Connect with us

LIFE STYLE

Cluburile vor putea de fapt să fie redeschise pe 19 iulie?

Published

on

După ce guvernul britanic a întârziat relaxarea blocării la începutul acestei luni, multe cluburi au rămas în ruină financiară.

Chiar și înainte de noua dată propusă pentru redeschidere, rămâne o lipsă de comunicare cu privire la rezultatele programului lor de cercetare a evenimentelor  și la modul în care vor arăta lucrurile atunci când cluburile vor putea fi redeschise.

Săptămâna trecută (14 iunie), Boris Johnson a anunțat că va exista o întârziere de patru săptămâni de relaxare a blocării, data inițială pentru relaxarea măsurilor de distanțare socială în Anglia, pe 21 iunie, a revenit la 19 iulie.

În timp ce numărul de spitalizări COVID a fost la un nivel record față de numărul de cazuri din Marea Britanie, întârzierea vine ca noua variantă Delta, care reprezintă acum majoritatea cazurilor de coronavirus , a crescut cu 78% într-o săptămână.

Cu majoritatea acestor cazuri depistate în rândul tinerilor, analiza datelor de la Guardian a arătat că, începând de luni, două treimi din populația din Anglia nu erau „încă suficient vaccinate pentru a le proteja împotriva infecției simptomatice din varianta Delta”.

 

Vorbind la conferința de presă în care Johnson a anunțat întârzierea, el a explicat că amploarea lansării vaccinurilor a făcut poziția Regatului Unit „incomparabil mai bună” în fața riscului unui al treilea val de infecții.

Vorbind despre întârziere, Johnson a continuat: „Fiind prudenți acum avem șansa – în următoarele patru săptămâni – de a salva multe mii de vieți vaccinând milioane de oameni. Și odată ce adulții acestei țări au fost vaccinați copleșitor, ceea ce este ceea ce putem realiza într-un spațiu scurt de timp, vom fi într-o poziție mult mai puternică de a menține spitalizările scăzute, de a trăi cu această boală și de a completa foaia de parcurs prudentă, dar ireversibilă spre libertate. ”

Nimeni, inclusiv Guvernul, nu știe dacă cluburile vor putea fi redeschise încă din 19 iulie.

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending