Connect with us

Emisiuni

Clubul FC Rapid va avea propriul show tv, in premiera la TVR 1

Redactia Radar de Media

Published

on

Rapid Bucureşti este, probabil, echipa cu cea mai veche tradiţie din România, cu o istorie aparte şi care aparţine deopotrivă maselor şi elitelor. Este un simbol al rezistenţei prin sport şi cultură, prima ei denumire fiind chiar „Asociaţia Culturală şi sportivă CFR”.

rapid bucuresti

Alb Negru

 

Din 17 octombrie, TVR 1 difuzează în fiecare joi, la miezul nopţii, Legenda vişinie, emisiune dedicată echipei Rapid Bucureşti, jucătorilor, antrenorilor, dar şi suporterilor săi.Legenda este povestită, pentru telespectatorii TVR 1 şi pentru cei care urmăresc programul online, pe TVR+, de Andrei Ştefănescu, solistul trupei Alb Negru, suporter declarat al echipei din Giuleşti.

      „Am crescut cu Rapid. I-am văzut, cred, toate meciurile, multe dintre ele chiar pe stadion, indiferent de condiţiile meteo în care s-a jucat. Mă bucur mult că TVR îi dedică o emisiune, este o recunoaştere a valorii echipei şi a tot ce înseamnă ea în fotbalul românesc. Iar propunerea de a o prezenta mă onorează, îmi dă ocazia de a fi şi mai aproape de echipa mea de suflet. Sper ca ea să ajungă şi la sufletele celor care o vor urmări”, spune Andrei înainte de prima ediţie a Legendei vişinii.

Emisiunea de joi noapte aduce în prim-plan actorii principali de astăzi – jucătorii, antrenorii, finanţatorii şi, nu în ultimul rând, suporterii, care, mai ales în cazul Rapidului, sunt o lume aparte şi demnă de toată atenţia. Dar nu vor fi ocolite nici momentele de istorie, care vor dezvălui, pas cu pas, ediţie cu ediţie, minunata poveste a Rapidului.

Gazda emisiunii va participa la antrenamente, urmând echipa peste tot – la conferinţele de presă, în cantonamente etc. – iar jucătorii vor fi antrenaţi şi în altfel de competiţii: karaoke, carting, dans, paint-ball, handbal, rugby. Telespectatorii vor vedea ce înseamnă pregătirea pentru fiecare meci, vor asculta discursul antrenorului şi vor trăi tensiunea dinaintea partidei. Viaţa galeriei, trăirile şi întâmplările acesteia vor figura, de asemenea, în program. Legenda vişinie spune cine au fost şi sunt suporterii acestei echipe, dezvăluie destine ale unor suporteri celebri sau mai puţin celebri ai Rapidului, încercând să descopere istoria acestei minunate galerii, de la legendarii muncitori ai anilor ‘20 până la Clubul Aristocratic din care a făcut parte inclusiv regretatul Florian Pittiş.

Echipa Rapid a fost înfiinţată de muncitori şi aclamată de toţi cei care locuiesc în cartierele din zona stadionului Giuleşti. Totodată, este singura echipă care are un Club Aristocratic, ai cărui membri sunt intelectuali din cele mai diverse domenii. Rapid a fost întotdeauna expresia fotbalului frumos, a fair-play-ului şi a magiei unor jucători ca Ştefan Auer, Iuliu Baratky, Bazil Marian, Titus Ozon, Rică Raducanu, Liţă Dumitru, Nicolae Lupescu, Nicolae Manea, Ion Goanţă, Nicolae Stanciu, Daniel Pancu, Daniel Niculae. Echipa a supravieţuit şi datorită extraordinarilor ei suporteri, care au umplut arena din Giuleşti chiar şi atunci când echipa a jucat în divizia B.

Meciurile echipei Rapid Bucureşti se văd în direct la TVR 1, TVR 3 şi online, pe TVR+, unde telespectatorii au ocazia să întâlnească marile nume ale fotbalului autohton.

Comentarii

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Emisiuni

Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei caută ”factorul X”  în cel de-al nouălea sezon, la Antena 1

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cel de-al nouălea sezon X Factor, la Antena 1, îi aduce la masa juriului pe Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei. Cei patru jurați vor încerca să descopere factorul X și să îl atragă în grupa sa, pentru a câștiga marele trofeu.

Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei sunt cei patru membri ai juriului în cel de-al nouălea sezon X Factor, care va avea premiera în această toamnă, la Antena 1. Sezonul cu numărul nouă aduce nu doar multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere, ci și doi jurați noi alături de Ștefan Bănică și Delia. Loredana se alătură familiei X Factor și abia așteaptă să înceapă audițiile! ”Sunt onorată că fac parte din acest început al X Factor și abia aștept să descopăr concurenții, talente, să fac o echipă tare și să ținem cu sufletul la gură telespectatorii, pentru că va fi un sezon senzațional. Eu cred că voi fi voi fi ca o mamă bună, ca o soție exigentă, ca o prietenă corectă și empatică, voi fi câte puțin din fiecare. Și dacă va fi necesar să fiu puțin dură o voi face, dar nu îmi stă în fire să fiu crudă. Nu e ușor să fii refuzat, dar uneori, un <Nu> la timpul potrivit face mai mult decât un <Da>, pentru că te ajută să găsești resursele pentru a continua”, a promis Loredana.

Devenită cel mai vechi membru al juriului, Delia se bazează pe noile generații și pe talentul lor. ”Nu am emoții, sunt nerăbdătoare să începem, să îi văd, să îi ascult. Mă aștept ca din valul acesta nou de tineri să fie mai originali, mai îndrăzneți, mai curajoși și mi-aș dori ca anul acesta să văd mai puține abordări de festival”, a mărturisit și Delia.

Câștigător în 2013, sub mentoratul Deliei, Florin Ristei va avea acum ocazia să trăiască experiența X Factor și din cealaltă ipostază, aceea de jurat. ”Mă bucur tare de tot că sunt aici, am zis de multe ori că mi-ar plăcea să ajung în juriu, iar după 7 ani s-a întâmplat. Am văzut că, în trecut, noul venit a avut cea mai grea sarcină, așa că eu mă aștept să primesc grupurile. Dacă se adeverește, înseamnă că eu o să am cea mai grea sarcină și o să trebuiască să mă cert puțin cu ceilalți jurați, ca să obțin concurenți buni”, a declarat Florin Ristei, care devine astfel primul câștigător al unui talent show din lume care are ocazia să devină parte dintr-un juriu de asemenea amploare.

Ștefan Bănică vede în noul său coleg un potențial câștigător, astfel că deja se pregătește pentru o luptă strânsă. ”Cu Ristei am lucrat in pandemie, am înregistrat o piesă de-a mea într-o variantă orchestrată de el și este un băiat extrem de serios și un nou tip de jurat. Este câștigător X Factor și este în acest domeniu de foarte mulți ani, face muzică și cântă foarte bine. E un suflu nou și un candidat care să câștige acest concurs, pentru că este motivat”, a spus Ștefan Bănică.

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Despre situaţia gărilor litoralului românesc, duminică la „Asta-i România!”

Avatar

Published

on

            Duminica aceasta, de la ora 14:30, la Kanal D, o nouă ediţie Asta-i România !” intră în casele românilor. În plin sezon estival, echipa emisiunii ne prezintă situaţia dezastruoasă din  gările litoralului românesc. Imagini surprinse în vagoanele care duc la mare, cu peroane prin care am putea ajunge, ne sperie, iar acestea reprezintă din păcate, o realitate.

 

Vagoanele arată exact ca acum 30 de ani, nimic schimbat.  „Nostalgicii” pot fi fericiţi că au parte de o călătorie cu acelaşi tren cu care au mers în copilărie. Mai grav este că, deşi există risc de îmbolnăvire, iar virusul care a blocat o lume întreagă încă îşi face simţită prezenţa, călătorii nici nu se pot spăla pe mâini, pentru că nimic nu funcţionează.

Vara îşi intră în drepturi, iar gările de pe litoral îşi aşteaptă călătorii români şi străini. Gara din Constanţa, poarta de intrare în cel mai vizitat oraş în sezonul estival, trebuia să fie demult renovată, măturată măcar, şi pusă pe o hartă turistică europeană. Gara e un şantier, iar turiştii care vin la mare, fac un adevărat test de echilibristică pentru a coborî din vagoane, printre materialele de construcţii, ori ca să ajungă la peron.

 

Unul dintre exemple este Tuzla, loc care „ascunde” una dintre cele mai frumoase plaje sălbatice, cu nisip fin şi apă verde turcoaz, cum nu mai găseşti pe litoralul românesc. Locul este un adevărat paradis căutat de turişti de pretutindeni. Din păcate, cine soseşte cu trenul în Gara Tuzla, are parte de o imagine şocantă. Gările Eforie şi Costineşti au peroane care arată ca după război, iar aceste imagini îi poartă pe vizitatori mai degrabă înapoi în timp.

Murdăria din gări şi vagoane, lipsa condiţiilor de călătorie şi biletele scumpe, raportat la aceste condiţii de drum sunt motivele pentru care românii merg tot mai rar cu trenul. Urmăriţi duminică, de la ora 14:30, un material inedit la Asta-i România !”, emisiune prezentată de Mihai Ghiţă, la Kanal D.

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

George Mihai, gazda „ROventura”, uluit de frumuseţile unui sat din România

Avatar

Published

on

            Sâmbătă de la ora 15:00, la Kanal D urmăriţi o nouă ediţie ROventura”. George Mihai, gazda emisiunii, a fost impresionat de unul dintre locurile mai puţin ştiute din ţara noastră, o destinaţie ideală de vacanţă.

 

Cu toate că a străbătut ţara în lung şi-n lat şi se poate mândri că a văzut locuri pe care mulţi dintre noi nu am reuşit încă să le vedem, călătorul nostru a ajuns la o destinaţie care l-a cucerit iremediabil. După 10 zile petrecute în Delta Dunării, în zona Clisurii, aproape de intrarea în ţară a „Amazonului Europei”, George Mihai are o perspectivă completă asupra turismului din jurul acestui curs de apă absolut fabulos.

„Cu adevărat uluit am fost, odată ce am ajuns la Berzasca, în Caraș-Severin. Nu prea bătusem zona asta, vă mărturisesc. Deşi albia Dunării nu e la fel de spectaculoasă ca în zona Eselnisa – Dubova, din Mehedinţi, aveam să descoperim că oamenii locului fac eforturi să ţină pasul şi au investit enorm în dezvoltarea turismului. Am petrecut noaptea în singurul complex hotelier lacustru din România. Să pescuieşti de pe terasa bungalow-ului tău privat, să deschizi fereastra şi să priveşti direct în altă ţară vecinii sârbi, acestea nu sunt lucruri pe care le poţi trăi oriunde. Am trăit o experienţă cu adevărat fabuloasă!” mărturiseşte  George Mihai despre călătoria sa.

„Tot la Berzasca m-am bucurat şi de, probabil, una din cele mai frumoase piscine infinite din România. O experienţă de neuitat care mi-a marcat întreaga călătorie din Clisura Dunării şi pe care abia aştept să v-o dezvălui, sâmbăta aceasta, la „ROventura!”, a mai adăugat prezentatorul emisiunii.

 

Aşadar, nu rataţi mâine, de la ora 15:00, o nouă ediţie „ROventura”, prezentată de George Mihai şi Andreea Stravoiu, la Kanal D.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0