Connect with us

ALL MEDIA

Ciprian Susanu lansează o platformă educațională completă de marketing digital

Avatar

Published

on

  • Platforma reprezintă un hub de instrumente de marketing online cu aplicabilitate imediată, gândite pentru nevoile specifice ale specialiștilor și ale antreprenorilor;
  • Platforma poate fi accesată la cipriansusanu.ro;
  • O serie de ebook-uri pentru toate segmentele marketingului digital vor fi găzduite pe platformă;
  • Seminarii și training-uri avansate și practice abordează, pe larg, nivelul strategic al marketingului online și latura practică a domeniului, de la crearea conținutului pentru social media, până la măsurarea avansată cu Google Analytics și crearea reclamelor pe Facebook;
  • Serviciile de consultanță, audit și training-uri corporate oferă soluții strategice integrate pentru companii și pregătesc, la nivel avansat, atât specialiști în marketing și comunicare, cât și antreprenori care vor să-și ducă business-urile la următorul nivel.

 

Ciprian Susanu, digital marketer cu peste 12 ani de experiență, face un demers educațional amplu pe piața din România și lansează o platformă adresată atât specialiștilor de marketing și comunicare, cât și antreprenorilor care vor să-și dezvolte afacerile prin metode de promovare online.

Platforma, disponibilă la www.cipriansusanu.ro, reprezintă un hub unde fiecare specialist în online sau antreprenor are acces la o serie de instrumente menite să faciliteze dezvoltarea unui brand în mediul digital și să genereze performanțe sporite de business.

 

În prima etapă, platforma găzduiește conținut editorial, ebook-uri, o secțiune cu informații despre evenimentele susținute de Ciprian Susanu, precum și posibilitatea de înscriere la acestea. Ulterior, ea va fi dezvoltată și cu alte tipuri de informații și recomandări strategice relevante la nivel național, precum și alte instrumente utile pentru industria de marketing online din România.

Ebook-urile sunt menite să ofere principiile fundamentale ale promovării online prin diferite canale și platforme, principii utile pentru antreprenori care vor să dezvolte strategii pentru companiile lor, cât și pentru oamenii de marketing și comunicare care vor să se specializeze în cea mai dinamică industrie a momentului, marketing digital.

 

În ceea ce privește seria de evenimente, anul acesta ea continuă cu două seminare gratuite de marketing online, unul care va avea loc pe data de 9 iunie, la care înscrierile se fac aici și unul în data de 12 iunie, la care înscrierile se fac aici, și cu trei training-uri avansate: Training de Facebook Ads – 12-13 mai (pentru implementarea corectă, la nivel profesionist, a reclamelor pe Facebook), Training de Social Media – 23 mai și 23 iunie (pentru dezvoltarea business-urilor prin intermediul strategiilor corecte de Facebook) și Training de măsurare avansată și optimizare – 31 mai și 29 iunie (pentru îmbunătățirea constantă a rezultatelor online).

 

Pe lângă aceste cursuri intensive și recurente, Ciprian Susanu pregătește alte trei training-uri avansate în acest an, unul de SEO (pentru abordări practice și sustenabile de creștere organică), unul de Google AdWords (pentru strategii avansate, la nivel profesionist, de Google AdWords) și unul de E-mail Marketing (pentru exploatarea maximă a unui canal subevaluat de mulți clienți din România).

 

Serviciile de consultanță, audit și training-uri personalizate vin în întâmpinarea nevoilor afacerilor și brandurilor locale și internaționale care necesită directive strategice coerente, aliniate cu obiectivele lor de business, recomandări și execuție la nivel profesionist, precum și acțiuni constante de specializare la nivel intern.

Conținutul editorial publicat pe platformă vine să completeze oferta educațională cu informații referitoare la tendințe și previziuni în materie de marketing online la nivel național.

 

„Creșterea pieței de digital marketing este un efort comun și toți cei care lucrăm în industrie ar trebui să contribuim la dezvoltarea domeniului nostru de activitate. Am decis să fac acest demers educațional amplu în continuarea inițiativelor din 2016, pentru a oferi și mai multe informații de valoare, atent selectate și testate în peste 12 ani de experiență în industrie. Am observat o nevoie de educație atât în rândul specialiștilor din companii, cât și printre antreprenorii care au construit business-uri de succes și vor să le dezvolte și mai mult prin strategii și tactici digitale coerente”, spune Ciprian Susanu.

Comentarii

ALL MEDIA

Ce trebuie să iei în calcul atunci când alegi piesele auto de la centre de dezmembrări

Avatar

Published

on

În ultima vreme, centrele de dezmembrări au luat amploare și continuă să crească în popularitate. Explicația este evidentă și ține de preferința pentru mașini second hand importate masiv din Europa. România a fost campioană la acest capitol, multă vreme și nici acum nu se poate spune că lucrurile stau diferit.

Din pură nevoie de a găsi o soluție echilibrată în ceea ce privește întreținerea mașinii, piesele la mâna a doua sunt o recomandare. Nu orice tip de piesă desigur. Consumabilele, spre exemplu, nu sunt nicicând indicate a fi cumpărate la mâna a doua. Însă aripi, faruri, radiatoare, pompe de injecție, chiulasă, electromotoare sau alternatoare sunt oricând de preferat a fi cumpărate din centre de dezmembrări.

Diferența? De la astfel de centre de dezmembrari Craiova sau  din orice alt oraș achizițiile pot fi mai avantajoase din punct de vedere financiar. Vorbim despre o diferență de cele mai multe ori chiar și de jumătate de preț față de costurile cu piesele noi. Așadar, un major avantaj este legat de posibilitatea de a controla costurile, astfel încât să fie evitate achizițiile destul de costisitoare.

Ce trebuie să știți despre piesele cumpărate de la dezmembrări

Contrar unor prejudecăți sau contrar practicilor unor centre ce lucrează la nivel de amator, există și opțiunea de a primi garanție și de a avea parte de piese verificate. Iată ce trebuie să știți despre piese auto achiziționate din centre de dezmembrări precum Wolcar spre exemplu:

Garanția

Desigur, unele centre de acest gen nu își permit să ofere garanție pentru produsele comercializate. Aici este de altfel și ruleta rusească în cazul acestei metode de achiziție a unor piese auto. Nu însă și când vine vorba de Wolcar. Pentru ceea ce cumpăraţi de aici aveţi garanție asigurată de 3 luni.

Retur și verificare de piese

În ceea ce privește compatibilitatea pieselor aveţi un filtru activ în cadrul paginii Wolcar. Alegerea corespunzătoare va ține cont de modelul mașinii, anul fabricației de asemenea. O paletă largă de opțiuni regăsiţi aici: piese pentru Audi, Ford, Volkswagen, Skoda și multe altele. Privind tipologia pieselor vorbim despre elemente de caroserie, climatizare, electrice, de interior, pentru motor sau elemente de transmisie.

Oricare ar fi alegerea, stocul disponibil este notat online. Înainte de a fi livrată o piesă aceasta va fi verificată pe bancul de lucru. De asemenea, la Wolcar aveți și garanția a ceea ce cumpărați. În cazul în care intervine decizia de a face un retur, banii vor fi returnați integral. Detalii regăsiți și în cadrul paginii oficiale.

 

Cine este Wolcar

Centrul fizic este în localitatea Malu Mare, Craiova, județul Dolj. Dar cei interesați de achiziția unor piese de aici trebuie să știe că este posibilă orice comandă, cu livrare oriunde în țară. Pentru cei care pot ridica produsul de la centru lor, aici vor regăsi și un service autorizat, cu o lungă listă de servicii: începând cu partea de diagnoză computerizată și până la înlocuire de piese.

Comentarii

Continue Reading

ALL MEDIA

Kanal D, premiu pentru “Excellence in Media Sales”

Avatar

Published

on

Kanal D a primit aseara premiul pentru “Excellence in Media Sales”, in cadrul evenimentului “Most Admired Business Women Awards 2020”, organizat de Business Arena Magazine. Distinctia a fost oferita Stefaniei Mitrache, Digital&TV Sales Director Kanal D, pentru succesul profesional, aptitudinile manageriale si determinare in atragerea celor mai bune rezultate intr-un segment de piata foarte competitiv.

Printre invitatii la prestigiosul eveniment s-a aflat si Cosmin Cernat, vedeta Kanal D.

“Sunt foarte mandra ca am primit aceasta recunoastere, este meritul intregii echipe Kanal D, careia tin sa ii multumesc pe aceasta cale. Sunt convinsa ca impreuna vom reusi sa aducem, in continuare, cele mai bune solutii pentru clientii si partenerii nostri. Kanal D este un jucator important pe piata media din Romania, care se remarca prin rezultate spectaculoase inregistrate si printr-o crestere constanta, de la an la an”, a spus Stefania Mitrache, Digital&TV Sales Director Kanal D.

Kanal D este unul dintre cei mai performanti jucatori pe piata media din Romania; statia si-a consolidat pozitia in top trei televiziuni din Romania prin intermediul unei strategii de comunicare foarte bine articulate a valorilor bradului si a continutului emisiunilor difuzate.

In 2019, Kanal D se plasa pe primul loc la nivel National, in Day Time, in intervalul 11:00 -15:00, inregistrand o cota de piata de 15,1%. De asemenea, suprematia la nivel National, in Day Time, a continuat si in 2020, de luni pana vineri, in acelasi interval orar, statia acumuland o cota de piata de 16,5%.

Comentarii

Continue Reading

Radio

Ramon Cotizo și Nono Semen preiau ștafeta matinalului Digi FM de vacanță

Avatar

Published

on

            Ramon Cotizo și Nono Semen sunt „Regii dimineților de vacanță” și preiau ștafeta matinalului Digi FM, în luna august. În fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 7:00 la 10:00, cei doi aduc energie și voie bună ascultătorilor Digi FM.

 

„Eu vara nu dorm ! Pe bune. Mă ține căldura treaz. Colegii mei s-au bucurat la auzul veștii și mi-au spus că eu sunt alesul pentru matinalul Digi FM de vacanță. Ce nu știau ei este că eu vara nu dorm – noaptea…  Așa că, după ce am tras bățul scurt (mai scurt decât Ciuclaru), vă aștept în fiecare dimineață de la ora 7:00 să ne trezim împreună sau mă treziți și pe mine. Nu o să fiu singur. Cel mai bun amic și coleg al meu, Nono, o să se alăture acestei nebunii de-o vară.

 

            „Cum suntem două firi puse pe glume, cred că o să ne descurcăm onorabil. Colegii ne strigă deja Regii dimineților şugubețe. Bețescurte, clar. Dar ne bucurăm. Ne bucurăm pentru că o să fim cu voi, pentru că dimineața bună se face cu un zâmbet, o glumă, o voce prietenoasă, alături de ascultătorii Digi FM, la prima cafea a zilei, în drum spre job sau în concediu, a spus Ramon Cotizo, completat de Nono Semen: „Fie că ești în vacanță sau la job, la Digi FM vei simți un vibe bun alături de doi oameni sinceri, deschiși și bucuroși că pot să-ți fie aproape.”

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0