Connect with us

Emisiuni

Emisiunea CLIPA DE FERICIRE, revine in grila PRO TV

În Sâmbăta Mare, de la 22:00, telespectatorii vor cunoaște exemple de astfel de învingători. Un campion al faptelor bune ce și-a transformat hobby-ul într-o cauză nobilă, astfel strângând bani pentru copiii bolnavi ce au nevoie de tratamente costisitoare. Un mic luptător, care a suferit un accident la joacă, însă în ciuda tuturor problemelor e optimist și dă dovadă de forță interioară pentru a trece peste orice obstacole.

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Oamenii sunt luptători, fie că luptă pentru propria viață, fie că luptă pentru cei din jurul lor, ei dau dovadă de o forță incredibilă în situații extreme. Clipa de fericire revine la PRO TV în acest weekend, sâmbătă și duminică, pentru a răsplăti eforturile unor oameni deosebiți ce au luptat cu viața până au ieșit învingători. 

În Sâmbăta Mare, de la 22:00, telespectatorii vor cunoaște exemple de astfel de învingători. Un campion al faptelor bune ce și-a transformat hobby-ul într-o cauză nobilă, astfel strângând bani pentru copiii bolnavi ce au nevoie de tratamente costisitoare. Un mic luptător, care a suferit un accident la joacă, însă în ciuda tuturor problemelor e optimist și dă dovadă de forță interioară pentru a trece peste orice obstacole.

El a avut parte de cea mai frumoasă zi din viața lui atunci când s-a întâlnit cu echipa preferată de fotbal. Tot sâmbătă, telespectatorii vor vedea un tânăr ce a reușit să își schimbe destinul, să depășească momentele în care dormea în parc și să aibă acum o viața frumoasă, cu o familie a lui, toate posibile datorită pasiunii sale pentru muzică.

În Duminica Paștelui, de la 22:30, telespectatorii vor vedea o femeie ce își dedică viața pentru a ajuta tinerii ieșiți din orfelinate sau oamenii care trăiesc pe străzi să își creioneze o viață normală. În schimbul dedicării ei, ea a primit o clipă de fericire unică. Eforturile unei fete care are grijă de frații ei, după ce au rămas orfani, vor fi răsplătie cu un moment de neuitat. În platoul Clipa de fericire, dragostea se află în lucruri mici. Un cuplu aflat la a doua tinerețe va demonstra că tot ce ai nevoie pentru a ajunge în locuri nebănuite este un trabant și multă iubire, iar de acolo povestea vieții se scrie singură. Însă nimic nu se compară cu bucuria din ochii unui copil care trăiește cea mai frumoasă zi din viața lui după ce, la numai patru ani, s-a luptat cu leucemia.

“Paștele e un nou bun prilej să ne gândim fiecare ce ne face cu adevărat fericiți și ce avem de îndreptat, poate hotărâri mai vechi, regrete care ne apasă. Regăsiri ce păreau imposibile, recunoștința către cei care au făcut oameni din noi sau ne-au salvat în momente cheie, iubire, veselie, emoție, de toate veți avea parte la Clipa de fericire în cele două ediții speciale de Paște. Veți cunoaște doi bunici absolut extraordinari, care vă vor aduce aminte de bunătatea bunicilor voștri, veți râde cu cea mai simpatică trabantistă, veți trăi emoții copleșitoare alături de oameni care merită atenția noastră. Într-un moment în care și eu aștept să-mi întâlnesc marea “Clipă de fericire”, sunt bucuroasă să-mi întâlnesc telespectatorii în serile de Paște și să facem niște fapte bune.”, a declarat Amalia Enache.

Ce alte minuni se vor întâmpla sâmbătă și duminică la Clipa de fericire, ce le aduce în platoul emisiunii pe Nicole Cherry și Raluka, dar și cum se potolește un dor și un tumult sufletesc ce durează ani de zile, rămâne de văzut numai la PRO TV.

AMALIA ENACHE CLIPE DE FERICIRE

AMALIA ENACHE
CLIPE DE FERICIRE

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Mâine asistăm la o premieră în ultima rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Lupta se intensifică: ”Eu o iubesc foarte mult pe Andra, dar sunt gata să mă bat!”, spune Irina!

Vineri, de la 20:30, în ultima rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României, concurenții fac totul pentru a impresiona, iar antrenorii luptă cu toate armele și încalcă regulile pentru cele mai bune voci. Mâine vom asista la o premieră în cea mai tare competiție a vocilor, dar și la bătălii memorabile. ”Eu o iubesc foarte mult pe Andra, dar sunt gata să mă bat!”, spune Irina. Cele două antrenoare încep lupta pentru un concurent cu un timbru vocal uriaș, cântă împreună cu el pe scenă melodiile Oameni și Copacul, iar Tudor intervine și împreună creează un moment înălțător.

Ultima ediție de audiții pe nevăzute va fi una plină de energie, alegeri imprevizibile, întoarceri în ulimele secunde care le dau palpitații concurenților, noutăți și suspans. Echipele antrenorilor vor fi completate de voci formidabile, deciziile acestora vor fi extrem de dificile și, chiar dacă lupta va fi una aprigă, Tudor își va demonstra generozitatea. ”În show-ul ăsta sunt doi naughty boys. Dar eu sunt the naughty boy generos, astfel încât le-am întrebat pe fete <<V-ați întoarce dacă ați putea?>>, ele având echipa completă. Și am zis să avem o luptă-n trei.”, îi va spune Tudor unui concurent, iar Andra va continua: ”Am apreciat încă de la început faptul că am asemenea colegi în acest proiect. Mulțumesc din suflet!”.

Chiar dacă vor avea echipele complete, antrenorii nu se vor putea abține și își vor întoarce scaunele pentru voci care îi vor face să vibreze. Ce se va întâmpla în această situație, cum vor reacționa concurenții și care vor fi deciziile finale, vedem mâine, de la 20:30, într-un spectacol extraordinar, la Vocea României!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Mirela Vaida îmbracă portul popular moldovenesc și cântă cu Alin Gheorghișan, la “Te cunosc de undeva!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Mirela Vaida vine sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, în calitate de invitat special, și va cânta alături de Alin Gheorghișan, în deschiderea galei prezentate de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. Mirela și Alin vor îmbrăca portul popular din zona Moldovei și vor cânta acompaniați de taraful condus de Silvian Voicu.

”Te cunosc de undeva!” este una dintre emisiunile mele de suflet, pe care n-o ratez de 13 sezoane. Atâta bucurie, culoare, energie și, bineînțeles, talent sunt în acest show,  încât mereu mi-am dorit și m-am visat printre concurenții săi. Am și fost pe punctul de a mă afla printre ei însă, din cauza emisiunilor în direct pe care le-am avut, acest lucru nu s-a mai concretizat. Așa că este cu atât mai mare entuziasmul meu atunci când ruleta personajelor își amintește de mine și mă invită în emisiune. De această dată, bucuria este chiar mai mare, pentru că voi cânta alături de Alin Gheorghișan, colegul meu de la Teatrul “Constantin Tănase”.”, spune Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii “Totul pentru dragoste – La bine și la greu”, de la Antena 1.

Sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, Mirela Vaida și concurentul Alin Gheorghișan vor interpreta, acesta din urmă în travesti, câteva cântece din repertoriul Angelei Moldovan. “M-am născut și am crescut cu muzica populară în casă, este o parte din mine. Și cred că de acolo știu primele cântece. Cel mai mult ascultam cântecele Irinei Loghin, care răsunau în toată curtea. Cred că acelea au fost primele piese pe care le-am învățat sau poate chiar cele ale Angelei Moldovan, “Bundițași “La oglindă”, de exemplu, pe care îmi amintesc că le cântam la grădiniță”, mai spune ea.

Cum vor aprecia jurații momentul special susținut de Mirela Vaida și Alin Gheorghișan, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Show-ul “Mama mea gătește mai bine” aniverseaza 500 de episoade

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV
 

Show-ul culinar Mama mea gătește mai bine, găzduit de maestrul în artă culinară, Horia Vîrlan, și de prezentatorul Valentin Sanfira, se află la cel de al șaptelea sezon, iar sâmbătă, 20 octombrie, emisiunea difuzată de Prima TV ajunge la episodul cu numărul 500.

500 de episoade “delicioase”, 500 de mame fericite și mândre de aptitudinile culinare ale fiicelor sau fiilor lor, 1000 de preparate gustate și jurizate de maestrul Horia. 500 de episoade pline de zâmbete și de bună dispoziție cu peste 110.000 de ore de filmare și cu concurente venite din toate colțurile țării. Mai mult, Mama mea gătește mai bine are succes și în afara țării, românii plecați peste hotare au venit din Italia, Spania și de la Chișinău să arate ce pot găti pentru a câștiga laudele juratului Horia. Și premiile au fost pe măsură în cele 500 de episoade pentru că s-au acordat, în total, 750.000 de lei.

Maestrul Horia Vîrlan a declarat că au sărbătorit cele 500 de episoade de Mama mea gătește mai bine deschizând o sticlă de șampanie și mâncând tort. Toți cei care formează echipa emisiunii s-au felicitat între ei pentru realizarea imensă pe care au atins-o și s-au veselit în continuare ca și până acum. “Toți am devenit prieteni între timp”, a mai declarat Horia.

Echipa Mama mea gătește mai bine este pregătită pentru încă cel puțin 500 de episoade care să pună concurenții pe jar, în care aceștia să se confrunte contra cronometru, fiind, în același timp, emisiunea culinară cu un apetit crescut pentru show. Așadar, urmăriți în continuare competiția culinară Mama mea gătește mai bine, de luni până sâmbătă, de la 19.30, la Prima TV.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending