Connect with us

A-Z NEWS

Clujul – capitala culturala europeana pana in anul 2020

Published

on

Clujul s-a dezvoltat in ultimii  ani atat sub aspect cultural cat si economic, gzduind numeroase festivaluri cu participare internationala. Unul dintre acestea se desfasoara in prezent la Cluj – este vorba de prim editie a Festivaluli „Zilele Clujului”, iar celalalt urmeaza la inceputul lunii iunie – „Festivalul International de Film Transilvania”.

Ceea ce declara Tudor Giurgiu, directorul TIFF, anul trecut (transformarea Clujului intr-un adevarat centru cinematografic) este sustnut anul acesta la Zilele Clujului de primarul acestei urbe – Sorin Apostu:

„Multumesc ca ati venit astazi sa construim un proiect la care Clujul, la care toata lumea viseaza de foarte mult timp – Zilele Municipiuli Cluj-Napoca.  Un proiect care s-a nascut din dorinta de a face o comunitate care iubeste si a demonstrat ca iubeste Clujul sa vina, sa petreaca, sa redescopere Orasul-Comoara. Avem pe parcursul unei intregi saptamani momente extraordinar de importante: de la lansari de carte, de la concete in aceasta parte sau in Piata Muzeului sau in toate srazile Municipiului, avem seara de folclor. Duminica seara avem seara operei. Avem pe 1 iunie si ii astept aici pe toti copiii. Avem pe 1 iunie o zi dedicata in exclusivitate copiilor cu cantece pe masura. Avem toate detaliile pe site-ul primariei si pe brosurile pe care le aveti, pe www.ziledecluj.ro. Va steptam in numar cat mai mare aici, in piata alaturi de noi sau in toate locatiile organizate. Si mai am o singura dorinta: sa ne revedem aici, in piata, in 2020 ls Cluj-Napoca ca capitala culturala europeana! V amultumesc si declr deschise Zilele Clujului!”

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending