Connect with us
Avatar

Published

on

Claudia Fabian din Sovata a câștigat titlul de Prima Mamă și 2000 de euro!

În urma televotingului a fost desemnată câștigătoarea titlului Prima Mamă a emisiunii Schimb de mame, difuzată duminica de la ora 20.00, la Prima TV.Claudia Fabian este cea care a fost votată drept Prima Mamă de către telespectatorii sezonului 28.

Claudia Fabian, din Sovata, este câştigătoarea celui de-al 28 -lea sezon Schimb de mame. Titlul de Prima Mamă, câştigat de Claudia, i-a adus în cont 2.000 de euro. Ea a fost aleasă prin sistem televoting chiar de telespectatorii acestei emisiuni.

Când a fost anunțată de premiul de 2.000 de euro, acordat de Prima TV, Claudia a fost surprinsă încât nu a avut timp să se gândească ce va face cu premiul pentru că nu s-a gândit vreodată că va câștiga. Bucuria ei cea mai mare a fost faptul că, în urma schimbului temporar de familii, a reușit să aducă armonia în casa care a fost găzduită timp de o săptămână. În vârstă de 28 de ani, căsătorită și cu o fetiță de 5 ani, Claudia lucrează ca manichiuristă și spune că a participat la emisiunea Schimb de mame pentru că își dorea o experiență diferită.

“Nu m-am gândit că voi câștiga. Am vrut să particip pentru schimbul de experiență și nu a fost tocmai ușor, dar nici foarte greu. Am avut noroc de o familie cumsecade și mi-a trecut timpul foarte repede datorită lor. Cu siguranță aș mai repeta încă o dată experiența asta” declară noua câștigătoare a titlului de Primă Mamă, Claudia Fabian.

PrimaTV continuă înscrierile pentru noul sezon al emisiunii Schimb de mame! Doamnele care doresc să devină vedetele noului sezon Schimb de mame, difuzat în fiecare duminică pe PrimaTV de la orele 20.30, trebuie să aibă cel puţin un copil minor în familie şi o locuinţă cu cel puţin două camere locuibile, indiferent de zona ţării. În noul sezon, mamele care cred că pot face față provocărilor pot să se înscrie la unul dintre cele mai solicitante misiuni pe care o pot îndeplini: cea de mamă pentru altă familie.

Înscrierile se pot face în continuare la numărul de telefon la 0727 224 974 sau la adresa de e-mail casting@paprika-latino.com! dar și pe pagina oficială de facebook: www.facebook.com/schimbdemameoficial.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending