CineStar, cel mai nou produs al Grupului Realitatea Catavencu - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

CineStar, cel mai nou produs al Grupului Realitatea Catavencu

Published

on

six_feet_under-3Grupul de presa Realitatea – Catavencu lanseaza CineStar, un pachet de trei canale TV de film premium. CineStar, ActionStar si ComedyStar vor incepe emisia in 19 decembrie, la ora 18:00, in exclusivitate pe platforma Romtelecom Dolce.

Cel mai nou produs al Grupului Realitatea-Catavencu aduce pe ecranele telespectatorilor romani mari succese de casa ale cinematografiei mondiale, precum si filme premiate la cele mai mari festivaluri. Multe dintre productiile difuzate vor fi premiere pe piata de televiziune din Romania.
Canalul-lider CineStar, care da si numele intregului pachet de trei posturi TV, va prezenta productii din toate genurile cinematografice. ActionStar si ComedyStar vor fi dedicate, in ordine, difuzarii filmelor de actiune si comediilor.
Printre titlurile de succes care apar in grilele de programe ale celor trei posturi din prima luna de emisie se numara: „Pirates of The Caribbean”, „Signs”, „21 Grams”, „Being Julia”, „Mr. Magoo”, „Scary Movie 4”, „Kiss of The Dragon” sau „Air Force One”.

„CineStar aduce in casele telespectatorilor magia marilor filme. Pachetul CineStar inseamna divertisment de calitate, cu avantajul major ca oricare membru al familiei va gasi in orice moment, pe unul dintre cele trei canale, un film potrivit pentru starea lui de spirit. In plus, filmele nu vor fi intrerupte de publicitate”, declara Bogdan Chiritoiu, project manager-ul CineStar.

Grupul Realitatea-Catavencu are operatiuni in televiziune, radio, publishing si new media. Portofoliul Grupului cuprinde unele dintre cele mai credibile produse media premium din Romania, printre care Realitatea TV – prima televiziune de stiri din Romania, The Money Channel – primul canal tv de afaceri, Academia Catavencu – cel mai influent saptamanal romanesc de satira politica, Cotidianul, precum si retelele Radio Guerrilla si Realitatea FM.

Persoane de contact:
Roxana Gramada, Corporate Affairs Director, Realitatea-Catavencu, roxana.gramada@gruprc.ro
Lucian Florea, PR Executive Realitatea TV, lucian.florea@realitatea.net

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending