Connect with us

A-Z NEWS

CNA a aplicat o somatie publica pentru Kanal D pentru încălcarea propriei imagini a Mihaelei Rădulescu

Published

on

În urma ediţiei din 10 decembrie a emisiunii  „Wow Biz”, CNA a decis sa aplice o somatie publica televiziunii Kanal D pentru că fost încalcat dreptul la propria imagine al Mihaelei Rădulescu.

În emisiunea „Wow Biz” din 10 decembrie, un bărbat (Daniel Constantin) a vorbit despre relaţia pe care ar fi avut-o cu Mihaela Rădulescu, după ce a cunoscut-o pe aceasta pe reţeaua de socializare Facebook. Daniel Constantin a povestit în emisiune aspecte intime care ar fi avut loc între el şi Mihaela Rădulescu, informeaza Agentia Mediafax.

Decizia a fost luată la propunerea Laurei Georgescu, preşedintele CNA.

În urma difuzării emisiunii, CNA a primit o sesizare, potrivit căreia Mihaela Rădulescu a fost umilită în respectiva emisiune.

„Vă rog să luaţi măsuri ca măcar personalităţile care au o valoare obţinută prin muncă cinstită în această ţară, să nu fie hărţuite la TV de un no name. Mă refer la Mihaela Rădulescu, care este un om profesionist de televiziune, un om care a făcut televiziunea, nu televiziunea a făcut-o pe ea. (…)

Nu se poate ca un om care a făcut şi face atâtea acte de caritate să fie umilit”, se mai spune în sesizarea transmisă CNA de o persoană privată.

Pe de altă parte, Cătălin Băleanu, reprezentantul Kanal D la şedinţa CNA, a spus că

„Daniel Constantin este un fost prieten de pe Facebook al Mihaelei Rădulescu, care s-a îndrăgostit de Mihaela Rădulescu şi care a fost chiar încurajat de aceasta”.

Întrebat de membrul CNA Christian Mititelu pe cine poate interesa întâmplarea respectivă, Cătălin Băleanu a răspuns:

„Există un public care îşi doreşte asemenea tip de subiecte. Sunt persoane care sunt foarte interesate de ce se întâmplă în viaţa marilor vedete, indiferent dacă sunt subiecte mai de substanţă sau de mai puţină substanţă”.

El a mai spus că Mihaela Rădulescu a fost invitată să îşi exprime punctul de vedere cu privire la acest subiect, dar nu a dorit să comenteze.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending