CNA a acordat o nouă licenţă cu denumirea Look Plus, care va difuza tot meciuri din Liga 1

2
667

CNA a decis, marţi, să acorde o nouă licenţă de televiziune cu denumirea Look Plus, care va funcţiona prin cablu şi care va difuza meciuri din Liga 1, la fel ca televiziunea Look Plus ce emite pe satelit şi ca postul Look TV, care emite atât pe satelit, cât şi pe cablu, noteaza Mediafax.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, solicitarea societăţii NCN Studio SA de acordare a unei licenţe prin reţele de comunicaţii electronice pentru postul Look Plus, pe lângă cea de satelit pe care emite deja Look Plus.

Punerea în funcţiune a noii licenţe prin cablu a televiziunii Look Plus va beneficia de o investiţie de 5.100.000 lei, din surse proprii şi atrase, potrivit dosarului depus la CNA.

Zona de difuzare a televiziunii prin cablu Look Plus este naţională, în acest sens, societatea NCN Studio având un acord de principiu privind disponibilitatea SC UPC România SA de a retransmite în reţelele digitale televiziunea prin cablu Look Plus, potrivit dosarului depus la CNA.

Comentarii