Claudiu Saftoiu isi doreste un nou concept pentru televiziunea TVR 3
Connect with us

ALL MEDIA

Claudiu Saftoiu isi doreste un nou concept pentru televiziunea TVR 3

Published

on

Claudiu Săftoiu, preşedinte-director general al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), a declarat, joi, că TVR 3 va avea din 6 decembrie un nou concept, va fi o expresie a mediului rural, a conservării spaţiului cultural, tradiţional, etnografic, dar şi de actualitate şi de societate rurală, scrie MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor SRTv, Claudiu Săftoiu a fost invitat joi la Buzău, la prima convenţie a Asociaţiei de Comunicaţii Electronice din România (ACER), prilej cu care a amintit operatorilor de cablu că preluarea televiziunilor din portofoliul TVR este în „regim must-carry” (obligatoriu la retransmisie pentru toţi cabliştii din România, n.r.).

Totodată, Claudiu Săftoiu a precizat că relaţia TVR cu operatorii prin cablu este foarte importantă, deoarece Societatea Română de Televiziune are 11 televiziuni – naţionale şi teritoriale -, care oferă un conţinut complet şi complex.

„Canalele TVR News, TVR 3 şi staţiile teritoriale întâmpină probleme de distribuţie pe cablu. De aceea, acolo unde puteţi, preluaţi şi transmisia acestora”, le-a transmis Claudiu Săftoiu operatorilor de cablu.

„Intenţionăm să promovăm TVR 3, care, din 6 decembrie, va avea un nou concept, o expresie a mediului rural, a conservării spaţiului cultural, tradiţional, etnografic, dar şi de actualitate şi de societate rurală. Şi acest lucru se va întâmpla fără costuri suplimentare, întrucât producţia va fi asigurată în continuare de studiourile teritoriale, TVR 3 neavând buget, conform Memorandumului de reeşalonare a datoriilor aprobat de Guvern în baza Programului de redresare economică”, a mai spus Claudiu Săftoiu.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending