Connect with us

ALL MEDIA

Claudiu Saftoiu isi doreste un nou concept pentru televiziunea TVR 3

Avatar

Published

on

Claudiu Săftoiu, preşedinte-director general al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), a declarat, joi, că TVR 3 va avea din 6 decembrie un nou concept, va fi o expresie a mediului rural, a conservării spaţiului cultural, tradiţional, etnografic, dar şi de actualitate şi de societate rurală, scrie MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor SRTv, Claudiu Săftoiu a fost invitat joi la Buzău, la prima convenţie a Asociaţiei de Comunicaţii Electronice din România (ACER), prilej cu care a amintit operatorilor de cablu că preluarea televiziunilor din portofoliul TVR este în “regim must-carry” (obligatoriu la retransmisie pentru toţi cabliştii din România, n.r.).

Totodată, Claudiu Săftoiu a precizat că relaţia TVR cu operatorii prin cablu este foarte importantă, deoarece Societatea Română de Televiziune are 11 televiziuni – naţionale şi teritoriale -, care oferă un conţinut complet şi complex.

“Canalele TVR News, TVR 3 şi staţiile teritoriale întâmpină probleme de distribuţie pe cablu. De aceea, acolo unde puteţi, preluaţi şi transmisia acestora”, le-a transmis Claudiu Săftoiu operatorilor de cablu.

“Intenţionăm să promovăm TVR 3, care, din 6 decembrie, va avea un nou concept, o expresie a mediului rural, a conservării spaţiului cultural, tradiţional, etnografic, dar şi de actualitate şi de societate rurală. Şi acest lucru se va întâmpla fără costuri suplimentare, întrucât producţia va fi asigurată în continuare de studiourile teritoriale, TVR 3 neavând buget, conform Memorandumului de reeşalonare a datoriilor aprobat de Guvern în baza Programului de redresare economică”, a mai spus Claudiu Săftoiu.

Comentarii

ALL MEDIA

Kanal D, premiu pentru “Excellence in Media Sales”

Avatar

Published

on

Kanal D a primit aseara premiul pentru “Excellence in Media Sales”, in cadrul evenimentului “Most Admired Business Women Awards 2020”, organizat de Business Arena Magazine. Distinctia a fost oferita Stefaniei Mitrache, Digital&TV Sales Director Kanal D, pentru succesul profesional, aptitudinile manageriale si determinare in atragerea celor mai bune rezultate intr-un segment de piata foarte competitiv.

Printre invitatii la prestigiosul eveniment s-a aflat si Cosmin Cernat, vedeta Kanal D.

“Sunt foarte mandra ca am primit aceasta recunoastere, este meritul intregii echipe Kanal D, careia tin sa ii multumesc pe aceasta cale. Sunt convinsa ca impreuna vom reusi sa aducem, in continuare, cele mai bune solutii pentru clientii si partenerii nostri. Kanal D este un jucator important pe piata media din Romania, care se remarca prin rezultate spectaculoase inregistrate si printr-o crestere constanta, de la an la an”, a spus Stefania Mitrache, Digital&TV Sales Director Kanal D.

Kanal D este unul dintre cei mai performanti jucatori pe piata media din Romania; statia si-a consolidat pozitia in top trei televiziuni din Romania prin intermediul unei strategii de comunicare foarte bine articulate a valorilor bradului si a continutului emisiunilor difuzate.

In 2019, Kanal D se plasa pe primul loc la nivel National, in Day Time, in intervalul 11:00 -15:00, inregistrand o cota de piata de 15,1%. De asemenea, suprematia la nivel National, in Day Time, a continuat si in 2020, de luni pana vineri, in acelasi interval orar, statia acumuland o cota de piata de 16,5%.

Comentarii

Continue Reading

Radio

Ramon Cotizo și Nono Semen preiau ștafeta matinalului Digi FM de vacanță

Avatar

Published

on

            Ramon Cotizo și Nono Semen sunt „Regii dimineților de vacanță” și preiau ștafeta matinalului Digi FM, în luna august. În fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 7:00 la 10:00, cei doi aduc energie și voie bună ascultătorilor Digi FM.

 

„Eu vara nu dorm ! Pe bune. Mă ține căldura treaz. Colegii mei s-au bucurat la auzul veștii și mi-au spus că eu sunt alesul pentru matinalul Digi FM de vacanță. Ce nu știau ei este că eu vara nu dorm – noaptea…  Așa că, după ce am tras bățul scurt (mai scurt decât Ciuclaru), vă aștept în fiecare dimineață de la ora 7:00 să ne trezim împreună sau mă treziți și pe mine. Nu o să fiu singur. Cel mai bun amic și coleg al meu, Nono, o să se alăture acestei nebunii de-o vară.

 

            „Cum suntem două firi puse pe glume, cred că o să ne descurcăm onorabil. Colegii ne strigă deja Regii dimineților şugubețe. Bețescurte, clar. Dar ne bucurăm. Ne bucurăm pentru că o să fim cu voi, pentru că dimineața bună se face cu un zâmbet, o glumă, o voce prietenoasă, alături de ascultătorii Digi FM, la prima cafea a zilei, în drum spre job sau în concediu, a spus Ramon Cotizo, completat de Nono Semen: „Fie că ești în vacanță sau la job, la Digi FM vei simți un vibe bun alături de doi oameni sinceri, deschiși și bucuroși că pot să-ți fie aproape.”

 

Comentarii

Continue Reading

ALL MEDIA

Joi și vineri, la Observator 19:00, Alessandra Stoicescu vorbește cu economistul Nouriel Roubini despre viitorul economic al României

Avatar

Published

on

            Observatorul orei 19:00 de la Antena 1, duce economia României la doctor. Nouriel Roubini, economistul american care a prevăzut Marea Criză din 2008, răspunde întrebărilor adresate de Alessandra Stoicescu și analizează contextul economic al ţării noastre. Cresc sau nu taxele, ce se va întâmpla după alegeri sau ce carte ar trebui să joace România pe plan internaţional, sunt chestiuni pe care acesta le va dezbate într-un interviu difuzat de Observator, în cadrul edițiilor de joi și vineri.

 

Ţelul meu și al echipei Observator este să aducem în faţa publicului din România personalități de top la nivel mondial. Nouriel Roubini este cel mai apreciat economist al lumii și soluţiile lui pentru România sunt extrem de valoroase. Liderii lumii apelează la el în rezolvarea crizelor globale. Acum îi aflați viziunea despre noi”, declară Alessandra Stoicescu.

Din 1998 până în 2000, Roubini a fost economist principal pentru afaceri internaționale la White House Council of Economic Advisors și apoi consilier senior la subsecretarul pentru afaceri internaționale Departamentul Trezorerie ale S.U.A.  În prezent, Roubini este CEO al Roubini Macro Associates, LLC, o firmă globală de consultanță macro- economică din New York, precum și co-fondator al Rosa & Roubini Associates, cu sediul în Londra. Este de asemenea, profesor universitar al Școlii de Afaceri Stern din cadrul Universității din New York.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0