CLANUL Te mai poți ascunde când fiecare pas adaugă o nouă minciună realității tale? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

CLANUL Te mai poți ascunde când fiecare pas adaugă o nouă minciună realității tale?

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Ți-am dus grija”. O propoziție simplă pe care Mircea i-o va spune diseară lui Tătuțu, dar care arată starea constantă a personajelor din serialul fenomen al momentului. În timp ce Luminița se îngrijorează pentru viața fiului ei, Tătuțu pentru David pentru a nu fi prins de Costoiu, Comisarul pentru Tudor știind că l-a aruncat în brațele mafiei, cei doi tineri, David și Tudor, au învățat să trăiască cu pericolul deasupra capului și cu teama că orice zi poate fi ultima din planul lor.

În această seară, pe Tudor îl așteaptă unul dintre cele mai dure teste de până la acest moment. Se pare că Mircea îl suspectează tot mai tare că el ar fi cârtița care îl aduce pe Costoiu mereu în coasta lor: ”Prea multe belele. L-ai primit în casă. Un gabor răsucit”. Bebe nu este la fel de sigur, ba chiar știe de ce nu pare deloc plauzibil: ”O cârtiță bună e aia care-ți dă cel mai puțin în cap că-i cârtiță”. Oare va reuși iar Tudor să scape de orice fel de pericol? Sau ăsta va fi punctul de cotitură?

Cam aceleași discuții le va purta Tătuțu și cu David, tânărul asumându-și pericolul de a fi prins de Comisar. Însă cel care l-a protejat toată viața va încerca să-l liniștească și acum: ”Numai amândoi putem să-l facem”. În mintea lui David se află și relația cu Ilinca, pe care a îndepărtat-o tot mai mult. Așa că a venit momentul să facă noi pași pentru a se reapropia de tânără. Oare mai este loc de mai mult?

Magda e decisă să oprească relația șoferului ei cu Vera, iar cu fiecare episod face noi pași în acest sens. Diseară, îl va aborda direct pe Tudor și îi va spune ce gândește: ”Nu mai face pe miratu. Înțeleg că nu poți să o refuzi pe fata lui Șefu când se dă la tine”.

Au mai rămas doar trei episoade până la finalul primului sezon. Diseară, de la 20:30, pe PRO TV se scrie capitolul cu numărul unsprezece al unei povești extrem de puternice în care cu fiecare clipă se poate observa cum pericolul este tot mai mare.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending