Connect with us

ALL MEDIA

CNA a acordat licență audiovizuală unei noi televiziuni de business, Canal 33

Avatar

Published

on

Alexandru Răducanu, fondatorul revistelor ”Business Woman” și ”The Marketer”, a primit, marţi, cu unanimitate de voturi, licenţă de la Consilul Naţional al Audiovizualului pentru a lansa televiziunea de business Canal 33.

Televiziunea ar urma să emită în următoarele luni, după cum a declarat pentru Mediafax proprietarul postului TV. Aceasta a fost a cincea încercare a societății pentru obținerea licenței audiovizuale. În trecut, CNA a respins acordarea licenței, unul din motivele invocate fiind inconsistenţa proiectului.

“Am făcut şi un demers de afiliere la CNN în toamna anului 2014. Acum avem un statut de afiliere la CNN ca şi post de business tematic.”, a declarat Răducanu.

Televiziunea Canal 33 va difuza, zilnic, mai multe jurnale de business şi o serie de emisiuni, care vor contribui la sporirea educaţiei financiare a populaţiei, potrivit lui Răducan. Printre emisiunile de interes public difuzate de Canal 33 se numără “Rom de succes”, “Forumul maghiar de afaceri” şi “De veghe patriei”.

Potrivit lui Alexandru Răducanu, investiţia iniţială în lansarea Canal 33 se ridică la 300.000 de euro, urmând ca o altă sumă de 200.000 de euro să fie atrasă dintr-un credit bancar.

Studioul Canal 33 se află în cartierul Militari din Bucureşti, iar echipa televiziunii va fi formată din peste 70 de persoane.

Asociaţii Canal 33 sunt Alexandru Răducanu (97%) şi Cristina – Adriana Sîrbu (3%),

CITEȘTE ȘI:

Comentarii

comments

laura.anton@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending