Clipe grele în familia lui Cristi Brancu. Tatăl “Agentului VIP” s-a stins din viaţă
Connect with us

Life Style

Clipe grele în familia lui Cristi Brancu. Tatăl “Agentului VIP” s-a stins din viaţă

Published

on

Cristi Brancu şi Oana Turcu se aflau în vacanţă în Austria când prezentatorul a primit cumplita veste, chiar de la cea care i-a dat viaţă. Prezentatorul este încă în stare de şoc.

Sărbătorile de iarnă s-au încheiat cu o veste tragică pentru Cristi Brancu care a aflat că tatăl său s-a stins din viaţă. Constantin Brancu avea 75 de ani. A avut o carieră impresionantă în Armata Română, însă de cinci ani era imobilizat la pat din cauza unui atac vascular cerebral. Prezentatorul se afla împreună cu soţia sa în Viena în momentul în care a primit teribila veste de la mama sa. Cristi Brancu este în drum spre ţară şi se va ocupa personal de înmormântare.

“Era bolnav de mai multă vreme. Făcuse un atac vascular cerebral. Era acasă, stabil, cu toate că acum două zile a trebuit să sun la Salvarea Spitalului Militar. Nu se mai putea comunica cu el. Vreau să-i mulţumesc pentru educaţia pe care mi-a dat-o şi pentru toate momentele plăcute, luminoase din copilărie şi din adolescenţă”, a declarat Cristi Brancu.

În plus acesta a postat pe contul său de Facebook un mesaj emoţionant: “Mulţumesc, tata!”

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending