CNA functioneaza cu 9 din cei 11 membri. Narcisa Iorga şi Cristina Trepcea şi-au încheiat mandatele - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

CNA functioneaza cu 9 din cei 11 membri. Narcisa Iorga şi Cristina Trepcea şi-au încheiat mandatele

Published

on

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) îşi desfăşoară activitatea, începând de marţi, cu doar 9 membri, din cei 11 cât ar trebui să aibă potrivit legislaţiei audiovizualului, în condiţiile în care mandatele Narcisei Iorga şi Cristinei Trepcea s-au încheiat luni, noteaza Mediafax.

La şedinţa CNA de marţi, care este condusă de membrul Valentin Jucan, sunt prezenţi toţi ceilalţi opt membri ai Consiliului, respectiv Florin Gabrea, Lorand Turos, Monica Gubernat, Viorel-Vasile Buda, Laura Georgescu (preşedintele CNA), Christian Mititelu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea.

În luna septembrie, Narcisa Iorga a fost propusă pentru un nou mandat în Consiliu de preşedintele Traian Băsescu, însă Comisiile pentru cultură ale Camerei Deputaţilor şi Senatului şi-au suspendat lucrările, pe 30 septembrie, din lipsă de cvorum, fără să valideze candidatura acesteia pentru un nou mandat în CNA.

CNA poate să îşi desfăşoare activitatea în continuare, întrucât Legea audiovizualului prevede că şedinţele CNA se pot desfăşura în prezenţa a minimum opt din cei 11 membri ai Consiliului.

Valentin Jucan conduce şedinţa CNA în conformitate cu noul Regulament de Organizare şi Funcţionare (ROF) al CNA, care nu a fost votat de Laura Georgescu şi Christian Mititelu. Noul ROF prevede, printre altele, că şedinţele Consiliului sunt conduse de fiecare membru, prin rotaţie şi în ordine alfabetică.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending