CLIPA DE FERICIRE cu Amalia Enache, marea premieră, astăzi, la PRO TV

0
2179
Amalia Enache - Clipa de fericire

Emoție pură, lacrimi de bucurie izvorâte din adâncul sufletului, eroi ai zilele noastre, povești extraordinare de viață cum nu s-au mai văzut până acum, toate acestea reprezintă Clipa de fericire, care începe astăzi, de la 20:30, numai la PRO TV. 

Amalia Enache va aduce în prim plan oameni puternici, adevărate exemple de ambiție, dedicare și decență, care deși greu încercați de viață își duc cu mândrie poveștile și le va oferi Clipa de fericire la care nici nu îndrăzneau să spere.

În această seară, telespectatorii vor vedea un caz cum nu s-a mai văzut până acum: povestea tristă a unei familii care și-a pierdut copilul, dar care le-a oferit șansa la viață altor oameni ce erau foarte aproape de a părăsi această lume. Părinții au decis, înainte să fie întrebați de către medici, să ofere părți de viață din copilul lor. Datorită acestui gest extraordinar de altruism, alte trei vieți au fost salvate. O dorință nobilă, de a spune un simplu mulțumesc pentru o șansă extraordinară, se va îndeplini în această seară la Clipa de fericire.

Testimonialul mamei și cel al femeii care a primit viață sunt cutremurătoare, iar suferința părinților este încă vie în fiecare zi:Aș fi făcut orice pentru el, dar nu s-a mai putut face nimic!”. Singura alinare este că au reușit să facă un bine în urma unei tragedii: „Atât am vrut să am, o amintire cu copilul meu, să știu că ceva din el trăiește!”. În această seară vom vedea că orice suferință are și un final fericit, iar viața are grijă să răsplătească gesturile de bunătate.

Clipa de fericire își propune să aducă în prim plan valoarea adusă de fericirea adevărată, emoția aceea atât de intensă, încât este molipsitoare și reușește să treacă de bariera televizorului, până la cei de acasă!

CLIPE DE FERICIRE PRO TV
CLIPE DE FERICIRE
PRO TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dumneavoastră!
Introduceți aici numele dumneavaostră.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.