Connect with us

A-Z NEWS

Claudiu Dumitrache: „nu pot să fur valorile Bisericii și să mi le asum autonom”

Published

on

Reclame

Într-un interviu luat de către juristul Ivan Vasile Ivanoff la emisiunea „În umbra puterii” de la BazarTv, artistul Claudiu Dumitrache – Ambasadorul Culturii Euro Education Federation și președintele Comisiei de Atestare a Calității, Performanței și Excelenței a Premiilor Radar de Media – a răspuns unor întrebări legate de religie și creștinism, libertate, muzică și mass-media, sesizând propaganda de îndobitocitre prin toleranță și false modele în spațiul public.

În vârstă de 23 de ani, de etnie romă și considerat „simbol pentru viitorul creației intelectuale” de academicianul Ioan-Aurel Pop, artistul menționează despre distorsiunea omului contemporan care caută împlinirea în reacțiile chimice propuse de media, rețelele de socializare și industria de divertisment. Totodată, cercetător al religiozității lui Albert Einstein, Dumitrache aduce aminte de declarațiile celui mai mare savant privind creștinismul răsăritean ca religie întemeietoare a civilizației în Europa, dar și de Uniunea Europeană ca model al tainei treimice. 

În ceea ce privește Radar de Media Summer Gala, ceremonie pe care o va prezenta în luna iunie cu Simona Țăranu, Claudiu Dumitrache notează despre necesitatea de a se face distincția dintre piață și valori, implicarea sa în acest proiect fiind legată de „răul cel mai mic”.  

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending