Clinica Yiara îți prezintă cele mai importante lucruri pe care ar trebui să le știi despre epilarea definitivă - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Business

Clinica Yiara îți prezintă cele mai importante lucruri pe care ar trebui să le știi despre epilarea definitivă

Published

on

Dorința oricărei femei este să scape definitiv de părul nedorit de pe corp și să aibă o piele catifelată și plăcută la atingere. Din fericire, grație cercetărilor efectuate și a dezvoltării pe care a cunoscut-o tehnologia, acest lucru se poate realiza, iar rezultatele pot întrece orice așteptare.

Ce preț are epilarea definitivă cu laser?

Prima întrebare pe care și-o adresează femeile care doresc să apeleze la epilarea definitivă este referitoare la costuri. Cele mai multe dintre ele se tem ca această metodă să nu fie una costisitoare, cu mult peste bugetul disponibil. Dacă vei face câteva calcule simple, vei putea observa că nu este mai scumpă decât vizitele la cosmetică în decursul a doi-trei ani să spunem, unde rezultatele sunt doar pe termen scurt. La clinica Yiara, poți beneficia de tratamente speciale care să ofere rezultate pe termen lung. Una dintre ofertele speciale ale centrului estetic constă în achiziționarea a opt ședințe de full body – picioare integral + inghinal + axilă la prețul de 4000 lei.

Epilarea definitivă cu ELYSION

Clinica Yiara dispune de aparatură ultramodernă și de o echipă de esteticieni cu experiență și pregătire în dermatologie estetică. Utilizând cele mai noi tehnologii, centrul oferă tratamente de înfrumusețare și slăbire nonvazivă cu rezultate de excepție.

Spre exemplu, specialiștii Yiara utilizează ELYSION, cel mai eficient sistem de epilare definitivă. Foliculul de păr care se află în faza de creștere este distrus complet prin intermediul procedurii, însă celelalte țesuturi sunt protejate. În urma procedeului, procesul de regenerare a foliculilor de păr va fi blocat.

De câte ședințe este nevoie?

Deși apar rezultate vizibile chiar din prima ședință, nu este suficientă o singură ședință, ci specialiștii recomandă un set de 6-8 ședințe. Pentru a te asigura însă că vei obține rezultatele optime, cel mai indicat ar fi să întrebi esteticianul.

Advertisement

Pentru ce zone ale corpului se recomandă epilarea definitivă?

Unul dintre marile avantaje pe care le are procedura cu laserul ELYSION constă în faptul că trata orice parte a corpului – față, sâni, axilă, zona inghinală. Așadar, părul nedorit devine acum doar o amintire neplăcută! Există totuși două zone în care nu este permisă procedura, iar acestea sunt pleoapele și sprâncenele.

Înainte de procedură

Se recomandă să te ferești de soare înainte cu o săptămână de vizita la clinică. De asemenea, trebuie să treacă cel puțin trei săptămâni de la ultima epilare prin smulgere, înainte de a putea beneficia de prima ședință.

Ar trebui să știi că foliculii de păr cresc după un anumit ciclu, așadar rezultatele se vor observa în timp după efectuarea ședințelor de epilare definitivă, de aceea trebuie să ai răbdare.

După epilarea definitivă

Specialiștii recomandă să folosești o cremă cu protecție solară cu un factor de protecție ridicat. După tratament, este indicat să nu folosești aparatul de epilat sau ceara, ci ai putea să folosești lama de ras. În prima săptămână, poți să faci dușuri cu apă călduță, nu rece sau fierbinte. De asemenea, se recomandă să eviți parfumurile, deodorantele cel puțin pentru 24-48 de ore după tratament.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending