Connect with us

Evenimente

Clejanii si Margherita lanseaza un concept de muzica lautareasca special pentru tineri, in club Princess!

Published

on

Cei care au dus în toată lumea muzica lăutăreasca cântată aşa cum se învaţă din moş strămoşi în Clejani vin in aceasta noapte in club Princess din Regie, dand astfel startul unui proiect muzical gandit special pentru cluburi.

Ioniţă, Viorica, Margherita şi al lor taraf de la Clejani vor încinge atmosfera cu o reprezentaţie cum numai ei ştiu să facă. Muzica autentic romaneasca si beaturile de club vor introduce pe nesimţite tinerii în atmosfera de spectacol energizant şi pătimaş create de cântecele ţigănesti de voie bună.

Petrecerea incepe cu cele mai cunoscute melodii ale Clejanilor, “Dragostea de la Clejani“, “Dale don Dale”, “Lume, lume“, “Bordeiaş”, câteva dintre piesele care vor putea fi ascultate live. ”Playlist-ul nostru începe cu muzica tradiţională, cum se cânta acum mulţi ani, şi se încheie cu Margherita, unde există acel amalgam, o combinaţie între ele­men­tele tradiţionale şi cele mo­derne, cu scopul declarat de a atra­ge tinerii către muzica auten­tică românească. Cântăm şi în cluburi, cel mai mult ne bucurăm că am ajuns în cele mai faimoase locaţii din ţară. Acolo îi întâlnim pe tineri şi încercăm să fim promotorii muzicii tradiţionale, să le insuflăm pasiunea pentru mu­zica lăutărească. Muzica lăutărească face parte din folclorul românesc. De ce e frumoasă, de ce e puţin mai… altfel? Pentru că nu se res­pectă standardul ca la şcoală. Nu se cântă playback, există im­provizaţie, spirit, muzicianul este lăsat să cânte cum doreşte, iar în momentul acela transmite ceva. Este exact ca la rock şi jazz”.

Sambata noapte, fanii trupei “Play & Win “ sunt asteptati la un concert live, tot in club Princess.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending