Connect with us

Digital

Părinții consideră asigurările pentru copii alegeri bune pentru viitorul lor

Published

on

Reclame

Părinții sunt preocupați cel mai mult de sănătatea și educația copiilor, așa arată o analiză a portofoliului de asigurări de viață de la Metropolitan Life. Astfel, produsele de asigurare cu cele mai semnificative creșteri în 2014, față de anul anterior, sunt cele care oferă beneficii de protecție a sănătății copiilor, precum și cele de economisire pentru viitorul acestora, ele reprezentând peste 10% din volumul total de prime brute subscrise de companie în 2014.

Studii din piață ne-au arătat că pentru părinții din România sunt prioritare sănătatea și educația celor mici. Acestea sunt principalele atribuții ale fiecăruia dintre noi, părinții. De la această constatare, până la alegerea viziunii companiei a fost doar un pas. Ne-am propus să sprijinim cât mai mulți părinți să înțeleagă că, prin alegerile înțelepte, pe care le fac acum, protejează viitorul copiilor lor. Suntem în direcția cea bună. Deja volumul de prime brute subscrise aferent polițelor de asigurări pentru copii încheiate la sfârșitul lui 2014 a crescut cu 70% față de valoarea din anul anterior. Părinții alocă, în medie, 1.800 lei pe an pentru o poliță cu componentă de protecție și economisire pentru copii și aproximativ 800 lei pentru o asigurare ce oferă beneficii medicale și de protecție”, afirmă Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life.

Creșterea a fost susținută, în special, de interesul părinților pentru asigurarea Dr. KID, care oferă celor mici beneficii importante pentru sănătatea acestora, protecţie 24 de ore din 24 în cazul unor situații dificile, cum ar fi spitalizare, intervenție chirurgicală, fracturi sau arsuri, dar și în cazul diagnosticării cu o boală gravă sau în eventualitatea unui accident. Acest produs reprezintă peste 35% din portofoliul de asigurări pentru copii după doar un an de la lansare. Pentru a completa oferta de asigurare cu informații utile despre creșterea și protecția copiilor, Metropolitan Life a lansat anul trecut portalul www.parintiincontrol.ro.

În topul preferințelor părinților care au achiziționat o poliță pentru copii de la Metropolitan Life se află asigurarea Junior Extra. În 2014, valoarea primelor brute subscrise pentru acest produs a fost de 40% din volumul de prime brute subscrise pe categoria asigurărilor pentru copii. Părinții aleg această asigurare ca soluție pentru viitorul copiilor atât din perspectiva sumei de bani economisite, cât și datorită beneficiilor medicale care îi protejează pe cei mici în cazul unei spitalizări sau intervenții chirurgicale din accident sau îmbolnăvire.

O altă categorie în ascensiune în portofoliul Metropolitan Life este cea a asigurărilor de viață pentru copii cu componentă de investiții. Atenți la rezultatele investiționale pozitive obținute de fondurile de investiții Metropolitan Life în 2014 (Plus +7,51%, Multiplus +8,43%, Exponențial +9,68%), părinții au achiziționat pentru copii mai multe asigurări de viață cu componentă de investiții, astfel încât valoarea primelor a crescut cu aproape 25% comparativ cu anul anterior. De asemenea, Metropolitan Life a lansat de curând Wise Plan, soluția completă pentru protecția personală și a celor dragi și construirea viitorului dorit. Asigurarea poate fi achiziționată și pentru copii, oferind pe lângă beneficii de protecție și o componentă de acumulare de capital, iar părinții au flexibilitatea de a investi în șase programe de investiții nou lansate.

În ceea ce privește beneficiile plătite de companie pentru asigurările adresate copiilor, cele mai frecvente au fost cele de spitalizare și intervenție chirurgicală, sumele plătite pornind de la 50 lei până la aproximativ 5.000 lei pentru spitalizare și/sau intervenție chirurgicală. O altă situație dificilă în care compania a preluat plata primelor de asigurare a fost atunci când părintele care a încheiat polița nu a mai fost în viață, iar prin acest beneficiu oferit de companie, contractul continuă să rămână în vigoare, mai precis să acumuleze capital și să ofere beneficii de protecție pentru copil până când acesta ajunge la o vârstă matură, stabilită în contract.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending