Connect with us

Filme

CINEMARATON DIFUZEAZĂ CELEBRA SERIE COMISARUL, REGIZATĂ DE SERGIU NICOLAESCU

Published

on

Reclame

Una din cele mai spectaculoase și mai de succes serii din cinematografia românească va putea fi urmărită integral săptămâna viitoare la Cinemaraton.

Canalul de televiziune dedicat iubitorilor de film românesc din portofoliul Grupului Clever va difuza „Comisarul”, una dintre cele mai îndrăgite și legendare serii din cinematografia autohtonă, regizată de Sergiu Nicolaescu.

Din 08 iulie, telespectatorii vor putea urmări cele mai captivante filme din această serie, pelicule ce au marcat generații întregi și au adus pe ecrane personaje memorabile și povești pline de suspans. Cele 5 filme semnate de regizorul Sergiu Nicolăescu (Cu mâinile curate, Ultimul cartuș, Un comisar acuză, Revanșa și Duelul) vor putea fi vizionate de luni, 08 iulie,  până vineri, 12 iulie,  de la ora 20.00. 

Seria „Comisarul” include titluri emblematice precum:

  • „Cu mâinile curate”
  • „Ultimul cartuș”
  • „Un comisar acuză”
  • „Duelul”
  • „Revanșa”

Sergiu Nicolaescu a fost unul dintre cei mai prolifici regizori și actori din cinematografia românească și a creat nu doar filme de acțiune, ci adevărate cronici sociale ale unei perioade tumultoase din istoria României. Abordarea sa unică, talentul și viziunea regizorală au transformat aceste filme în opere de referință. Difuzarea seriei „Comisarul” le oferă telespectatorilor ocazia perfectă pentru a redescoperi aceste filme clasice și  pentru a se bucura de interpretările de excepție ale unor actori de renume, precum Ilarion Ciobanu, Sergiu Nicolaescu, Sebastian Papaiani, Jean Constantin, Gheorghe Dinică, George Constantin, Colea Răutu, Ion Rițiu. 

Cinemaraton, postul de televiziune din portofoliul Grupului Clever, își continuă misiunea de a promova și păstra vie cultura cinematografică românească, oferind telespectatorilor acces la filme de calitate, care au definit industria filmului în România.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending