Connect with us

Evenimente

Cloud No 9 Pop-Up Store da startul maratonului de shopping de primavara

Published

on

 

Cloud no 9 Pop-up Store isi redeschide portile pe 24 si 25 martie, intre orele 10.00 si 22.00 la Bucuresti Mall Vitan, unde peste 50 de designeri romani dau startul maratonului de shopping de primavara si asteapta publicul sa descopere noile colectii  intr-o editie exuberanta, care traseaza tendintele sezonului.

Editia de primavara va fi una solara, vesela si foarte chic, sub mesajul Bloom & Shine, iar cei prezenti la eveniment isi vor putea reinnoi garderoba cu cele mai noi accesorii, tinute realizate de designeri romani.        

Invitata speciala a acestei a acestei editii va fi Diana Dumitrescu, prezenta cu piesele din colectia “Confident”, realizata impreuna cu bluzat.ro: “Sunt piese versatile, tinute cu care putem atrage toate privirile atat in timpul zilei, cat si la o petrecere, o iesire seara in oras, accesorizate diferit, cu imaginatie, naturalete si in acelasi timp cu multa incredere”, declara Diana Dumitrescu.

Printre expozantii editiei de primavara din 24 – 25 martie, de la Bucuresti Mall Vitan se numara Otilia Flonta, Lure Studio, Ana Parvan, Ioana Preda, Shakara, Natalia Turcanu, Monica Ivanovici, Minelli, Christine on the Clouds, Irene Mohorea, Atelier Faiblesse, BonBons by Monica Radulescu, Piu Concept Atelier, Mirabilis Art Jewelry.

Cloud No 9 Pop-Up Store este un proiect lansat în 2012 din dorinţa de a descoperi tineri creatori români şi de a contribui la transfomarea poveştilor de dragoste pentru design în poveşti de succes. Cloud No 9 Pop-Up Store este locul care concentrează creativitatea celor mai talentaţi designeri români şi comorile care le poartă numele, amprenta, personalitatea.

Editia de primavara – vara va avea loc pe 24 – 25 martie la Bucuresti Mall Vitan, iar mai multe detalii se pot gasi pe pagina oficiala de Facebook https://www.facebook.com/cloud9magazine/?fref=ts.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente

Designerul Silvia Șerban – despre noile materiale eco din industria fashion, la conferința „Viitorul este (Inter)Schimbabil – Sustainability Talk”

Published

on

FOTO CREDIT: FABRICA DE PR
 

Preocupată de sustenabilitate, economie circulară și mai ales de implementarea acestor concepte în industria fashion, designerul Silvia Șerban organizează conferința „Viitorul este (Inter)Schimbabil”, o discuție pe tema sustenabilității, din cadrul Cartierului Creativ al RDW 2019. 

Pe 20 mai, de la ora 18:30, la Hotel Epoque, Cismigiu Central Park 17C, intrarea Aurora, Silvia Șerban îl va avea invitat pe Luca Olivini, Material Manager al departamentului Eco Hub la C.L.A.S.S. (Creativity, Lifestyle And Sustainable Synergy), o multi-platformă din Milano specializată în integrarea noilor generații de valori eco, cu precădere în industria fashion.

Atât eu, cât și invitatul meu, Luca Olivini, vom atrage atenția asupra punctelor cheie pornind de la creativitate, inovare, responsabilitate în ceea ce privește atât produsul, cât și producția și, nu în ultimul rând, comunicarea. În plus, în curând vom fi obligați, atât designerii, cât și consumatorii, să adoptăm noile reglementări impuse european în privința economiei circulare, iar moda, ca a doua industrie poluatoare în prezent, va trebui să se adapteze. Sustenabilitatea va fi „must have-ul” următorilor ani”, declară Silvia.

Creatorul de modă spune că, încă de la începutul carierei sale a folosit materiale și accesorii care proveneau din domenii diferite de cel al modei. Primele sale colecții au fost făcute deconstruind haine deja existente sau a căutat metode de croit prin care să rezulte cât mai puține pierderi de material. „În timp am dezvoltat modele care își pot schimba forma pentru a obține structuri diferite adaptabile la nevoi diferite. În felul ăsta gândesc că materialul folosit este cât mai mult exploatat și că ofer cumpărătorului mai multe opțiuni pentru a-și valorifica banii cheltuiți cu un produs cumpărat de la mine, ceea ce reprezintă o latură importantă a sustenabilității. În 2015 am participat cu un stand în cadrul Milan Expo și așa i-am cunoscut pe Luca și pe Giusy Bettoni, CEO și fondatoarea C.L.A.S.S. Am fost fascinată de pasiunea cu care Giusy vorbește despre toată munca din spatele acestui proiect, despre materialele la care au participat în inovare, în special de cele obținute prin topirea PET-urilor sau alte resturi care până acum se aruncau.”

Silvia Șerban își dorește să implementeze și în România aceste tendințe, iar conferința pe care o va susține pe 20 mai face parte dintr-un proiect mai amplu, care va cuprinde mai multe workshop-uri în următoarele luni, pe acest subiect.

Cei care vor dori să afle mai multe despre acest subiect vor avea ocazia, la conferința „Viitorul este (Inter)Schimbabil – Sustainability Talk”, la Hotel Epoque, să vadă aceste noi tipuri de materiale, să afle cum sunt obținute, ce presupune atât partea de inovație, cât și rezultatele obținute în urma producerii lor.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

Stil de viata sanatos la Colegiul Mihai Bravu

Published

on

 

Joi, 9 Mai 2019, a avut loc la Colegiul Tehnic Mihai Bravu din Bucuresti, cea de a 4-a editiei a simpozionului Alimentatie rationala pentru sanatate.

Circa 300 de elevi di profesori din licee bucurestene, inspectorii de la Casa Corpului Didactic, MEN si ISMB au participat la simpozionul de educatie alimentara. Un program foarte bogat si la aceasta editie, invitati de seama si multe noutati aduse de organizatori.

Si de aceasta data, organizatorii au schimbat structura evenimentului, acesta fiind unul foarte bogat in activitati si workshopuri cu invitati speciali. Tema de la aceasta editie atat la proba in scris cat si la probele practice au fost: salatele altfel, pastele fainoase pe timp de vara, smoothie bowl-urile din fructe si apele aromatizate.

In primul panel au intervenit Dr.Ing Marian Bogoescu, Vicepresedintele Academiei de Stiinte Agricole din Bucuresti, Prof.Dr.Ing Daniela Crisan Colegiul Tehnic Mihai Bravu si Prof.MA Gabriella Pascaru Bisi, organizator. Tot in acest panel, Chef Nicolai Tand a sustinut un workshop despre alimentatia sanatoasa si a preparat doua gustari, rapide si sanatoase. Gabriella Pascaru Bisi si Cristina Iuliana Pana au preparat un desert sanatos, fara zahar, cu fructe si o bautura fara zahar.

Surpriza neasteptata de catre elevi a fost prezenta campionului mondial de K1, Benny Adegbuyi care a vorbit despre importanta sportului, in plus, Benny a preparat doua salate din propria dieta.

In cadrul competitiei s-au intrecut 8 echipe, miza de aceasta data crescand, astfel echipele au avut 4 preparate sanatoase si un timp de numai 50 de minute dar desigur au avut un ajutor foarte mari prin unitatile de gatir Whirlpool si micile electrocasnice si ustensile Myria, care le-au usurat munca.

“Sunt placut surprinsa si bucuroasa totodata sa constant ca elevii au evoluat foarte mult comparativ cu prima editie. Au fost pregatiti si au demonstrat si de aceasta data ca sunt interesati de activitatile simpozionului. Evenimentul nostru a crescut frumos si promit ca si la urmatoarea editie vom veni cu noutati care sa ii atraga pe participanti.”

 

Prof.MA Gabriella Pascaru Bisi – Arta Gustului, organizator

In panelul doi Chef John Menumorut, Corporate Chef Parmafood a sustinut un workshop despre pastele fainoase pe timp de vara si a prezentat doua preparate noi.

Ultima proba a evenimentului a fost un concurs de spalat vase, sub bagheta lui Nicolai Tand, castigatorii fiind premiati cu produse Henkel.

Atmosfera a fost intretinuta si de aceasta data de catre DJ Marcous.

Multumiri speciale tutor celor care cred in proiectul nostru si ne sustin nemijlocit si echipei de voluntari!

Parteneri institutionali: Ministerul Educatiei Nationale, Casa Corpului Didactic Bucuresti, Inspectoratul Scolar, USAMV, Horting

Sponsori: Aqua Carpatica, Aqua Kids, Green Sugar, Meggle

Parteneri: Whirlpool, Myria, Altex, La Molisana, Pietro Coricelli, Eisberg – Iubesc Salatele,  Fuchs, Mutti, Bioki, Triumf, Tabasco, YO, Cosul de Legume Fructe, Blu Dragon, Henke, Pur, Life Dental Spa, Fresh Fruits, Microgreens, Kluth, Apilife, Calvo, Alex Bisi Photography, Dj Marcous, Dr.Antonio Martins, Caffeé Musetti.

Parteneri media: BucurestiFM, Eva.ro, Gastromedia, TrendsHRB, Radar de Media, Retete de Suflet

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

O lansare ca o explorare! Șerban Copoț a recreat atmosfera de drumeție când a lansat „Manualul exploratorului”

Published

on

FOTO CREDIT: FABRICA DE PR
 

 

  • „Manualul exploratorului”, scris de Șerban Copoț, a fost lansat aseară
  • La eveniment, alături de Șerban au fost și Amalia Năstase, Cosmin Seleși, George Vintilă, Oase, Vlad Grigorescu, Florin Cujbă, Bogdan Alexandrescu, Dan Badea și Laurențiu Penca
  • Din 16 mai, cartea va fi disponibilă în rețeaua de magazine Kaufland din București

 

Familie, prieteni, colegi, parteneri, părinți și mulți copii entuziaști, cu toții au fost alături de Șerban Copoț aseară, când artistul a dat startul oficial al proiectului „Liga exploratorului”, odată cu lansarea cărții „Manualul exploratorului”. Chiar dacă evenimentul a avut loc în centrul Bucureștiului, într-un spațiu modern, neconvențional, dar foarte primitor, Șerban s-a asigurat că recreează perfect atmosfera tipică unei drumeții. Peisajele montane, corturile, sacii de dormit, focul de tabără, precum și mai toate lucrurile necesare pentru o astfel de aventură au fost puse la dispoziția celor mici, care, preț de câteva ore, s-au simțit în mijlocul naturii.

 

Amalia Năstase, Cosmin Seleși, George Vintilă, Oase, Vlad Grigorescu, Florin Cujbă, Bogdan Alexandrescu, Dan Badea și Laurențiu Penca, unii dintre ei însoțiți de copiii lor, au venit pentru a fi alături de Șerban în acest moment special din viața lui.

 

Întregul proiect a plecat de la dorința lui Șerban de a contribui la creșterea unei generații „care să se descurce și când nu are semnal la telefon”, după cum a declarat el. Ideea lui a fost nu doar înțeleasă, ci și susținută de Kaufland România, companie care crede că mediul de business trebuie să vină lângă societate. Concret, compania investește anual 6 milioane de euro în proiecte de responsabilitate socială în cinci domenii pe care le consideră strategice: educație, protecția mediului, sport, sănătate, social și cultură. „Noi am făcut scheletul, Kaufland a pus cărămizile, iar voi, părinții, veți însufleți acest proiect”, a declarat emoționat Șerban.

 

Un alt moment neașteptat, dar emoționant, a fost cel în care George Resiga, vicepreședintele Salvamont România, a oferit întregii echipe „Liga exploratorilor” plachete omagiale, distincții simbolice în semn de apreciere pentru lansarea cărții și pentru promovarea activităților montane.

 

Acest prim pas, lansarea cărții, va fi continuat de o caravană, care va avea loc în 30 de școli din București, iar din toamnă, în 60 de școli din întreaga țară. Tabăra exploratorilor va fi organizată la vară, complet gratuit, iar în cadrul ei 90 de copii vor experimenta tiroliana și escalada, vor face drumeții, vor lua lecții de speologie și prim ajutor și vor petrece o noapte la cort, toate acestea sub supravegherea a 20 de specialiști.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending