CNA nu vrea sa acorde licenţă pentru ca Societatea Media Sud Europa SA lanseze o nouă televiziune - Gazeta de Sud TV.
Connect with us

ALL MEDIA

CNA nu vrea sa acorde licenţă pentru ca Societatea Media Sud Europa SA lanseze o nouă televiziune – Gazeta de Sud TV.

Published

on

Societatea Media Sud Europa SA a încercat din nou să obţină o licenţă audiovizuală pentru a lansa o nouă televiziune – Gazeta de Sud TV, insă fără succes.

CNA a reanalizat, în şedinţa de luni, solicitarea societăţii Media Sud Europa SA de acordare a unei licenţe audiovizuale prin reţele de comunicaţii electronice pentru televiziunea generalistă Gazeta de Sud TV, informează Agenţia Mediafax.

Societatea Media Sud Europa SA a revenit la CNA cu o nouă solicitare de acordare a unei licenţe audiovizuale şi a schimbat denumirea GDS TV în Gazeta de Sud TV. La şedinta au fost prezenţi Ştefan Voinea, directorul SC Media Sud Europa SA, Cristian Nedelcu, reprezentant editorial, şi Marian Vulcănescu, director tehnic.

“Am luat în considerare cele discutate (pe 14 noiembrie 2013, n.r.) şi am schimbat numele în Gazeta de Sud TV pentru a evita orice eventuale confuzii cu Grupul pentru Dialog Social”, a declarat Ştefan Voinea, directorul societăţii Media Sud Europa SA.

“În Oltenia şi, în special, în Craiova, Gazeta de Sud este un brand foarte cunoscut. Vom profita de acest lucru în lansarea televiziunii. Avantajul nostru foarte mare este că suntem lideri de piaţă şi oamenii sunt deja obişnuiţi cu acest brand şi va fi mai uşor să fim recunoscuţi de privitori”, a declarat Ştefan Voinea.

Media Sud Europa SA are un acord cu societatea RCS&RDS pentru distribuţia noii televiziuni Gazeta de Sud TV în Craiova.

Totodată, potrivit lui Cristian Nedelcu, societatea deţine postul Radio Sud, cotidianul regional Gazeta de Sud, revista de afaceri Oltenia Bussines şi publicaţii online (www.craiova.ro, www.gds.ro).

“Şi cu încă o televiziune faceţi un mic monopol în zonă”, i-a răspuns membrul CNA Monica Gubernat.

Narcisa Iorga nu a fost mulţumită:

“S-a votat împotrivă, fără niciun fel de deliberare. Este prima oară când la licenţe audiovizuale nu se fac deliberări”.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending