Cluburile vor putea de fapt să fie redeschise pe 19 iulie? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Cluburile vor putea de fapt să fie redeschise pe 19 iulie?

Published

on

După ce guvernul britanic a întârziat relaxarea blocării la începutul acestei luni, multe cluburi au rămas în ruină financiară.

Chiar și înainte de noua dată propusă pentru redeschidere, rămâne o lipsă de comunicare cu privire la rezultatele programului lor de cercetare a evenimentelor  și la modul în care vor arăta lucrurile atunci când cluburile vor putea fi redeschise.

Săptămâna trecută (14 iunie), Boris Johnson a anunțat că va exista o întârziere de patru săptămâni de relaxare a blocării, data inițială pentru relaxarea măsurilor de distanțare socială în Anglia, pe 21 iunie, a revenit la 19 iulie.

În timp ce numărul de spitalizări COVID a fost la un nivel record față de numărul de cazuri din Marea Britanie, întârzierea vine ca noua variantă Delta, care reprezintă acum majoritatea cazurilor de coronavirus , a crescut cu 78% într-o săptămână.

Cu majoritatea acestor cazuri depistate în rândul tinerilor, analiza datelor de la Guardian a arătat că, începând de luni, două treimi din populația din Anglia nu erau „încă suficient vaccinate pentru a le proteja împotriva infecției simptomatice din varianta Delta”.

 

Vorbind la conferința de presă în care Johnson a anunțat întârzierea, el a explicat că amploarea lansării vaccinurilor a făcut poziția Regatului Unit „incomparabil mai bună” în fața riscului unui al treilea val de infecții.

Vorbind despre întârziere, Johnson a continuat: „Fiind prudenți acum avem șansa – în următoarele patru săptămâni – de a salva multe mii de vieți vaccinând milioane de oameni. Și odată ce adulții acestei țări au fost vaccinați copleșitor, ceea ce este ceea ce putem realiza într-un spațiu scurt de timp, vom fi într-o poziție mult mai puternică de a menține spitalizările scăzute, de a trăi cu această boală și de a completa foaia de parcurs prudentă, dar ireversibilă spre libertate. ”

Nimeni, inclusiv Guvernul, nu știe dacă cluburile vor putea fi redeschise încă din 19 iulie.

 

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending