Connect with us

Emisiuni

Clubul FC Rapid va avea propriul show tv, in premiera la TVR 1

Redactia Radar de Media

Published

on

Rapid Bucureşti este, probabil, echipa cu cea mai veche tradiţie din România, cu o istorie aparte şi care aparţine deopotrivă maselor şi elitelor. Este un simbol al rezistenţei prin sport şi cultură, prima ei denumire fiind chiar „Asociaţia Culturală şi sportivă CFR”.

rapid bucuresti

Alb Negru

 

Din 17 octombrie, TVR 1 difuzează în fiecare joi, la miezul nopţii, Legenda vişinie, emisiune dedicată echipei Rapid Bucureşti, jucătorilor, antrenorilor, dar şi suporterilor săi.Legenda este povestită, pentru telespectatorii TVR 1 şi pentru cei care urmăresc programul online, pe TVR+, de Andrei Ştefănescu, solistul trupei Alb Negru, suporter declarat al echipei din Giuleşti.

      „Am crescut cu Rapid. I-am văzut, cred, toate meciurile, multe dintre ele chiar pe stadion, indiferent de condiţiile meteo în care s-a jucat. Mă bucur mult că TVR îi dedică o emisiune, este o recunoaştere a valorii echipei şi a tot ce înseamnă ea în fotbalul românesc. Iar propunerea de a o prezenta mă onorează, îmi dă ocazia de a fi şi mai aproape de echipa mea de suflet. Sper ca ea să ajungă şi la sufletele celor care o vor urmări”, spune Andrei înainte de prima ediţie a Legendei vişinii.

Emisiunea de joi noapte aduce în prim-plan actorii principali de astăzi – jucătorii, antrenorii, finanţatorii şi, nu în ultimul rând, suporterii, care, mai ales în cazul Rapidului, sunt o lume aparte şi demnă de toată atenţia. Dar nu vor fi ocolite nici momentele de istorie, care vor dezvălui, pas cu pas, ediţie cu ediţie, minunata poveste a Rapidului.

Gazda emisiunii va participa la antrenamente, urmând echipa peste tot – la conferinţele de presă, în cantonamente etc. – iar jucătorii vor fi antrenaţi şi în altfel de competiţii: karaoke, carting, dans, paint-ball, handbal, rugby. Telespectatorii vor vedea ce înseamnă pregătirea pentru fiecare meci, vor asculta discursul antrenorului şi vor trăi tensiunea dinaintea partidei. Viaţa galeriei, trăirile şi întâmplările acesteia vor figura, de asemenea, în program. Legenda vişinie spune cine au fost şi sunt suporterii acestei echipe, dezvăluie destine ale unor suporteri celebri sau mai puţin celebri ai Rapidului, încercând să descopere istoria acestei minunate galerii, de la legendarii muncitori ai anilor ‘20 până la Clubul Aristocratic din care a făcut parte inclusiv regretatul Florian Pittiş.

Echipa Rapid a fost înfiinţată de muncitori şi aclamată de toţi cei care locuiesc în cartierele din zona stadionului Giuleşti. Totodată, este singura echipă care are un Club Aristocratic, ai cărui membri sunt intelectuali din cele mai diverse domenii. Rapid a fost întotdeauna expresia fotbalului frumos, a fair-play-ului şi a magiei unor jucători ca Ştefan Auer, Iuliu Baratky, Bazil Marian, Titus Ozon, Rică Raducanu, Liţă Dumitru, Nicolae Lupescu, Nicolae Manea, Ion Goanţă, Nicolae Stanciu, Daniel Pancu, Daniel Niculae. Echipa a supravieţuit şi datorită extraordinarilor ei suporteri, care au umplut arena din Giuleşti chiar şi atunci când echipa a jucat în divizia B.

Meciurile echipei Rapid Bucureşti se văd în direct la TVR 1, TVR 3 şi online, pe TVR+, unde telespectatorii au ocazia să întâlnească marile nume ale fotbalului autohton.

Comentarii

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Emisiuni

“Măicuța” Magdalena Chihaia a câștigat a șasea ediție iUmor și merge în finală

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

”Am o curiozitate. Sunt ortodocși în sală?” A fost prima întrebare a Magdalenei Chihaia, o măicuță care a urcat pe scena iUmor și care a reușit să-i șocheze și pe jurați, dar și pe spectatori.

Dacă la început a uimit prin inocența ei, ulterior, sora Magdalena s-a dezbrăcat de tot. Și de smerenie, și de haine.

”Unii oameni spun că Dumnezeu îi iubește pe cei care merg la biserică. Dumnezeu îi iubește pe cei care stau la coadă la Sfânta Parascheva. Am fost și eu o femeie civilă cândva. Când m-a atins prima dată un bărbat mi-am dat seama că se pot face multe. Prima dată m-am rugat să termine mai repede. Apoi mi-am dat seama că bărbații n-au nevoie de rugăciuni pentru asta.”, a spus ea.

Iar șirul declarațiilor a continuat, spre deliciul juraților, care au fost șocați să o vadă…aproape dezvbrăcată.
https://www.youtube.com/watch?v=K3M5yUTENNE

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Vineri seara, tinerii continuă să impresioneze la Românii au Talent! Andra: ”Ați ridicat ștacheta!”

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Astăzi, de la ora 20:30, etapa preselecțiilor continuă la Românii au Talent, iar concurenții vor să demonstreze că munca și dăruirea lor merită să fie văzută și aplaudată. Și în cea de-a opta ediție, seara va fi de #un10perfect: de la voci neașteptate, la melodii cu un puternic impact emoțional, de la copii de 9 ani pasionați de haltere la mașini revoluționare, fiecare moment va fi de neuitat! 

Copiii vor fi, din nou, în centrul atenției! O puștoaică de 9 ani va transmite un mesaj către colegul ei de școală: ”Vezi că apar la TV! Toată lumea o să mă vadă și o să facă selfie cu mine” și apoi va îi va impresiona pe jurați cu pasiunea ei neașteptată, halterele: ”am 25 kilograme și fac genoflexiuni cu 45kg”.

La doar 12 ani, o tânără balerină va atrage atenția încă de la urcarea pe scenă: ”Ai o postură impecabilă”, va spune Mihai Petre. Ce va urma și ce o va face pe Andra să exclame: ”Ați ridicat ștacheta. Vă bucurați de copilărie prin atâta muncă”, aflăm în această seară!

Emoția va atinge cele mai înalte cote la momentul pregătit în amintirea celei care acum ”dansează printre îngeri”, Ema Neagu, concurentă în cel de-al nouălea sezon al emisiunii. Concurenta care va veni tocmai din Canada pentru a cânta o piesă special creată cu gândul la Ema îi va face pe jurați să-și amintească de performanța pe care au văzut-o în urmă cu un an: ”Ne-am amintit cu drag și durere de prezența ei. Ești o apariție care a răspândit multă emoție”, va spune Florin Călinescu.

”Un nou tip de entertainment”, așa cum îl va defini Andi Moisescu, își va face loc pe scenă: un moment de wrestling, la capătul căruia concurenții îi vor face o propunere inedită Andrei: ”Ai putea deveni prima femeie luptătoare de wrestling din România”. Cum va reacționa ea și cum va fi jurizat momentul, descoperim astăzi.

De la 20:30, nu ratați pe PRO TV, o nouă ediție Românii au talent, care va stârni reacții puternice și diverse, va aduce tehnici impecabile de magie și se va apropia de perfecțiune cu un nou golden buzz!

Românii au talent – #un10perfect

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Mihai Petre a apăsat aseară butonul auriu! Show-ul a fost din nou, lider de audienta!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

O nouă seară de vineri s-a încheiat, la finalul căreia concurenții au demonstrat că talentul, emoția și bucuria de a fi scenă sunt elementele care pot menține pozitivismul în jurul nostru. Laudele juraților au fost și de această dată la cote înalte: ”Mulțumesc pentru bucuria pe care mi-ați creat-o”, ”Nu am nicio îndoială că ești talentat”, ”Pentru mine este un dar rar și neprețuit ce ai făcut tu”, fiind doar câteva dintre reacțiile acestora.

 

Sara Ardeleanu, fetița de 10 ani, născută pe 10 martie care și-a început momentul cu o poveste emoționantă: ”Mă uitam la Românii au talent și am văzut o balerină, am zis că vreau și eu”, a reușit să-l facă pe Mihai Petre să apese butonul auriu. Cu lacrimi în ochi și cu mândria că a putut să o vadă dansând, acesta a afirmat: ”Sezonul acestea tu ești minunea mea. Mi s-a părut unul dintre cele mai frumoase momente de dans pe care le-am văzut vreodată”

 

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 16.3 puncte de rating și 43.9% share, cifre de peste 5 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut numai 3.2 puncte de rating și 8.8% share. 

Peste 3.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:10, aproximativ 4 milioane de români au fost cu ochii pe noua ediție a show-ului.

 

Ansamblul folcloric ”Codrulețul”, Krzystof Maciej Kaczka, C.S. Shinobi, Nicolai Elistratov, Sabin Afilipoaei, Claudiu Macarie, Cveti & Jasi, Laura Muruzuc, Revolution Family, Radu Mateucă, Duo No Gravity, Natalia Tatarintseva, Tomer Dudai și Valentin Alexiu sunt cei care au obținut 3 sau 4 de DA și merg în următoarea etapă!

Vinerea viitoare, de la ora 20:30, noi concurenți vor demonstra că talentul lor merită o șansă pe scena Românii au talent!

 

Românii au talent – #un10perfect

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0