Connect with us

ALL MEDIA

CNA a amedat Romania TV cu 10.000 mii de lei pentru titlurile: “Scandal în cimitir, Trei tinere arse de vii sau Câini adoptaţi pentru zoofilie”

Redactia Radar de Media

Published

on

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis să amendeze România TV cu 10.000 de lei din cauza a patru ştiri care au încălcat legislaţia audiovizualului, între care şi un material potrivit căruia câini din România au fost adoptaţi de străini pentru zoofilie sau scandal monstru in cimitir! 

Iata ce spune informarea, remisa Radar de Media:

Întrunit în şedinţă publică, după analiza rapoartelor de monitorizare întocmite ca urmare a sesizărilor primite, Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să sancţioneze cu amendă în cuantum de 10.000 de lei postul România TV pentru o serie de grupaje informative transmise în zilele de 29, 31.03.2014, 06 şi 07.04.2014 fără a ţine cont de prevederile art. 66 alin. (1) lit. a) şi alin. (2), art. 41 alin. (1) lit. a) şi art. 7^1 din Codul de reglementare a conţinutului audiovizual.

Printre titlurile afişate pe ecran:

Scandal în cimitir, zeci de oameni revoltaţi,

Scandal în învăţământ/ Profesoara acuzată că bătea elevii cu pietre,

Trei tinere arse de vii, incendiu uriaş,

Câini adoptaţi pentru zoofilie, acuzaţie şoc”.

CNA

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending