Connect with us

ALL MEDIA

CNA a acordat o nouă licenţă cu denumirea Look Plus, care va difuza tot meciuri din Liga 1

Published

on

CNA a decis, marţi, să acorde o nouă licenţă de televiziune cu denumirea Look Plus, care va funcţiona prin cablu şi care va difuza meciuri din Liga 1, la fel ca televiziunea Look Plus ce emite pe satelit şi ca postul Look TV, care emite atât pe satelit, cât şi pe cablu, noteaza Mediafax.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, solicitarea societăţii NCN Studio SA de acordare a unei licenţe prin reţele de comunicaţii electronice pentru postul Look Plus, pe lângă cea de satelit pe care emite deja Look Plus.

Punerea în funcţiune a noii licenţe prin cablu a televiziunii Look Plus va beneficia de o investiţie de 5.100.000 lei, din surse proprii şi atrase, potrivit dosarului depus la CNA.

Zona de difuzare a televiziunii prin cablu Look Plus este naţională, în acest sens, societatea NCN Studio având un acord de principiu privind disponibilitatea SC UPC România SA de a retransmite în reţelele digitale televiziunea prin cablu Look Plus, potrivit dosarului depus la CNA.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. mariana

    23 iulie 2014 at 12:50

    de ce nu transmite luktv si lukplus si pe reteaua de cablu RCS-RDS? eu platesc abonament la aceasta companie si vreau aceste doua canale tv.

  2. Mircea

    23 iulie 2014 at 11:28

    Pot sa le mai acorde si 10 licente, degeaba daca nu vor fi transmise si de digi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending