CNA. Nașul TV, amendă de 5.000 de lei pentru limbaj injurios - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

CNA. Nașul TV, amendă de 5.000 de lei pentru limbaj injurios

Published

on

Consiliul Naţional al Audiovizualului a amendat cu 5.000 de lei televiziunea Naşul TV, pentru emisiunea “Cronica de noapte”, difuzată iniţial pe 17 noiembrie, fiind reluată pe 18 noiembrie.

Motivul invocat de CNA a fost acela că jurnalistul Laurenţiu Ciocăzanu, care era invitat în emisiunea “Cronica de noapte”, moderată de Grigore Cartianu, a folosit un limbaj considerat injurios de membrii instituției.

Sancţiunea a fost aplicată pentru încălcarea articolului 40, alineatul 3 din Codul audiovizualului, potrivit căruia “moderatorii, prezentatorii şi realizatorii programelor au obligaţia să nu folosească şi să nu permită invitaţilor să folosească un limbaj injurios sau să instige la violenţă”.

În emisiunea respectivă,  Grigore Cartianu şi Laurenţiu Ciocăzanu au discutat despre alegerile prezidenţiale şi despre modul în care a fost organizat votul în diaspora, scrie Mediafax.

Laurentiu Ciocazanu

“A contat aici faptul că alegătorii celorlalţi candidaţi din turul întâi s-au dus masiv cu Iohannis, n-au ascultat îndemnurile parşive, de prostituate, ale celor gen Dan Diaconescu şi Vadim Tudor sau ale lui Tăriceanu, care le-au zis… nu mai vorbesc de Meleşcanu, în fine… toţi .(…) Este o mizerie care arată, descrie perfect, este oglinda fidelă a comportamentului acestui partid discreţionar (n.r. Partidul Social Democrat), tupeist, jegos, cum vrei să-i spui, ordinar, o nenorocire care s-a abătut asupra acestei părţi a lumii, numită România (…) Cancerul acestei ţări este acest partid, a spus Laurenţiu Ciocăzanu în emisiunea analizată de CNA.

Grigore Cartianu

“Corvete politice”, a adăugat moderatorul emisiunii, Grigore Cartianu.

Andi Râpan, reprezentantul Naşul TV, a spus  în cadrul ședinței CNA de marți, că nu este de acord cu limbajul folosit în emisiune de Laurenţiu Ciocăzanu. Grigore Cartianu a încercat să facă un joc de cuvinte, pentru a-l tempera pe Laurenţiu Ciocăzanu, a mai completat Andi Râpan.

Sursă foto: Facebook

CITEȘTE ȘI:

 

 


Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending