Connect with us

A-Z NEWS

CNA a amendat postul Antena 1 cu 100.000 de lei pentru emisiunile „Acces Direct” şi „Un show Păcătos”

Published

on

CNA a amendat, postul de televiziune, Antena 1, cu 100.000 de lei, pentru mai multe încălcări ale legislaţiei audiovizualului în emisiunile „Acces direct”, „Un show păcătos” şi „Super bingo Metropolis”, între care folosirea unui limbaj injurios, reconstituirea unei crime şi exploatarea sentimentelor unor minori, noteaza Mediafax.

Sancţiunea a vizat emisiunea „Super bingo Metropolis” difuzată pe 1 februarie, emisiunea „Acces direct” difuzată pe 6, 15, 16, 19 şi 20 ianuarie şi emisiunea „Un show păcătos” difuzată pe 26, 27 şi 28 ianuarie şi a fost adoptată la propunerea membrului CNA Radu Herjeu, cu opt voturi „pentru” (Radu Herjeu, Florin Gabrea, Lorand Turos, Monica Gubernat, Viorel Buda, Gabriel Tufeanu, Dorina Rusu şi Răsvan Popescu).

În schimb, membrul Radu Călin Cristea a votat „împotrivă”, invocând „vicii de procedură” în analizarea acestui caz, care au fost sesizate şi de avocatul Antenei 1, Daniel Ionaşcu.

Ionaşcu a spus, atât în şedinţa de marţi, cât şi în şedinţa CNA din 28 aprilie, că Consiliul a primit o sesizare fără nume şi prenume, fapt care face ca aceasta să fie nulă de drept. Sesizarea respectivă făcea referire însă la o altă emisiune de la Antena 1, „Chef de râs” din 31 decembrie 2014, care nu a fost inclusă în cele din urmă în amenda de 100.000 de lei aplicată de CNA marţi.

CNA

Facebook Comments Box

Pagini: 1 2

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending