Connect with us

Life Style

Clipe grele în familia lui Cristi Brancu. Tatăl “Agentului VIP” s-a stins din viaţă

Redactia Radar de Media

Published

on

Cristi Brancu şi Oana Turcu se aflau în vacanţă în Austria când prezentatorul a primit cumplita veste, chiar de la cea care i-a dat viaţă. Prezentatorul este încă în stare de şoc.

Sărbătorile de iarnă s-au încheiat cu o veste tragică pentru Cristi Brancu care a aflat că tatăl său s-a stins din viaţă. Constantin Brancu avea 75 de ani. A avut o carieră impresionantă în Armata Română, însă de cinci ani era imobilizat la pat din cauza unui atac vascular cerebral. Prezentatorul se afla împreună cu soţia sa în Viena în momentul în care a primit teribila veste de la mama sa. Cristi Brancu este în drum spre ţară şi se va ocupa personal de înmormântare.

“Era bolnav de mai multă vreme. Făcuse un atac vascular cerebral. Era acasă, stabil, cu toate că acum două zile a trebuit să sun la Salvarea Spitalului Militar. Nu se mai putea comunica cu el. Vreau să-i mulţumesc pentru educaţia pe care mi-a dat-o şi pentru toate momentele plăcute, luminoase din copilărie şi din adolescenţă”, a declarat Cristi Brancu.

În plus acesta a postat pe contul său de Facebook un mesaj emoţionant: “Mulţumesc, tata!”

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Life Style

Industrial ori scandinav ? Care este stilul tău?

Avatar

Published

on

Dacă te găsești în stadiul incipient de amenajare a locuinței cu siguranță, ești în căutarea pieselor care te reprezintă.

Vrei să selectezi corpuri de mobilier practice, care să corespundă cu stilul tău de viața, reprezentative pentru modul tău de a fii. Iată câteva detalii despre cele mai populare stiluri în materie de amenajări interioare.

Stilul industrial  – nonconformist dar impresionant

Stilul industrial nu este o invenţie a unor designeri celebri, practic, este un curent apărut ca o reacţie la elementele clasice conservatoare. Liniile specifice acestui stil sunt nonconformiste, robuste, autentice. Popularitatea acestui curent a crescut la începutul anilor 2000 când au început să fie valorificate clădirile vechi şi fabricile abandonate. Specific stilului industrial sune elementele funcţionale expuse la vedere, precum conductele de ventilaţie şi conductele de iluminat. Asocierile inedite de materiale şi finisajele aparent neterminate sunt alte detalii caracteristice.

Dacă vrei o încăpere cu spirit industrial nu ezita să integrezi comode înalte metalice sau realizate din lemn brut. Canapele cu roţi şi măsuţele de cafea cu cadre metalice sunt alte piese care contribuie la crearea stilului industrial.

 

Stilul scandinav – practic dar confortabil

Stilul scandinav impresionează prin simplitate, confort, eleganță. A devenit popular datorită aerului degajat pe care îl conferă încăperilor. Pune accent pe elemente practice, versatile uşor de întrebuinţat şi de curăţat.

Simplitatea este cuvântul cheie, deci pentru realizarea unei locuinţe în stil scandinav, nu trebuie să te oboseşti să descoperi culori puternice ori piese sofisticate. Nuanţele neutre prietenoase şi materiale naturale sunt elementele cheie care conferă personalitate acestui stil. Dacă vorbim de canapele şi covoare, acestea trebuie să fie neutre, simple, dar confortabile. Cu multă uşurinţă poţi alege covoare gri şi canapele în acelaşi ton. Mobilierul trebuie să fie practic, realizat din materiale naturale, care păstrează nuanţele de lemn cald.

Un alt element care te ajută să creezi o încăpere în stil scandinav este lumina. Mobilierul şi elementele decorative integrate trebuie să beneficieze de iluminare naturală. Dacă vorbim de accesorii, specifice stilului scandinav sunt elementele decorative mari, cu volum realizate din metal sau lemn.

 

Sursa de imagine:
Followtheflow / Shutterstock.com

Comentarii

comments

Continue Reading

Life Style

Ce ne împiedică să fim mai bogați și cum ne sabotăm singuri.

Avatar

Published

on

Absolut oricine poate manifesta bogăție și abundența în viața sa, dar, cu toate acestea, sunt multe persoane în jurul nostru care se întreabă mereu unde este bogăția lor, de ce bogații devin mai bogați, iar săracii devin mai săraci…

Când vine vorba de bogăție, fiecare are propria viziune despre ce înseamnă aceasta: pentru unii este suficient să aibă mâncare pe masă, pentru alții, să-și plătească facturile la timp, iar pentru majoritatea dintre noi – să-și satisfacă necesitățile de bază și, în plus, sa meargă în concedii, să-i ajute pe alții, să se distreze și să mai rămână și cu bani în portofel sau în cont.

 

Subconștientul ne conduce viața!

În care dintre aceste trei categorii te regăsești? Ești o persoană care se mulțumește cu mult sau cu puțin? Ești o persoană care gândește că „Mai bine sărac, dar cinstit” sau una care consideră că „Abundența este nelimitată”?

Adevărul este că suntem atât de bogați pe cât ne lasă subconștientul nostru. Chiar dacă la nivel conștient ne dorim și să plătim facturile, și să punem mâncare pe masă, și să mergem în două-trei concedii pe an, și să ieșim când avem chef la un spectacol de teatru sau să mâncăm la restaurant, subconștientul nostru este cel care ne conduce viața. Dacă în subconștient avem programe de genul „Sunt sărac”, „Banii nu cresc în copaci”, „Trebuie să muncesc din greu”, atunci este clar de ce reușim doar să avem mâncare pe masa și, eventual, să ne plătim și facturile la timp.

Prin introspecție și cu ajutorul unor tehnici de meditație, putem identifica acele programe sabotoare, frici și blocaje din subconștient care ne împiedică să avem în viața noastră bogăția pe care ne-o dorim. De exemplu, tehnica Theta Healing ne ajută să facem toate aceste lucruri fără efort, iar apoi, odată conștientizat modul de gândire sabotor, să îl schimbăm și să ne transformăm viața.

 

Ce ne împiedică să fim bogați?

Un bărbat care avea propria afacere era încântat de stilul sau de viață, de faptul că nu avea șefi și nu dădea socoteală nimănui, dar, în același timp, se săturase să trăiască cu stresul banilor și al zilei de mâine. Era un om foarte educat, dar era frustrat că nu reușise încă să-și cumpere o casă și să aibă un venit lunar mulțumitor. În plus, se compara mereu cu fratele lui care era bogat. În cadrul unui proces adânc de introspecție, a descoperit că în subconștient avea convingeri limitative de genul „Bogații sunt aroganți și corupți”, „Banii sunt rădăcina tuturor relelor”… Conform sistemului sau de credințe, dacă ar fi devenit bogat, ar fi fost corupt și arogant, iar el nu dorea să devină astfel și de aceea se simțea mai în siguranță daca rămânea sărac.

Bineînțeles că nu este adevărat ca toți bogații sunt aroganți sau corupți sau că banii sunt rădăcina tuturor relelor. Banii sunt energie, la fel ca orice altceva în Univers. Nu sunt nici buni, nici răi, noi le conferim acestora „puteri” pozitive sau negative, în funcție de credințele noastre – acestea au fost preluate fie de la părinți sau bunici, fie din societate, din cărți. Un punct de pornire pentru a identifica programele sabotoare despre bani, bogați și bogăție este să ne aducem aminte din perioada copilăriei, ce și cum vorbeau părinții și bunicii noștri despre aceste lucruri. Apoi, cu ajutorul unor tehnici precum Theta Healing, să ne eliberam subconștientul de tot ce ne blochează, pentru a luat decizii financiare bune, dar și de sentimentele negative experimentate în trecut.

Spre exemplu, antreprenorul care nu reușea să aibă un venit mulțumitor avea tot felul de regrete și un sentiment de vinovăție (pentru ca nu a știut cum să procedeze), dar și resentimente fata de fratele său care era deja bogat. Resentimentele, regretele, ura, invidia sunt emoții de vibrație joasă care ne pot bloca. După ce reușim să le eliberam, ne dăm voie să atragem bani în viată noastră și să fim înconjurați de abundență.

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Life Style

Stailer – platforma rapidă a programărilor online în domeniul hair&beauty

Avatar

Published

on

stailer

Uneori vă este greu să vă aranjați pentru o întâlnire și cheful dispare cu fiecare minut care trece. Vă spuneți că o să vă dați cu puțin rimel și vă prezentați așa, fie ce-o fi. Dar rațiunea vă împinge de la spate să căutați rapid o soluție, căci nu vă puteți face apariția oricum.

Stresul negăsirii unui salon care să vă primească la timp se transformă în panică, fiindcă rareori aveți șansa ca după încheierea unui apel telefonic către un salon să se sfârșească cu o programare. Stiliștii au agenda plină, clienți pe scaune și nu zăriți nici un miracol care să vă scape din această situație. Asta până să apară platforma Stailer.

Flexibilitatea programărilor fără urmă de stres

Stailer vă ajută să vă faceți o programare online pentru orice aveți nevoie din sfera hair&beauty. Este un mod rapid de a intra în contact cu unul dintre cei mai buni stiliști disponibili în zonă. Având un scop clar de progres și expansiune, serviciile disponibile pe site, se regăsesc momentan în Timișoara, Cluj, Oradea și Iași.

Platforma poate fi folosită cu încredere chiar și de către bărbații care pun preț pe îngrijirea lor. Barba trebuie ingrijita zilnic, iar o tunsoare proaspătă vă poate face să vă simțiți instant mai bine. De aceea, dacă sunteți de exemplu din Oradea, tot ce trebuie să faceți este să intrați pe Stailer.ro, iar cu ajutorul motorului de căutare și a filtrelor aplicate vă puteți face programarea dorită.

Într-o lume a vitezei, Stailer este duhul pe care l-ați așteptat toată viața că să vă îndeplinească dorința de a vă înfrumuseța rapid, fără prea multe bătăi de cap. Economisiți timp și energie accesând www.stailer.ro. Telefoanele obositoare către saloane sunt de domeniul trecutului.

Programările online le puteți gestiona rapid, cu posibilitatea de a anula oricând în caz de intervine ceva. Nu trebuie să vă mai stresați sunând la salon simțindu-vă vinovat că poate ați încurcat stilistul. Anulând programarea online, stilistul are tot timpul din lume pentru a-și reprograma agenda.

Stailer este aliatul clienților și al stiliștilor

Indiferent de ce tip de serviciu căutați în zonă, toate saloanele vin însoțite pe site cu poze ale locației și a lucrărilor realizate de către stiliștii profesioniști. Astfel, vă va fi mult mai ușor să vă decideți cu ce stilist doriți să colaborați. De la un simplu pensat până la o culoare nouă, îndrăzneață și de ce nu și un make-up pe măsură, Stailer vă înfrumusețează din cap până-n picioare.

Dacă în schimb sunteți stiliști sau administratori ai unui salon, Stailer vine și în ajutorul vostru. Calendarul special conceput cu gândul la nevoile voastre și ale clienților, oferă o experiență simplă și rapidă de utilizare. Pagina pe care o veți crea va evidenția exact ceea ce caută clienții. Dacă doriți să vă listați afacerea pe această platformă, aceștia vă ajută să vă maximizați numărul de clienți, oferindu-vă tutoriale și strategii de dezvoltare pentru a vă face și afacerea să arate bine, nu numai clienții.

Pentru a intra în contact cu personalul Stailer, le puteți scrie un email la adresa support@stailer.ro.

Comentarii

comments

Continue Reading

ALL MEDIA

Cosuri-europubele.ro este solutia ideala pentru nevoile dumneavoastra!

Avatar

Published

on

By

Reciclarea reprezinta un subiect foarte delicat si important si care este extrem de discutat la nivel mondial. Exista nevoia reciclarii ca fiind o nevoie esentiala pentru diminuarea poluarii pentru salvarea materiilor prime care la urma urmei sunt finite, precum si pentru a scadea nivelul poluarii. Tocmai de aceea este foarte important sa ne educam astfel incat atat acasa cat si la serviciu, sa ne obisnui sa sortam gunoaiele iar in momentul in care avem ceva de aruncat sa o facem prin intermediul unor cosuri gunoi colectare selectiva, astfel incat sa poata fi preluate de o firma de reciclare iar mai apoi acestia sa isi faca treaba lor, iar acele gunoaie, sa nu mai ajunga toate in intr-un singur loc, la groapa de gunoi. Daca este vorba despre acele cosuri de gunoi amplasate in sediul unei firme sau companii, acestea nu trebuie sa lipseasca din nici o incapere si este indicat ca acestea sa fie pozitionate astfel incat sa fie accesibile pentru toti cei care lucreaza intr- o incapere.

In cazul in care va numarati printre cei care va doriti ca reciclarea sa ia amploare si sa contribuiti la acest fenomen si aveti nevoie de astfel de cosuri gunoi care sa va ajute in sortarea resturilor. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati magazinul online Cosuri-europubele.ro, unde veti avea posibilitatea de a va alege produsul dorit in functie de nevoile pe care le aveti, dintr-o gama foarte variata de astfel de produse de calitate, ideale atat pentru uzul casnic, cat si pentru utilizarea in incintele firmelor sau companiilor.

Gama de produse pe care acestia o comercializeaza este extrem de variata si cuprinde cosuri de gunoi din inox, cosuri metalice, cosuri de gunoi din plastic, cosuri de gunoi cu scrumiera dar si cosuri de gunoi pentru colectare selectiva. Toate acestea sunt produse profesionale si de cea mai buna calitate, realizate din materiale de calitate, ce se combina perfect cu un design curat si elegant. Dupa cum v-ati putut da seama, ca si materiale din care sunt confectionate cosurile de gunoi, pe Cosuri-europubele.ro veti gasi cosuri de gunoi atat din plastic cat si metalice sau din inox, toate fiind realizate din materiale de inalta calitate, fiind ideale atat pentru exterior cat si pentru interior si in plus preturile sunt printre cele mai avantajoase in special pentru calitatea mult superioara pe care o au aceste produse.

Daca si dumneavoastra sunteti in cautarea celor mai bune si eficiente solutii in materie de cosuri inox de gunoi si nu numai, recomandarea mea este sa apelati la cei de la Cosuri-europubele.ro si cu siguranta nu veti regreta. Aceasta recomandare o fac din proprie experienta, deoarece am lucrat cu produsele celor de la Cosuri-europubele.ro si am ramas placut impresionat de calitatea acestora, precum si de seriozitatea si vigilenta echipei Cosuri-europubele.ro.

Nimic nu este mai simplu, avand tot ceea ce aveti nevoie, pus la dispozitie la numai un simplu click distanta, numai pe Cosuri-europubele.ro. Accesati acum site-ul si veti putea descoperii gama de produse.

Comentarii

comments

Continue Reading

ALL MEDIA

Sanito.ro este prietenul de incredere in materie de articole de birotica si papeterie!

Avatar

Published

on

By

Magazinul Sanito.ro.ro unde puteti gasi o gama extrem de variata de articole de birotica si papetarie, online, se gandeste si la persoanele mai in varsata , oferind produse concepute special pentru un public cu altfel de exigente: de exemplu, cu toti vor putea gasi diferite propuneri cu privire la o gama larga de agende perfecte pentru organizarea timpului si sarcinilor atat de la locul de munca cat si acasa, ofertele pentru aceasta gama sunt mereu prezente si gata sa va surprinda.

Acele simple agende de exemplu, sunt un element important din viata fiecarui adult insa in ultima perioada exista parinti care indeamna copii sa isi scrie temele si ei pe agenda cu data corespunzatoare predarii temei sau eseului. Astfel atat printi cat si elevi pot traiasca aceasta experienta scolara mult mai relaxati stiind deja ce urmeaza sa pregateasca copilul pentru saptamanile ce urmeaza.

Acest magazin online ofera si blocuri se desen pentru toti artistii atat copii cat si adulti, astfel incat sa puteti sa creati cele mai reusite picturi, chiar acasa. In spatele denumirii de Sanito.ro, va asteapta oameni foarte bine pregatiti in domeniu si veti gasi, de asemenea, toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a da forma artei voastre: acuarelele sunt cu siguranta un foarte bun exemplu! In plus fata de acuarele, totusi, exista spatiu pe rafturile magazinului Sanito.ro si pentru blocuri de diferite marimi si de la diferite brand-uri, culori tempera, creioane atat colorate cat si grafice, gume de sters si nu in ultimul rand carioci si pixuri colorate sau chiar markere.

In acest fel, achizitiile realizate prin intermediul echiopei Sanito.ro vor fi cu siguranta convenabile, si mai presus de toate, avantajoase in ceea ce priveste alegerea tuturor articolelor de birotica si papetarie, precum si cele mai importante articole din hartie care va vor lasa fara cuvinte. Veti gasi toate produsele de papetarie pe care le cautati si veti fi cu siguranta multumiti de aceasta experienta in achizitionarea de articole pentru birou din online de la vanzarea hartiei creponate colorate, pana la post-it-uri si lista poate continua.

Astfel, din proprie experienta recomand cu toata increderea acest magazin online in ceea ce priveste articolele de birotica si papetarie, tocmai pentru simplul fapt ca se poate gasi o gama extrem de variata de produse, toate fiind disponibile la preturi mai mult decat avantajoase.

Chiar daca traim in era internetului si foarte multe activitati le realizam prin intermediul calculatoarelor, inca este nevoie de tot felul de articole de birotica si papetarie. Tehnologia a progresat simtitor in special in ultimii ani, insa nu poate inlocui complet hartia si nici instrumentele de scris. Totusi exista deci multe produse care isi pot gasi utilitatea in biroul unei firme sau in cel de acasa, ceea ce inseamna ca acele articole de birotica si papetarie sunt absolut esentiale. Cu siguranta in imediata vecinatate a unui birou, fie ca este vorba despre cel de acasa ori despre cel de la job, veti avea nevoie macar de hartie, pixuri sau creioane.

Comentarii

comments

Continue Reading

Life Style

Toate pensulele de machiaj într-un singur loc! Completează-ţi trusa

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Pentru a obtine un aspect impecabil si natural, care sa te ajute sa infrunti cu incredere orice zi, ai nevoie de pensule machiaj de calitate superioara. Iata care sunt cele mai importante instrumente dintr-o trusa de machiaj! 

 

 

Pensula Kabuki

Daca iti place sa experimentezi si sa te joci cu machiajul, cu siguranta ai auzit de pensula Kabuki. Devenita celebra datorita teatrului dramatic japonez, aceasta se remarca atat printr-un maner scurt si rotunjit, cat si prin perii sintetici, foarte desi, fermi, plati sau in forma de pamatuf.

Este una dintre pensulele de makeup care faciliteaza aplicarea pulberilor superfine, a fondului de ten lichid sau mineral. De asemenea, asigura un finisaj cu acoperire foarte buna.

 

Pensula pentru fond de ten

Pentru a aplica fondul de ten lichid sau pe cel sub forma de pudra minerala ai nevoie de pensule de machiaj speciale. Acestea au peri artificiali care se curata usor, manerul ergonomic si forma rotunjita. Cu ajutorul pensulei pentru fond de ten, produsul este distribuit uniform pe piele si aspectul final va fi mult mai natural si mai atragator.

 

Pensula pentru anticearcan

Aceasta este o pensula de corectie la scara mai mica, compacta, cu varful moale si rotunjit, realizata din par sintetic. Este necesara pentru a aplica produsele pe zone mici, precum cele de sub ochi sau petele mici de pe fata.

Chiar daca retusurile se pot realiza simplu, aplicand cu degetele, direct din tub, produsele dedicate, cu pensule de machiaj pentru anticearcan vei lucra mai igienic si vei obtine un finisaj mult mai realist si mai uniform.

 

Pensula pentru pudra si fard de obraz

Pentru a estompa stralucirea din zona T, barbie, obraji sau gat, ai nevoie de pensule de machiaj pentru pudra. Acestea au peri lungi, desi pufosi, se folosesc cu miscari circulare si sunt ideale pentru a distribui uniform pudra sau fondul de ten mineral pe piele. Poti opta pentru varianta cu par sintetic, par de capra sau cea retractabila.

Pensula pentru contur sau corectii

Cand vine vorba de pensule machiaj pentru contur ochi sau corectii, poti alege dintr-o gama diversificata de modele. De data aceasta, firele de par sunt taiate drept sau oblic pentru a facilita conturarea ochilor, a pometilor, linia maxilarului sau fruntea.

Poti folosi o pensula oblica cu peri scurti pentru linii mai ascutite sau pensula medie pentru contur si corectii pentru nuante mai subtile. Amandoua sunt ideale pentru a sublinia conturul natural si a obtine un aspect ingrijit.

 

Pensula pentru fard de pleoape

Pentru a obtine umbrele, opacitatea si uniformitatea fardului de pleoape, ai nevoie de pensule de machiaj speciale. Acesta sunt plate, rotunjite la varf si dense si pot sustine o cantitate mare de pulbere sau crema pentru a trasa linii vibrante in culori intense.  Realizata din par de zibelina, pensula pentru fard de pleoape se poate gasi in diverse dimensiuni – mare, medie sau mica.

 

Pensula pentru sprancene

Daca vrei sa obtii contururi si corectii cat mai riguroase pentru sprancene, ai nevoie de o pensula cu perii plati, duri, taiati oblic. Aceasta este realizata din par de zibelina si te va ajuta sa aplici uniform pulberea pentru sprancene, dar si sa pui in ordine firele de par rebele. Se poate utiliza cu succes si pentru desfacerea genelor rimelate.

 

Acum, cand stii de ce pensule nu te poti lipsi, avem o veste buna pentru tine: le poti gasi pe toate in acelasi loc si la cea mai buna calitate! Nu mai astepta si completeaza-ti trusa de machiaj cu ceea ce iti lipseste de la Melkior!

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Life Style

5 moduri în care dezordinea afectează viața profesională și sănătatea

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Freepik.com

Dezordinea în spațiul de lucru de la birou sau de acasă nu creează nici pe departe doar inconveniente de ordin estetic. În volumul semnat alături de Scott Sonenshein, Magia ordinii la locul de muncă: cum să îți organizezi viaţa profesională, carte publicată de Lifestyle Publishing, parte a Grupului Editorial Trei, autoarea japoneză Marie Kondo demonstrează că dezordinea de la locul de muncă are implicații dintre cele mai profunde. De la scăderea productivității, la influența negativă asupra stării de sănătate sau alterarea imaginii publice, dezordinea afectează profund calitatea vieții. Iată 5 posibile efecte ale dezordinii în viața profesională:

 

 

1.Un studiu realizat de cercetătorii de la UCLA citat de Marie Kondo în Magia ordinii la locul de muncă evidențiază faptul că dezordinea, acumularea de obiecte în jur crește nivelul de cortizol din organism, un hormon cu rol principal în producerea stresului. Autoarea de origine japoneză subliniază în cartea sa devenită bestseller New York Times că un nivel ridicat de cortizol „ne poate face mai vulnerabili la depresie, insomnie și alte tulburări mentale, precum și la boli asociate cu stresul”, cum ar fi afecțiunile cardiovasculare sau diabetul.

 

2. Un mediu de lucru dezorganizat afectează și performanța creierului. Dacă spațiul unde se muncește este un conglomerat de obiecte mai mult sau mai puțin necesare, creierul va fi atât de ocupat să înregistreze toate lucrurile din jur încât nu se va mai focaliza pe activitățile care trebuie făcute. Aceasta este o concluzie a celor mai recente studii de psihologie. Un birou dezorganizat așadar va avea ca efect scăderea puterii de concentrare.

 

3. Un loc de muncă unde domnește dezordinea creează condițiile propice ca lucruri importante – un card de memorie, un dosar sau acte care există doar în format fizic – să se rătăcească. Timpul petrecut căutând toate obiectele rătăcite înseamnă o scădere a productivității. „Există date care indică faptul că timpul pierdut căutând obiecte rătăcite atinge o medie anuală de o săptămână de lucru pentru un angajat” atrage atenția Marie Kondo în Magia ordinii la locul de muncă. „În patru ani, aceasta înseamnă o lună întreagă. Doar în Statele Unite, atunci când această pierdere a productivității este convertită în bani, valoarea ei este estimată la 89 de miliarde de dolari anual” mai spune autoarea japoneză citând studiul „The Costs Associated with Disorganization”.

 

4. Dezordinea nematerială, adică cea din spațiul digital are și ea costuri foarte ridicate. Excesul de e-mail-uri, fișiere sau conturi, fiecare cu parola lui poate crea un adevărat „labirint” al informațiilor digitale, a cărui gestionare e mâncătoare de timp. Iar dacă se pierd și parolele, situația devine și mai complicată. „Conform unui sondaj realizat în rândurile angajaților din America și Marea Britanie, pierderea de productivitate ca urmare a uitării sau rătăcirii parolelor se ridică la cel puțin 420 dolari per angajat anual. Într-o companie cu aproximativ 25 de angajați, suma ajunge la peste 10.000 de dolari pe an” spune Marie Kondo.

 

5. Citând „Journal of Applied Psychology”, autoarea japoneză demonstrează cititorilor cum dezordinea afectează nu doar sănătatea și productivitatea, ci influențează negativ și imaginea publică. Studiile privind evaluarea angajaților arată că, din ce este mai ordonat spațiul de lucru al cuiva, din aceea este mai probabil ca ceilalți să-l considere o persoană ambițioasă, calmă, inteligentă și muncitoare. Aceleași studii indică faptul că persoanele care au un mediu de lucru ordonat câștigă mai ușor încrederea celorlalți și au șanse mai mari să fie promovați față de cei care trăiesc în dezordine.

Astfel, cei care se simt distrași, anxioși sau mult prea stresați la locul de muncă e bine să se întrebe dacă nu cumva dezordinea e cea vinovată de această stare. Expert în organizare și autoare de bestselleruri inclusă de revista Time în top 100 cele mai influente persoane din lume, Marie Kondo este inițiatoarea unei metode revoluționare de ordonare și organizare numită KonMari.

 

După ce în Magia ordinii. Senzaţionala metodă japoneză de a-ţi elibera şi organiza casa, publicată de Lifestyle Publishing, Marie Kondo a explicat cum se aplică metoda KonMari spațiului intim de acasă, scriitoarea japoneză a extins demonstrația sa și asupra locului de muncă. În Magia ordinii la locul de muncă, cititorii vor descoperi nu doar motivele pentru care spațiul de lucru trebuie organizat, ci și cum să facă lucrul acesta și ce beneficii concrete vor avea ulterior.

 

De la sporirea stimei de sine, a motivației, randamentului și performanței, până la înțelegerea mai profundă a activităților care ne fac cu adevărat fericiți, cartea Mariei Kondo face și o demonstrație mai subtilă. Dincolo de recomandările concrete de organizare a spațiului profesional, autoarea japoneză își conduce cititorii către o ordonare a zonei mentale astfel încât fiecare să înțeleagă mai exact scopul muncii sale și să o transforme în primul rând într-o activitate care îi aduce bucurie.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Life Style

Ghete dama in viziunea fiecaruia

Avatar

Published

on

By

In viziunea fiecaruia, ghete dama ideale inseamna ceva diferit de la persoana la persoana. Sunt persoane care sacrifica eleganta confortului si invers.

In viziunea mea, ghete perfecte sunt cele pe care mi le comand online de pe site-ul magazinului online Adona.ro si care sunt livrate la domiciliu.

Fac parte din categoria cumparatoarelor care doresc si confort si eleganta intruchipate in acelasi produs, adica in ghete de iarna dama.

Trebuie sa va marturisesc cu sinceritate ca am incercat sa imi caut astfel de ghete si la magazinele din oras, cu mult timp in urma, dar nu am gasit ceva mai avantajos decat pe Adona.ro.

Eram putin dezamagita ca alergasem atat de mult zadarnic si am vazut la o colega de birou o pereche de ghete care mi-au atras atentia. Erau negre, finut lucrate, cu botul usor rotunjit, prevazute cu o talpa comoda si antiderapanta, fara sa semene insa cu niste senile. Colega mea de serviciu purta ghetele pe care mi le doream si eu, dar ea le gasise, eu simteam numai gustul frustrarii.

Mi-au placut de la prima vedere si ea a fost cea care m-a indrumat catre magazinul Adona.ro.

Aici am descoperit ca incaltamintea ideala poate fi achizitionata si la un pret foarte bun, mai ales cand produsul corespunde in totalitate dorintelor tale de cumparator pretentios, care vrea si ghete elegante, dar in acelasi timp si confortabile pentru picioare.

Pe site-ul Adona.ro sunt in prezent ghete negre, ghete bej si ghete maro, gasesti o multime de culori si de modele, de aceea te sfatuiesc sa intri acum si sa iti alegi ceea ce te intereseaza.

Poate ca nu iti plac ghetele cu fermoar, fiindca ti s-au stricat in plina iarna. Sa stii ca pe Adona.ro gasesti si ghete care se incheie cu sireturi si ghete elastice in care bagi piciorul si nu esti nevoita sa tragi fermoarul sau sa legi sireturile. Aceste ghete sunt ideale pentru persoanele care au dureri de spate si care nu se pot apleca si pentru persoanele insarcinate.

Iubesc magazinul Adona.ro, fiindca in el gaseste fiecare cumparator, femeile si barbatii deopotriva, ceea ce cauta la preturi accesibile!

Comentarii

comments

Continue Reading

Life Style

Începe ziua cu o cafea bună. Top 5 cele mai bune varietăţi de cafea

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Freepik.com

Fiecare zi este un nou început, iar fiecare dimineaţă are nevoie de o cafea bună şi nu oricare, ci o cafea proaspăt prăjită. Rutina zilnică poate deveni un adevărat răsfăţ atunci când alegi o cafea deosebită, preparată cu grijă, cu o aromă intensă şi unică. Produsele, la fel ca şi preferinţele sunt variate, însă pentru cei care nu ştiu exact ce să aleagă, le propunem în continuare un top al celor mai bune soiuri de cafea, cu care să-şi înceapă ziua sau pur şi simplu să se relaxeze într-o zi friguroasă.

 

 

  1. Caramel & Nuts Blend: O cafea ca un desert, aşa poate fi descrisă această combinaţie specială, cu gust de nuci, aromă de cacao, dar şi savoare de caramel. Fiecare ingredient este aparte, dar împreună reuşesc să creeze o împletire de arome într-o ceaşcă plină de inspiraţie şi bună dispoziţie.

 

  1. Brazilia Blue Diamond: Cum ar fi să faceţi din fiecare degustare o nouă călătorie ? Pare incredibil, dar nu imposibil atunci când serviţi această cafea adusă tocmai din îndepărtata regiune Cerrado Mineiro. Cultivată într-o zonă muntoasă, combină deliciul ciocolatei cu cel al mandarinelor, devenind astfel o nouă experienţă a gustului.

 

  1. Italian Espresso Blend: Poftă de un espresso italian autentic ? Atunci următoarea cafea vă va trezi nu doar papilele gustative, dar şi din starea monotonă de dimineaţă. Cafeaua proaspăt prăjită va alunga somnul, pentru ca ziua să poată începe în forţă, iar spuma delicată din belşug va fi prima surpriză plăcută din zi.

 

  1. Costa Rica – Puente Tarrazu Verde: Nu doar ceaiul este verde, ci şi cafeaua. Sortimentul de cafea verde este gustos, dar şi sănătos, fiind un bun antioxidant. Aşadar… Keep it green! Cu această cafea adusă chiar din Tarrazu Valley, după ce a fost cultivată la o altitudine de aproximativ 1.700 metri. Sortimentul este unul premium, iar aroma îmbină notele florale, cu cele ale fructelor şi ale nucilor.

 

  1. Merry Christmas Blend: Deşi sărbătorile au trecut, încă mai pluteşte acea nostalgie, mai ales că suntem în plină iarnă. Aşa că nu strică să prelungim atmosfera de poveste cu o ceaşcă de… bucurie. Acest amestec de boabe creat special îmbină perfect aromele iernii cu fructe coapte, tradiţionalele nuci, alături de parfumul vinului fiert care parcă ne spune să ne bucurăm de iarnă.

 

Cine dă o cafea ? Magazinele abundă în sortimente şi oferte atunci când vine vorba de licoarea ce ne trezeşte de dimineaţă. Însă cine vrea să facă din obişnuita servire a unei cafele o adevărată experienţă aromată, nu strică să încerce o cafea originală, cu un gust parfumat şi bogat. Alături de muzica preferată, un film bun sau cartea aceea pe care mereu am vrut să o citim, casa ni se poate transforma în cea mai cochetă cafenea.

 

Sursă foto: Freepik.com

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Fashion

Ținute feminine de top, completate de panofii stiletto eleganți de la Pallas

Avatar

Published

on

sandale dama pallas

Indiferent de sezon, pantofii stiletto sunt o alegere perfectă când vine vorba despre evenimente elegante. Aleși corespunzător, aceștia pot defini outfit-uri de top, ce vor cuceri lumina reflectoarelor. Pantofii ideali sunt desigur cei care pot asigura confort optim la mișcare, acoperind cu succes și partea estetică.

Un must have al fiecărei garderobe, pantofii siletto ce alcătuiesc colecția magazinului Pallas au cucerit iremediabil atenția publicului feminin larg. Sunt un accesoriu important, alături de geantă și bijuterii, motiv pentru care atenția cuvenită trebuie să depășească o simplă nevoie de a-i achiziționa. De altfel, cei ce stau sub emblema acestui nume au o reputație când vine vorba despre aerul luxuriant și elegant pe care îl conferă ținutelor – fie office, fie elegante, fie casual.

Pantofii stiletto de la Pallas, pentru o ținută corectă

Tentate de estetica deosebită a pantofilor stiletto în general, multe femei ajung să fac compromisuri pe partea de confortul și protecție a picioarelor. De importantă majoră este materialul ce stă la baza încălțămintei, iar la Pallas accentul este pus în egală măsură pe partea calitativă și cea estetică. Când pielea naturală este cea care constituie pantofii propriu ziși, completată de o prelucrare atentă și accesorii de asemenea de înaltă calitate, feedback-ul după fiecare purtare nu poate fi decât unul pozitiv.

O pereche de pantofi stiletto confecționați din piele naturală, care vin în modelul preferat și mărimea potrivită, sunt ceea ce își dorește orice reprezentantă feminină.

Pentru că există o atât de mare varietate de modele, grija pentru a selecta o pereche care să corespundă cu codul vestimentar al evenimentului în cauză trebuie să se ridice la înălțimea rezultatelor așteptate. În sezonul rece, de exemplu, când evenimentele diverse se desfășoară în cadrul clădirilor, opțiunile vizează o arie mai mare de opțiuni. Întotdeauna trebuie să se țină însă cont de durata petrecerii, pentru a face alegerea potrivită vizavi de înălțimea tocurilor.

Cât despre o asociere corectă a pantofilor cu ținuta, ideal este ca fiecare să consulte un ghid expert înainte de a lua orice decizie. Spre exemplu, pentru o ținută de seară, ideali se pot dovedi pantofii roșii, care vor accentua calitățile feminine ale purtătoarei. Este o culoare pasională, ce emană eleganță, rafinament.

Pentru o ținută de birou în schimb, respectiv pentru cele alcătuite din sacou și fustă, respectiv sacou și pantaloni office, încălțămintea clasică, pantofii stiletto simpli, în culori neutre sau chiar în standardul negru, se vor dovedi întotdeauna o alegere înțeleaptă.

Desigur, la fața locului, respectiv prin accesarea site-ului pallas.com.ro, fiecare va putea răsfoi catalogul de modele, pentru a le selecta pe cele potrivite pentru propriile nevoi. Mai la îndemână decât magazinele fizice, Pallas este e-shop-ul care își întâmpină publicul cu stocuri variate, modele și mărimi pentru toate doamnele și domnișoarele. Pielea naturală conferă eleganța și durabilitatea pantofilor stiletto, iar texturile diverse ale acestora le dau nota finală de rafinament.

 

Contact:

Ridicare comenzi: Strada Lizeanu 23, Sector 2, București, România

Comentarii

comments

Continue Reading

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

SHOW MAGAZINE

IN Trending