Connect with us

Emisiuni

Clujenii sunt asteptati sa-si sustina eroii la show-urile “Romanii au talent”

Published

on

Pe 25 si 26 august, de la orele 12:00 si 19:00, la Teatrul Maghiar de Stat, Clujul trece la treaba! Cei mai talentati ardeleni vor urca pe scena show-ului “Romanii au talent” in incercarea de a-I impresiona pe Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu si de a intra in cursa pentru premiul de 120.000 de euro.

Asteptarile sunt mari, iar spectacolul se anunta unul nemaipomenit. Anul trecut, pe aceeasi scena au urcat marele castigator Cristian Gog, dar si alte nume care au ramas in istoria talentulu de la ProTVi: ceterasul Vasilica Godja, dansatorul Vlad Jucan sau naista Oana Lianu.

Asadar, sambata si duminica, de la orele 12:00 si 19:00 (in ambele zile), clujenii sunt asteptati la Teatrul Maghiar de Stat, la un spectacol de zile. Baletul coordonat de Edi Stancu va fi si el acolo cu un moment specil. Intrarea este libera in limita locurilor disponibile!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending