Connect with us

Televiziune

RAPORT: CME a anunțat rezultatele financiare ale grupului Pro TV în ultimul trimestru din 2016 și pe întreg anul 2016

Avatar

Published

on

Conținutul de calitate, știrile obiective oferite în timp real și divertismentul de cea mai bună calitate au fost doar câțiva dintre factorii care au făcut ca grupul Pro TV, parte a CME (Central European Media Enterprises Ltd.) să fie principala alegere a telespectatorilor din România atât în ultimele trei luni ale anului 2016, cât și pe întreg anul 2016.

 

Cele șapte televiziuni care fac parte din grup (Pro TV, Acasă, Acasă GOLD, Pro Cinema, Sport.ro, MTV România și Pro TV Internațional) și grilele de programe pregătite pentru acestea au făcut ca grupul Pro TV să fie, din nou, lider de piață în România.

 

În ultimul trimestru al anului 2016 (octombrie – decembrie), grupul Pro TV a obținut un venit net în valoare de 54.7 milioane de dolari, reprezentând o creștere de 16.2% față de aceeași perioadă a anului 2015, la rate constante ale cursului de schimb valutar. La nivelul întregului an 2016, grupul Pro TV a obținut un venit net de 172.9 milioane de dolari, reprezentând o creștere de 11.3% la rate constante ale cursului de schimb valutar, faţă de aceeaşi perioadă a anului 2015.

 

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”RED”]A[/rdmof_dropcaps]În 2016, postul de televiziune Pro TV a obținut cel mai mare share mediu din prime time de la măsurătoarea modernă a audiențelor, 25.0%, reconfirmând, astfel, poziția sa în piață! La nivelul de grup, Pro TV a obținut o medie de 4.5 puncte de rating și 25.1% share pe parcursul întregii zile și 10.3 puncte de rating și 29.1% share în prime time, la nivelul publicului comercial, în timp ce grupul media secund, INTACT a înregistrat o medie de 3.8 puncte de rating și 21.3% share pe parcursul întregii zile și 7.4 puncte de rating și 21.0% share în prime time.

 

În perioada octombrie – decembrie 2016, grupul Pro TV a înregistrat o medie de audiență de 5.0 puncte de rating și 26.9% share pe parcursul întregii zile și 11.4 puncte de rating și 29.8% share în prime time, spre deosebire de grupul media situat pe locul al doilea, INTACT, care a înregistrat 4.3 puncte de rating și 22.8% share pe parcursul întregii zile, 9.0 puncte de rating și 23.7% share în prime time, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani.

 

În 2016, grupul Pro TV a înregistrat rezultate foarte bune atât la nivelul cifrelor de audiență obținute, cât și al rezultatelor financiare, care au dus la o contribuție semnificativă companiei CME. Suntem foarte mândri de aceste rezultate și le mulțumim tuturor partenerilor care sunt alături de noi! Avem încredere că și anul 2017 va fi unul care va duce mai departe trendul ascendent pe care l-am avut în ultimul an.”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV.

 

Foto Credit: PRO TV

https://www.radardemedia.ro/premiile-radar-de-media-2017-votare-preliminara/

 

Comentarii

Emisiuni

Care sunt Finalistii Romanii au Talent 2020

Redactia Radar de Media

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Finala sezonului 10 Românii Au Talent vine o premieră. Pentru prima dată în istoria show-ului toți concurenții care au primit Golden Buzz se vor lupta pentru marele premiu. Bătălia decisivă va avea loc pe data de 29 mai 2020, atunci când va fi desemnat și marele câștigător al sezonului 10.

„Nu ne-am văzut de prea mult timp! O mare bucurie să mă văd cu @pavelbartoș în sfârșit! Pregătim finala @romaniiautalent pentru vinerea viitoare”, a scris Smiley pe contul lui de Facebook.

În lupta pentru marele premiu de la Românii Au Talent, au mai rămas doar 10 concurenți, care vor trebui să dea tot ceea ce au mai bun pentru ai convige pe telespectatori că merită să câștige. Aceștia sunt: Erno Varga, care a primit Golden Buzz de la Andi, Gennady Tkachenko-Papizh, Theodor Marcu, Radu Pălăniță, Daria Călugăru, Mihai Țigaret, Aura Marcu, Sara Ardeleanu, Duo MainTenanT și Siena Vușcan. Aceștia sunt concurenții care ne vor încânta în marea finală și dintre care unul va pleca acasă cu marele premiu.

Comentarii

Continue Reading

Televiziune

Ștefan Bănică Senior este omagiat de TVR la 25 de ani de la plecarea sa

Avatar

Published

on

            Ștefan Bănică Senior rămâne un artist emblematic, de neuitat al scenei românești. O personalitate marcantă a teatrului, muzicii, filmului și divertismentului. Un actor cu o carismă unică și un cântăreț extraordinar, care a trecut proba timpului, dovadă fiind piesele de teatru, nenumăratele scheciuri comice de la Televiziunea Română, filmele și cântecele sale. Miercuri, 27 mai, se împlinesc 25 de ani de la dispariția marelui artist, iar TVR 2 îl omagiază prin difuzarea unei emisiuni speciale, de la ora 17:35.

 

După-amiaza aceasta, telespectatorii vor putea urmări o ediție specială „Primăvara amintirilor” la TVR 2, „ DE-A RÂSU’, PLÂNSU’ ”, medalion ȘTEFAN BĂNICĂ. Emisiunea – omagiu este concepută și realizată chiar de către fiul său, Ștefan Bănică Junior, în anul 1995, la doar o lună de la plecarea tatălui. Veți descoperi o parte din momentele memorabile ce poartă amprenta inconfundabilă a marelui artist Ștefan Bănică, dar și câteva interviuri cu mari personalitați care au lucrat de-a lungul timpului cu artistul: regizorii Liviu Ciulei, Lucian Pintilie, dar și partenera de scenă a lui Ștefan Bănică, regretata Stela Popescu.

            „Tatăl meu a însemnat, pentru mine, un model. M-a influențat în alegerea profesiei. Apoi am învățat și am „furat”, așa cum se spune în meseria noastră, tot ce ține de implicare, seriozitate, devotament, de timing, urmărindu-l cum joacă. A fost un om vesel, cu dragoste imensă pentru oameni și pentru viață. Îmi doresc ca prin acest material dedicat lui, pe care l-am realizat acum 25 de ani, dupa ce a plecat dintre noi, generațiile noi să-l cunoască mai bine, iar ceilalți să se bucure încă o dată văzându-l și ascultându-l.”, declară Ștefan Bănică Jr.

Un duet inedit, Ştefan Bănică JR & Ştefan Bănică SR, într-un cântec memorabil, Cum am ajuns să te iubesc”, de pe albumul Duete din anul 2005.

 

Comentarii

Continue Reading

Premieră TV

Garantat 100%: „Curăţenia aerului pe care îl respirăm e şi o problemă de cultură”

Avatar

Published

on

Foto Credit: TVR

Începem noul sezon Garantat 100% cu o dezbatere despre importanţa protejării mediului înconjurător. Cătălin Ştefănescu ne dă întâlnire la TVR 1, duminică, 24 mai, de la ora 23.00.

 

Duminică, 24 mai, la ora 23.00, Cătălin Ştefănescu lansează la TVR 1 un nou sezon al emisiunii Garantat 100%. Ne întâlnim cu Cristian Lascu, cercetător ştiinţific, fost redactor-şef al ediţiei româneşti a revistei National Geographic, speolog legendar, descoperitorul faimoasei peşteri de la Movile, şi cu Dan Bărbulescu, directorul executiv al Asociaţiei Parcul Natural Văcăreşti.

 

În ediţia din 24 mai, Cătălin Ştefănescu stă de vorbă cu invitaţii lui despre calitatea aerului pe care îl respirăm în oraşele României, despre protejarea mediului înconjurător, dar şi despre frumuseţea şi valoarea Parcului Natural Văcăreşti, o adevărată minune a naturii, care se găseşte în capitala României.

 

Pe 14 mai, anul acesta, România a primit o nouă avertizare din partea Comisei Europene, în legătură cu nivelul de poluare a aerului în câteva oraşe mari din ţară, şi cu lipsa de măsuri în ceea ce priveşte depozitele de deşeuri ilegale. În documentul trimis, Comisia Europeană solicită României să îşi protejeze populaţia împotriva poluării aerului* şi îndeamnă insistent ţara noastră să pună în aplicare hotărârea privind neînchiderea depozitelor de deşeuri ilegale**.

 

„Discutăm cu invitaţii noştri despre o problemă ce poate fi rezumată în câteva cuvinte, care am dori să ajungă la toţi telespectatorii Televiziunii Publice, şi la fiecare concetăţean: curăţenia aerului pe care îl respirăm e şi o problemă de cultură”, susţine moderatorul şi realizatorul Cătălin Ştefănescu.

 

În contextul unei pandemii care a schimbat într-un anumit fel cursul istoriei, importanţa protejării mediului înconjurător devine, aşa cum ar fi fost firesc încă de multă vreme încoace, o preocupare primordială. „Pentru noi, echipa de la Garantat 100%, subiectele de acest fel au fost unele de prim interes, încă de acum 20 de ani, când am început această emisiune. Nu obosim să spunem că educaţia şi interesul pentru protejarea mediului, igiena personală, a locuinţei, a oraşelor noastre, educaţia civică, cercetarea ştiinţifică, respectul şi interesul constant pentru sănătatea şi vitalitatea spaţiului public, dezbaterea civilizată, înlăturarea diferitelor tipuri de discriminare, protejarea patrimoniului, preocuparea pentru integrarea profundă în circuitul valorilor democratice europene, toate acestea şi încă multe altele sunt probleme fundamentale de cultură” – Cătălin Ştefănescu.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0