miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăA-Z NEWSCNA cheamă la discuţii, astăzi, reprezentanții editoriali ai televiziunilor

  CNA cheamă la discuţii, astăzi, reprezentanții editoriali ai televiziunilor

  Membrii CNA se vor întâlni, miercuri, cu directorii generali şi responsabilii editoriali ai principalelor televiziuni din România, printre temele care urmează să fie abordate numărându-se conţinutul emisiunilor de ştiri, al dezbaterilor şi al programelor de divertisment, dar şi publicitatea.

  Întâlnirea va avea loc la sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), la propunerea lui Gabriel Tufeanu, membru al Consiliului, cel care a condus şedinţa de marţi a CNA, anunta Mediafax.

  Gabriel Tufeanu a spus încă din şedinţa CNA din 12 februarie că îşi doreşte organizarea unei întâlniri a membrilor CNA cu reprezentanţii televiziunilor pentru a discuta aspecte care ţin de încălcarea frecventă a legislaţiei audiovizualului în emisiunile de divertisment difuzate de acestea.

  [sam id=”12″ codes=”true”]

  De altfel, în şedinţa din 12 februarie, CNA a aplicat sancţiuni dure principalelor televiziuni generaliste din România din cauza emisiunilor de divertisment difuzate.

  Astfel, Antena 1 şi Pro TV au fost amendate cu câte 70.000 de lei, Antena Stars, cu 50.000 de lei, iar Kanal D, cu 40.000 de lei, din cauza emisiunilor de divertisment difuzate în perioada mai – decembrie 2014, în care au fost prezentate în mod repetat scene de violenţă şi limbaj injurios.

  Aceste abateri de la lege se întâmplă zilnic. Îmi pare foarte rău şi nu ştiu cum putem face noi pentru a reveni pe linia normală. Chiar am vrea să convocăm toţi decidenţii posturilor şi să-i convingem că legea trebuie respectată (…)„, a spus atunci Gabriel Tufeanu.

  CITESTE SI:

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente