Connect with us

ALL MEDIA

CNA a avizat iesirea din “must carry” a posturilor tv ale Trustului INTACT

Published

on

 

Consiliul Naţional al Audiovizualului a avizat solicitarea Antena TV Group SA şi Antena 3 SA de a renunţa la regimul “must carry”, aplicat pânã la aceastã datã posturilor de televiziune  ale Antena TV Group SA (Antena1, Antena Stars, Happy Channel, ZuTv) si  respectiv Antena 3.

http://www.cna.ro/IMG/pdf/Lista_statiilor_TV_modif_01-07-2018.pdf

“Considerãm cã  – inclusiv prin contribuţia semnificativã a Trustului INTACT – piaţa de distribuţie a programelor de televiziune a ajuns la maturitatea şi stabilitatea necesare pentru a pune colaborarea noastrã cu societãţile de cablu pe principii comerciale sãnãtoase şi echitabile. Deşi, pânã în prezent nu am beneficiat de venituri importante din drepturile de retransmisie, iî ultimii 25 de ani am investit constant şi semnificativ în calitatea conţinutului, dar şi a imaginii canalelor noastre tv“, a declarat Cristian Ionescu Director Teritoriu Antena TV Group SA.

“Mã bucur cã am ajuns într-o etapã fireascã în evoluţia pieţei media din România şi a Antena Group. Vom investi în continuare în producţii de calitate, tehnologie şi mai ales în oameni. Aceştia sunt pilonii pe care ne vom baza creşterea în viitor” a declarat George Ureche, CEO Antena TV Group SA.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

Vollmax, alegerea perfectă pentru un climat răcoros în casă

Published

on

 

A venit primăvara, natura revine la viață. Este minunat să vezi cum totul înmugurește. Este minunat să simți cum soarele prinde putere, iar vremea se încălzește treptat. Cu toate acestea, nu putem să nu ne gândim la faptul că, pe cât se încălzește afară, pe atât o să ne fie mai greu în casă în lipsa unui aparat de aer condiționat.

Dacă înainte de apariția aparatelor de aer condiționat ne-ar fi spus cineva că o să apară un aparat care ne va oferi răcoarea de care avem nevoie pentru a ne simți confortabil în propria casă, probabil nu am fi crezut.

Probabil am fi spus că nu este posibil ca un aparat montat pe perete să ne ofere răcoarea după care tânjim în lunile de vară. Dar se pare că, totul este posibil.

Într-o zi caniculară nu avem nevoie de nimic altceva decât de un aparat de aer condiționat performant pentru a rezolva problema confortului. Este suficient să pornim aparatul pentru a simți acel aer rece, confortabil.

Însă, având în vedere că pe piață au apărut tot felul de astfel de aparate, căci doar trăim în secolul vitezei în care tehnologia avansează de la o zi la alta, trebuie să fim foarte atenți atunci când alegem aparatul de aer condiționat potrivit pentru casa noastră.

În prezent, există multe firme care distribuie aparate de climatizare, dar faptul că oferta este mare nu este un avantaj pentru noi, ci un dezavantaj.

În goana după bani, există firme care nu vând aparate de aer condiționat performante și nici nu oferă servicii complete de climatizare. Vând doar aparate de aer condiționat și atât.

Din păcate, din lipsă de experiență, este posibil să ne lăsăm atrași de prețurile mici a unor astfel de aparate și să le achiziționăm.

Însă, pentru a alege cel mai bun produs care să ne ajute să ne atingem obiectivul, adică să ne răcorim casa, trebuie să facem o alegere înțeleaptă. Acest lucru presupune să ne îndreptăm atenția către o firmă care nu distribuie doar produse de cea mai bună calitate.

Reprezentanții săi trebuie să ne recomandate cel mai potrivit aparat în funcție de informațiile pe care noi le oferim despre locuința noastră, să ne pună la dispoziție cele mai bune soluții de instalare, precum și service, garanție și post garanție. De îndată ce ne oferă toate acestea ne putem da seama că am făcut o alegere înțeleaptă și că produsul achiziționat de la această firmă ne va oferi posibilitatea să ne bucurăm de o atmosferă răcoroasă în casă o lungă perioadă de timp.

Trăim într-o perioadă în care zilnic stresul atinge cote maxime. La sfârșitul zilei nu ne dorim decât să ajungem mai repede acasă și să ne bucurăm de confortul care ni-l oferă. Iar în asigurarea confortului maxim, aerul condiționat joacă un rol cheie. Din acest motiv, el trebuie să funcționeze cât mai bine.

Vara, un strop de răcoare e tot ceea ce ne dorim. Vollmax știe asta mai bine ca oricine. Din acest motiv, asigură tuturor celor care îi cer ajutorul, soluția perfectă. Este vorba despre aparate de aer condiționat performante, instalate de cei mai buni specialiști în domeniu.

Vollmax se bazează pe o echipă tânără care, din 2012, de la înființare, și-a propus să le ofere clienților doar sfaturi bune cu privire la cum pot avea parte de o atmosferă răcoroasă în casă.

Este adevărat, uneori avem impresia că le știm pe toate, că putem face orice. Această impresie este complet greșită. Nu, nu putem. De aceea, trebuie să lăsăm specialiștii să ne spună care ar fi cel mai potrivit aparat de aer condiționat pentru noi. Trebuie să înțelegem că fiecare locuință are caracteristicile ei, iar aparatul pe care îl alegem trebuie să fie în acord cu acestea.

Este suficient să le spunem specialiștilor Vollmax care sunt caracteristicile locuinței noastre pentru a ne spune ce aparat avem nevoie. Prin oferirea de produse și servicii complete și performante de climatizare, vor ca noi, clienții, să avem parte de confortul dorit.

Prin urmare, de îndată ce vom apela la Vollmax vom beneficia de cele mai bune  servicii de climatizare, aer condiționat și ventilație.

Daikin, Samsung, Mitsubishi fac parte dintre producătorii de renume care produc aparate de aer condiționat de înaltă calitate, aparate ce fac parte și din oferta Vollmax.

Așadar, dacă ne dorim consultanță, instalare și service, cea mai bună soluție o reprezintă Vollmax, o companie care ne oferă produse cu garanție cuprinsă între 2-7 ani. Astfel, putem să ne bucurăm de răcoare fără să ne stresăm, căci în perioada de garanție, produsele instalate de companie beneficiază de service din partea companiei Vollmax Srl, care avea grijă ca echipamentul instalat să funcționeze corespunzător.

Viața e frumoasă, dar când e și răcoroasă e și mai atrăgătoare. Vollmax știe de ce. Noi știm că pentru detalii despre produse putem intra pe vollmaxgrup.ro și aermax.ro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Producţii TVR, premiate internaţional la Prix CIRCOM

Published

on

 

Televiziunea Română a urcat pe podium la Prix CIRCOM 2019, obţinând locul I şi o menţiune în cadrul Galei Asociaţiei Televiziunilor Regionale din Europa (CIRCOM Regional)organizaţie care reuneşte 376 de staţii TV din 38 de ţări şi care premiază cele mai bune producţii ale acestora.

La Categoria „Europa”, juriul internaţional a acordat locul I reportajului Faraoani, comuna cu sate în cinci ţări, realizat de Alina Amza la studioul central al TVR din Bucureşti în timp ce la Categoria „Muzică şi arte”, filmul Tatăl meu, Imre al Andreei Ştiliuc (TVR Iaşi) a fost recompensat cu menţiune.

 

„Este un premiu care mă onorează pentru că am avut competitori de la cele mai importante televiziuni publice din Europa”, a declarat jurnalista Alina Amza. „Mă bucur mult că povestea mea despre locuitorii care au mai rămas în Faraoani a impresionat în aşa măsură. Este printre puţinele ocazii când publicul poate vedea vârstnici care au lăsat de-o parte sapa şi au învăţat să folosească reţelele de socializare pentru a-şi aduce aproape copiii şi nepoţii. O poveste despre oameni puternici şi adaptarea lor la provocările secolului 21”, a adăugat Alina Amza.

 

„Pentru mine este mai mult decât un premiu. Are o valoare simbolică foarte mare, deoarece am descoperit acest subiect fabulos în anul 2014, în timpul unui workshop organizat de CIRCOM la Budapesta”, povesteşte Andreea Ştiliuc, care semnează regia, montajul și o parte a imaginii filmului Tatăl meu, Imre. „Atunci am început să visez că, într-o zi, povestea va deveni film’, mai spune Andreea.

Ca în fiecare an, la Prix CIRCOM 2019, TVR a acordat Premiul de debut în jurnalism, respectiv Young Onscreen Talent – o distincţie în memoria Vandei Condurache, realizator şi redactor-şef al Redacţiei Programe TVR Iaşi. În acest an, premiul a fost oferit unei jurnaliste de la televiziunea naţională spaniolă din Galicia.

 

La Prix CIRCOM Regional 2019 au fost înscrise peste 200 de producţii, marele câştigător fiind televiziunea publică norvegiană – NRK – care a primit trei dintre cele 11 premii aflate în competiţie, în timp ce alte premii au fost acordate televiziunilor din: Irlanda – RTÉ, Suedia – SVT, Olanda – RTV Oost, Polonia – TVP3 Katowice, Spania – Telemadrid, Marea Britanie – BBC South şi Spania – CRTVG.

Câştigătorii au fost desemnaţi de un juriu de specialitate format din profesionişti de televiziune din 14 ţări europene, printre care şi reprezentanta TVR – Dite Dinesz, realizator TVR Timişoara.

 

Despre producţiile premiate

Difuzat în cadrul emisiunii Dosar România de la TVR 1, Faraoani – comuna cu sate în cinci ţări este un reportaj emoţionant, despre transformarea satelor şi a societăţii româneşti. Alina Amza i-a adus în faţa telespectatorilor pe bătrânii rămaşi singuri în satele româneşti,  în aşteptarea întâlnirii de pe Skype cu copiii lor. Oamenii din comuna Faraoani, polul emigraţiei din România, au luat calea Europei de frica salariilor mizere. Pentru a rămâne totuşi lângă copiii lor, cei care până mai ieri ştiau doar să mânuiască hârleţul şi să hrănească animalele, s-au familiarizat cu reţelele de socializare şi au acceptat ca tehnologia să pătrundă în vieţile lor.

Cea de-a doua producţie TVR premiată, filmul Tatăl meu, Imre, realizat de Andreea Ştiliuc, prezintă povestea fotografului Imre Kinszki, victimă a Holocaustului, şi a fiicei sale, Judit, care a supravieţuit tragediei. Creaţiile lui Imre Kinszki sunt tratate de cunoscători asemenea celor ale lui Brassaï, Kertész sau Moholy-Nagy. Cu toate acestea, fotografiile sale sunt încă necunoscute, astfel că, Andreea Ştiliuc s-a gândit să-l readucă în atenţia publicului larg.

 

Despre CIRCOM:

CIRCOM Regional – European Association of Regional Television – este o organizaţie care reuneşte 376 de staţii de televiziune regionale din 38 de ţări şi are misiunea de a coordona reţeaua de televiziuni regionale, de a dezvolta relaţiile cu instituţiile europene (Comisia Europeană, Consiliul Europei şi Parlamentul European), de a creşte numărul programelor destinate schimbului şi de a înlesni realizarea coproducţiilor. Televiziunea Română este membru activ în organizaţia CIRCOM Regional din anul 1993, iar în prezent avem un reprezentat, respectiv coordonatorul naţional pentru CIRCON Regional, membru în Consiliul de Administraţie.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Publicatia PRwave împlinește 14 ani

Published

on

 

PRwave, site de știri online din afaceri, marketing, financiar, media și lifestyle, împlinește 14 ani. Site-ul a fost primul din România dedicat imaginii, comunicării şi relaţiilor publice pentru afaceri şi continuă să ofere conţinut relevant oamenilor de afaceri, persoanelor care doresc să fie la curent cu cele mai noi ştiri, specialiştilor în relaţii publice şi marketing şi studenţilor de la facultăţile de marketing şi comunicare. Mai mult, prin intermediul blogului de călătorii Travel – Moments in Time, lansat în urmă cu 10 ani, vizitatorii au ocazia de a găsi articole care să îi inspire în alegerea următoarei destinaţii de vacanţă.

 

„PRwave este un proiect incredibil. A pornit din dorinţa de a le oferi studenţilor la comunicare şi relaţii publice un site de unde să se poată informa, unde să găsească articole de la specialişti în domeniu şi studii de caz despre campanii de succes. Nici nu ştiam atunci, în urmă cu 14 ani, ce evoluţie minunată va avea PRwave! Am ajuns să publicăm zilnic zeci de ştiri şi articole din domenii variate – economie, afaceri, marketing, media, stil de viaţă, auto, IT, velo, evenimente etc. Avem, de asemenea, prezentări de carte în rubrica Books Wave şi materiale şi case studii în exclusivitate în cadrul rubricii Exclusive.

PRwave înseamnă evoluţie constantă și adaptare permanentă pentru a rămâne în top şi a oferi conţinut de calitate vizitatorilor noştri. Mă bucur că am reuşit să ajungem la 14 ani de PRwave!” a declarat Violeta-Loredana Pascal, fondator PRwave.

 

Peste 86.500 de materiale au fost publicate în acest timp pe site – iar numărul creşte zilnic cu noi ştiri şi articole. Site-ul oferă şi o poveste poliţistă care poate fi downloadată gratuit aici: https://mailchi.mp/6798c54c152c/inocentul. Iar dacă vă întrebaţi cum arăta PRwave în urmă cu 14 ani, iată un preview.

Unul dintre proiectele de succes ale PRwave este blogul de călătorii în limba engleză Travel – Moments in Time. Lansat în urmă cu 10 ani şi început ca un loc în care să fie împărtăşite impresii de călătorie, blogul a ajuns la peste 1400 de articole cu sfaturi de călătorie, itinerarii, ghiduri şi recomandări pentru oraşe din întreaga lume.

„Istoria PRwave continuă. Vă aştept în fiecare zi pe site cu ştiri proaspete şi interesante şi pe blogul de călătorii cu articole care să vă inspire”, a mai adăugat Violeta-Loredana Pascal.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending