vineri, februarie 23, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSCNA a amendat postul Antena 1 pentru afirmaţiile lui Badea despre Băsescu...

  CNA a amendat postul Antena 1 pentru afirmaţiile lui Badea despre Băsescu şi pentru obscenităţi la „Neatza cu Răzvan şi Dani”

  CNA a amendat Antena 1 cu 10.000 de lei, pentru emisiunea „În gura presei”, reluată de la Antena 3, în care Mircea Badea a făcut afirmaţii injurioase la adresa lui Traian Băsescu, şi pentru matinalul „Neatza cu Răzvan şi Dani” în care s-a folosit un limbaj vulgar şi mai multe femei au dansat lasciv, informeaza Mediafax.

  Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, două ediţii ale emisiunii „În gura presei”, care au fost difuzate pe 16 şi 24 februarie, la Antena 3, respectiv pe 17 şi 25 februarie, în reluare, la Antena 1. CNA a primit trei reclamaţii cu privire la aceste emisiuni, potrivit cărora Mircea Badea ar fi folosit un limbaj injurios referitor la fostul preşedinte Traian Băsescu.

  Membrii CNA au constatat că în respectivele emisiuni Mircea Badea a folosit cuvinte precum „senil”, „ticălos”, „stupid”, „penibil”, „formă de viaţă abjectă” şi „imbecil” la adresa lui Traian Băsescu.

  Totodată, CNA a analizat, marţi, ediţia din 1 mai a emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani”. În urma difuzării acestei emisiuni, CNA a primit două reclamaţii, potrivit cărora în acest program au fost prezentate femei aproape dezbrăcate, care au dansat lasciv, inclusiv pe melodia „Sunt un cocalar” a trupei Noaptea Târziu.

  Potrivit CNA, în respectiva emisiune a fost parodiat comportamentul unor persoane care merg pe litoral de 1 mai. Pe parcursul emisiunii au fost folosite unele expresii injurioase şi cu conotaţie sexuală, iar două dintre animatoare au fost unse pe corp cu ciocolată topită.

  Foto Credit: captura Antena 3

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente