră, de la ora 16:05, „Iubirea unei doamne”. De la ora 17:55, Andreea Marin dă startul așteptatei emisiuni „Nu există nu se poate”.

 

Pe mulți dintre noi, evenimentele trăite în prezent ne fac să privim cu nesiguranță spre lumea în care trăim. Dincolo de idealuri personale, de multe ori suntem luați de val, fiind prea greu să ne împotrivim normelor. Exista însă și oameni care, cu imaginație, voință și insistența de a crede în ideile lor, știu și pot să rupa ritmul. Andreea Marin îi va aduce de astăzi în fața telespectatorilor pe aceia care au spus, indiferent de domeniul pe care l-au ales, „Nu există nu se poate!”. Mesajul lor puternic va fi cunoscut în emisiunea TVR 2, #NuExistaNuSePoate!, de luni până joi, de la ora 17:55, într-un dialog spumos, o poveste-inspirație care poate schimba viața telespectatorilor.

Cine sunt invitații Andreei Marin ? Sunt oameni normali, în care ne putem regăsi, care au însă un strop de nebunie ce îi scoate din anonimat. Sunt cei care au învățat că nu există „Nu” și care „Pot”, când alții renunță. „Oameni care știu sigur că nu se vor îndepărta de valorile lor, pentru că bate altfel vântul pentru un timp. Le vor reinventa, se vor adapta, dar nu le vor tradă. Valorile, educația, tradiția, familia, lumea lor în care pot face un pas înainte, toate sunt baza dezvoltării lor pe mai departe, fie că e soare sau cer umbrit de nori. Protagoniștii noștri nu s-au născut cu o sclipire de geniu, dar simt că au venit aici, printre noi, cu un scop înalt: să lase ceva în urmă. Oamenii potriviți la locul potrivit. Atunci când pentru restul lumii răspunsul este „nu”, pentru ei, „Nu există nu se poate!”, a spus Andreea Marin.

 

Dialogul cu invitații va fi un prilej de a-i pune pe telespectatori în legătură cu ei, de a clădi campanii sociale, de a transmite mesaje puternice, de a găsi soluții negăsite înca în practică și de a face educație. „Avem nevoie de ei. Acum, mai mult ca oricând. Un dialog spumos, reușit, o poveste-inspirație poate schimba viaţa unui telespectator. Eu am fost, odinioară, omul din audiență a cărui viață s-a schimbat ireversibil astfel. Sunt cuvinte pe care nu le-am mai uitat. Care m-au ghidat, care au avut un ecou atat de puternic în mine, încât apoi nu am schimbat doar propria viaţă, dar am dat mai departe către mii de alte destine pe care munca mea le-a atins. Adeseori, dau mâna cu oameni care nu am știut ca există. Si care îmi spun: fără să ştii, mi-ai schimbat cândva viața”. Cel mai frumos răspuns care mi-a fost adresat: aşa am hotărât să schimb şi eu viaţa altora”, a adăugat vedeta.

Difuzat în premieră în România, la TVR 2, serialul „Iubirea unei doamne” (La senora-Spania 2008-2010) cu Adriana Ugarte, Rodolfo Sancho și Roberto Enriquez în rolurile principale, debutează din 12 octombrie. De luni până vineri, de la 16:05, telespectatorii vor urmări povestea Victoriei, o femeie frumoasă şi puternică, cu idei pline de progres pentru societatea în care trăieşte. Serialul a adus televiziunii naţionale din Spania, TVE, recorduri de audienţă. Succesul a fost înregistrat şi pe continentele unde a fost difuzat de postul TVE Internaţional, precum şi la numeroase alte televiziuni din America Latină sau Europa.

 

 

 

Comentarii

Emisiuni

Medicul Alin Georgescu merge în finala iUmor, sezonul 9

Avatar

Published

on

            Bănățean mândru, Alin Georgescu a fost exact ce recomandă medicul în cea de-a șaptea ediție iUmor, sezonul 9, difuzată seara trecută la Antena 1!

 

Medicul Alin Georgescu i-a încântat pe cei trei jurați cu numărul său de stand-up, dar și pe cei de acasă, așa că se va întâlni în marea finală cu ceilalți șase preferați ai telespectatorilor de până acum: Andrei Ungureanu (Omul cu Tourette), Giorgiana Lupu, Biba Struja, Ștefan Nistor, Mădălin Ghioc și Cristi Manolescu.

 

„Sunteți un mister, domnul meu, de unde ați apărut în sezonul 9 ? A spus toate răutățile pământului, dar a făcut-o cu stil, nu a fost bădăran!”, a exclamat Cheloo, încântat de numărul lui Alin Georgescu. „Eu nu știu dacă am văzut vreodată pe această scenă un număr atât de masculin! Mi-aș dori foarte mult să câștigi concursul acesta pentru că nu doar te-ai pregătit, dar ești un om inteligent! Așa trebuie să arate un număr la iUmor!”, a spus și Mihai Bendeac.

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului de luni după-amiază.

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Cu sinceritate despre Dumnezeu și sfinți, cu Anca Sigartău

Avatar

Published

on

             Ediția specială „Universul credinței” de marți, 27 octombrie, ora 10.30, prilejuită de sărbătoarea Sfântului Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucureştiului, cuprinde transmisiunea în direct a Slujbei de la Catedrala Patriarhală, dar și dialoguri cu actori de succes care s-au întors către Dumnezeu.

 

O cunoaștem din zecile de filme, piese de teatru, scheciuri și emisiuni de televiziune la care a participat, mereu veselă și optimistă. Cu 23 de ani în urmă, însă, i se mai dădea doar un an de trăit. Anca Sigartău L-a găsit pe Dumnezeu în cel mai dificil moment al vieții sale. Iar de atunci, nu L-a mai lăsat. Actrița vine marți dimineață, la ora 10.30, în ediția specială „Universul credinței” de la TVR 1, pentru a-l sărbători pe Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou – Basarabov, patronul oraşului Bucureşti, dar și pentru a-și spune povestea. Victor Dochia, producătorul și gazda emisiunii, ne propune să asistăm împreună, în direct, la Slujba oficiată de Patriarhul României, Preafericitul Părinte Daniel, la Catedrala Patriarhală, dar și să descoperim o altă față a câtorva actori cunoscuți.

Pentru că accesul la manifestările publice este limitat din cauza măsurilor de prevenție impuse de autorități, „Universul credinței” încearcă să aducă acelora care nu pot participa în aceste zile la pelerinajul de la Catedrala Patriarhală, bucuria întâlnirii cu Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou. În studioul TVR 1, alături de gazda emisiunii și de actrița Anca Sigartău, se va afla și Răzvan Bucuroiu, jurnalist și realizator TVR, director fondator al editurii „Lumea credinței”. De asemenea, doi reporteri care vor asigura transmisiuni live de la Catedrala Patriarhală din București vor dialoga cu alți doi actori care au simțit, la un moment dat al vieții lor, chemarea spre credință și Adevăr: Isabella Neamțu de la Teatrul Nottara, respectiv Silviu Biriș de la TNB, acum și student la Teologie Ortodoxă.

Despre puterea credinței, despre minunile rugăciunii, despre cum se poate schimba o viață într-o clipă aflăm mai multe de la Victor Dochia și invitații săi la ediția specială „Universul credinței” din 27 octombrie, de Sfântul Dimitrie cel Nou, transmisă în direct, de la 10.30, la TVR 1.

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Adriana Trandafir vine în platoul Chefi la cuțite. Începe ultima săptămână a degustărilor pe nevăzute

Avatar

Published

on

            Șirul invitațiilor speciali continuă la Chefi la cuțite. Actrița Adriana Trandafir vine să pregătească o ciorbă de lobodă cu mămăligă, care să le amintească chefilor de copilărie.

 

Cu vădite emoții, această mărturisește că participarea la emisiune este un lucru foarte serios pentru ea, și-a gândit atent preparatul și își dorește ca acesta să fie pe placul celor trei. Dacă va reuși sau nu să obțină mult râvnitul cuțit, telespectatorii vor descoperi în aceasta seară, la Antena 1.

Tot astăzi începe ultima săptămână a degustărilor pe nevăzute. Chefii mai au foarte puțin până își vor face echipele cu care pornesc în lupta pentru marele premiu din sezonul cu numărul opt. Cele trei amulete rămase în joc vin și cu o mare surpriză. Farfuriile pe care le pregătesc vor fi jurizate chiar de ei. Cum va decurge tot acest proces, telespectatorii vor afla în această seară începând cu ora 20.30.

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Facebook

Trending