Cinefili, se lanseaza in curand o colectie speciala: The Ultimate James Bond Collection - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Cinema

Cinefili, se lanseaza in curand o colectie speciala: The Ultimate James Bond Collection

Published

on

Foto credit: Odeon Cineplex

Odeon Cineplex lanseaza in curand colectia speciala THE ULTIMATE JAMES BOND COLLECTION (Metro Goldwin Mayer Studios si 20th Century Fox), care include 23 discuri Blu-ray cu toate filmele Bond intr-un box de colectie, un bonus disc, dar si un spatiu dedicat pentru discul 24, urmatoarea aventura a lui James Bond, SPECTRE.  In acelasi box de colectie este inclusa o carte de buzunar 50 Ani de postere de film James Bond, care include cele mai bune postere, de la Dr. No la SPECTRE.  Alte bonusuri: Gadgets, Villains, Bond Girls, Locations, Being Bond.  

Discul Bonus include:

  • Doua noi clipuri bazate pe interviurile scenaristilor Bond, Neal Purvis si Robert Wade, „The Shadow of SPECTRE”, care se concentreaza pe organizatia terorista SPECTRE si „The Story so Far”, o recapitulare a  momentelor semnificative din cele trei filme Bond anterioare, cu Daniel Craig in rolul principal.
  • Discul exclusiv „Everything or Nothing: The Untold Story of 007”, un documentar de 90 de minute al povestii nespuse a agentului 007.

Format disponibil:

Colectia speciala The Ultimate James Bond Collection va fi disponibila in curand in format Blu-ray in magazinele de specialitate.

Colectia include: Dr. No / Din Rusia, cu Dragoste / Goldfinger / Thunderball / A Doua Sansa / In Slujba Maiestatii Sale / Diamantele Sunt Eterne / Pe Cine nu Lasi sa Moara / Pistorul de Aur / Spionul care M-a Iubit / Moonraker / Doar pentru Ochii Tai / Octopussy / Perspectiva unei Crime / Cortina de Fier / Aviz pentru Crima / Agentul 007 contra Goldeneye / 007 si Imperiul Zilei de Maine / James Bond – Lumea nu e de Ajuns / Sa nu Mori Azi / Casino Royale / Partea lui de Consolare / Bond 007: Coordonata Skyfall

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending