miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăAUDIENȚE TVClanul a fost aseară în topul preferințelor telespectatorilor! Serialul a fost lider...

  Clanul a fost aseară în topul preferințelor telespectatorilor! Serialul a fost lider absolut de audiență

  Răsturnări de situații și decizii la limită au fost luate, aseară, în Clanul! Tudor a fost declarat mort, în timp ce David a rămas fugar. Sofia își urmărește alianțele, însă pare că s-a încrezut în cine nu trebuie. Povestea serialului va avea un final de sezon trei cutremurător, săptămâna viitoare.

  CLANUL a fost lider de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 22:49, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Serialul a înregistrat 7.0 puncte de rating și 22.9% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă, ANTENA 1avea 5.2 puncte de rating și 16.9% share.

  Peste 1.1 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:37, peste 1.3 milioane de români se uitau la Clanul.

  Tensiunile din poliție sunt din ce în ce mai mari, iar Costoiu simte că totul se destramă: „S-a ales prafu`. Gata, s-a terminat. Am o gaură în burtă. Olivia e moartă, Patricia e moartă, Silviu e la urgență, ăsta e desfigurat în bătaie, David e dat în urmărire generală, Mișu e acasă, în arest la domiciliu. Mulțumesc pentru ajutor, rămân dator, dar vă rog, hai să terminăm.”

  David a apărut în fața casei Ilicăi și i-a spus adevărul despre el: „Știu că nu mai ai încredere în mine, dar sunt disperat. Nu mai am pe nimeni pe pământul ăsta. Te rog, vreau să vorbim. Jur că-ți zic tot adevărul”. Bărbatul nu a plecat până când nu a făcut-o pe Ilinca să-i promită că va investiga cine este familia lui adevărată. Ce va afla jurnalista despre David, vedem săptămâna viitoare în episodul final.

  Nu ratați luni, de la 20:30, ultimul episod din sezonul trei Clanul! Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente