CNA. Limbajul cu tentă sexuală le-a venit de hac radiourilor Kiss FM, Radio Zu, Pro FM şi Gold FM - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

CNA. Limbajul cu tentă sexuală le-a venit de hac radiourilor Kiss FM, Radio Zu, Pro FM şi Gold FM

Published

on

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, marţi, să amendeze cu câte 25.000 de lei Kiss FM, Radio Zu, Pro FM şi Gold FM, motivul invocat de for fiind limbajul cu tentă sexuală folosit în emisiunile matinale difuzate de aceste radiouri.

CNA a monitorizat emisiunile matinale difuzate în perioadele 3 – 31 ianuarie şi 10 – 27 martie de posturile de radio Kiss FM, Radio Zu, Pro FM şi Gold FM.

În mai multe ediţii ale emisiunii „Kissteria Matinală” de la Kiss FM, „Morning Zu” de la Radio Zu, „Alarma ProFM” de la Pro FM şi „Dobrovolschi Show” de la Gold FM a fost folosit un limbaj cu tentă sexuală şi pornografică, încălcându-se astfel legislaţia audiovizualului privind protecţia minorilor, după cum consideră majoritatea membrilor CNA.

Observ că realizatorii emisiunilor au nişte frustrări sau posedă un prea vast repertoriu sexual pe care nu mai pot să-l ţină în frâu şi atunci trebuie să-l spună în fiecare dimineaţă. La Radio Zu sunt glume cu tentă sexuală, (…) la Gold FM este vorba despre masturbare, la Kiss FM este vorba despre vibrator, la Pro FM se face referire la actul de prostituţie (…)„, a spus membrul CNA Valentin Jucan.

Decizia a fost luată cu 7 voturi „pentru” și 3 împotrivă.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending