Connect with us

A-Z NEWS

CNA a retras trei licenţe ale Realitatea Media: două de televiziune şi una de radio

Published

on

CNA a decis să  retragă licenţele audiovizuale ale Realitatea Media pentru că şi-au întrerupt emisia pentru o perioadă mai mare de 90 de zile, Realitatea TV Alba Iulia, Realitatea TV Baia Mare şi Realitatea FM Piteşti.

Potrivit CNA, Realitatea TV Alba Iulia şi-a întrerupt emisia pentru 90 de zile, în perioada 5 septembrie – 3 decembrie 2013, şi nu şi-a mai reluat emisia, informeaza Agentia Mediafax.

Realitatea TV Baia Mare şi-a întrerupt emisia pentru 90 de zile, în perioada 6 septembrie – 4 decembrie 2013, şi nu şi-a mai reluat emisia.

De asemenea, Realitatea FM Piteşti (90,70 MHz) a avut emisia întreruptă 90 de zile, în perioada 26 septembrie – 24 decembrie 2013, şi nu şi-a mai reluat emisia.

Mura Frînculescu, directorul executiv al Realitatea Media, a spus, referindu-se la Realitatea TV Baia Mare şi Realitatea TV Alba Iulia:

„Am început acum aproape şase luni un proces de reorganizare în ţară a studiourilor teritoriale, urmând să ne concentrăm pe studiourile regionale, deci să comasăm studiorile teritoriale pe zone regionale”.

Ea a spus că, din această cauză, Realitatea Media a avut probleme cu achiziţionarea echipamentelor şi emiţătoarelor şi a fost depăşit termenul de 90 de zile.

În ceea ce priveşte Realitatea FM Piteşti, Mura Frînculescu a spus că Realitatea Media a avut în decembrie un diferend cu proprietarul spaţiului unde îşi desfăşura activitatea Realitatea FM Piteşti.

Ea a mai spus că reprezentanţii Realitatea nu au mai putut să intre în spaţiul respectiv.

Potrivit articolului 57, alineatul 1, litera b din Legea audiovizualului:

„Licenţa audiovizuală analogică se retrage de Consiliu în următoarele situaţii: titularul încetează să difuzeze serviciul de programe pentru care i s-a acordat licenţa audiovizuală mai mult de 90 de zile, pentru motive de natură tehnică, şi mai mult de 96 de ore, pentru orice alte motive imputabile titularului”.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Advertisement

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending