CNA. Naşul TV, amendă URIAŞĂ pentru propunerea de eliminarea a partidelor şi a politicienilor din România - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

CNA. Naşul TV, amendă URIAŞĂ pentru propunerea de eliminarea a partidelor şi a politicienilor din România

Published

on

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, marţi, să amendeze cu 10.000 de lei televiziunea Naşul TV, pentru propunerea de eliminarea completă a partidelor şi politicienilor din România şi asigurarea unei conduceri populare a ţării, notează Mediafax.

Propunerea neobişnuită a fost făcută în cadrul emisiunii “Actualitatea Românească” din 14 mai.

În urma difuzării emisiunii, CNA a primit o reclamaţie potrivit căreia în respectivul program a fost folosit un “limbaj instigator la desfiinţarea statului de drept”.

Potrivit CNA, în emisiunea “Actualitatea Românească”, difuzată pe 14 mai, între orele 23.55 – 00.48, moderatorul Laurenţiu Primo a făcut mai multe afirmaţii care au încălcat legislaţia audiovizualului.

Laurenţiu Primo a afirmat în cadrul emisiunii:

Noi, Mişcarea Meritocrată, ne-am propus să schimbăm sistemul în România, să schimbăm complet sistemul din rădăcină, să eliminăm complet partidele şi politicienii şi să asigurăm o conducere populară a acestei ţări, adică să fie condusă ţara de oameni simpli, de cetăţeni, de profesionişti, de oameni de înaltă moralitate şi patrioţi. Acest lucru nu-l vom putea realiza imediat peste noapte, dar putem fi o picătură chinezească (…)”.

Andi Râpan, reprezentantul Naşul TV, a spus că, în emisiune, Laurenţiu Primo şi-a exprimat opiniile şi a făcut comentarii pe teme de actualitate.

Sancţiunea a fost aplicată cu şase voturi “pentru”  şi patru “împotrivă” .

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending