Connect with us

Life Style

Clipurile pieselor de la Eurovision pe site-ul www.tvr.ro

Published

on

Clipurile celor 24 de concurenţi calificaţi la Selecţia Naţională Eurovision 2009 au fost publicate pe site-ul TVR si  vor fi difuzate pe canalele Televiziunii Române începând de luni, în perioada 19-24 ianuarie.

Astfel, pe TVR 1, de 4 ori pe zi, la 8.45, 11.45, 17.50 şi 0.30 clipurile celor 24 de potenţiali reprezentanţi ai României la Moscova vor fi dezvăluite rând pe rând. Tot pe TVR 1, concurenţii vor participa în direct, alternativ, în emisiunea „Miezul zilei”.

În aceeaşi perioadă, TVR 2 va difuza, zilnic, de la ora 9.55, toate cele 24 de videoclipuri (vor fi difuzate câte patru clipuri pe zi, aceleaşi ca pe TVR 1). În plus „Tonomatul DP 2” îi va avea invitaţi pe cei care se înfruntă în semifinalele din 27 şi 29 ianuarie.

Cele 24 de videoclipuri selectate pentru concursul Eurovision vor putea fi urmărite şi pe TVR Internaţional, TVR 3 şi TVR Info, unde vor fi difuzate pe mai multe tronsoane zilnice.

www.tvr.ro [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=XLS-xLRGLX4&feature=related]

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending