CNA a somat Antena 3 pentru un promo defaimator la adresa lui Traian Basescu - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

CNA a somat Antena 3 pentru un promo defaimator la adresa lui Traian Basescu

Published

on

Postul Antena 3 a primit o somație de la CNA pentru un materiale video despre mandatul Președintelui Traian Băsescu, dar și pentru ștampila care a apărut pe post cu mesajul „Post TV supus represiunii / Station subjected to presidential threats”.

Traian Basescu

“A sunat ceasul. S-a dat alarma. Traian Băsescu mai are 60 de săptămâni. Pe câţi dintre cei care îi ascultă ordinele ticăloşite îi va trage după ei? Alarmă!”, spune promo-ul difuzat în data de 17 octombrie.

În plus, CNA a analizat și mesajul apărut în colțul ecranului pe postul Antena 3 timp de mai multe zile, care spune „Post TV supus represiunii / Station subjected to presidential threats”.

Mirela Bomboe, reprezentantul postului, a spus că informația prezentată este adevărată și că acela este de fapt un promo pentru o emisiune pe care Antena 3 urmează să o realizeze.

„Nu discutăm despre un program, ci despre un promo care trebuie să respecte anumite condiții, să capteze atenția, dar în acest caz nu se poate vorbi de un program audiovizual. (…) Promo-ul este un teaser la mai multe emisiuni pe care Antena 3 urmează să le realizeze cu privire la o retrospectivă a mandatului prezidențial. Ca atare se încadrează la prevederile legale privind autopromovarea”, a mentionat  Mirela Bomboe.

În ceea ce privește mesajul apărut pe ecran, reprezentantul postului a declarat:

„Este de notorietate faptul că această avertizare a apărut după ce Antena 3 a devenit parte a unui dosar penal. Nu se vorbește despre presiuni de o anumită natură sau din partea unei anumite persoane. Este opinia postului față de această situație. Nu este nicio acuzație pentru că nu se adresează nimănui.”

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending