CNA. Prima TV, amendă usturătoare din cauza emisiunilor "Killer Karaoke" şi "Epic Show" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

CNA. Prima TV, amendă usturătoare din cauza emisiunilor “Killer Karaoke” şi “Epic Show”

Published

on

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, marţi, să amendeze cu 10.000 de lei Prima TV, deoarece nu a fost respectată legislaţia audiovizualului în emisiunile “Killer Karaoke” şi “Epic Show”, dar şi într-o ştire despre un accident rutier, notează Mediafax.

În emisiunea “Epic Show” din 14 aprilie, difuzată de la ora 20.30, cu marcajul “AP” (acordul părinţilor), a fost folosit limbaj vulgar.

Pe de altă parte, în ediţiile “Killer Karaoke” din 8 ianuarie şi 15 ianuarie, de la ora 20.21 (care au fost difuzate în reluare pe 12 şi 19 ianuarie, de la ora 15.12) cu marcajul “AP”, concurenţii au fost supuşi la diverse probe periculoase (aceştia au cântat în timp ce erau electrocutaţi, muşcaţi de câini etc.).

Mai mult, la “Ştirile Prima TV” din 13 aprilie, difuzate de la ora 18.00, a fost transmisă o ştire despre un accident rutier soldat cu trei morţi, în cadrul căreia au fost difuzate imagini de la locul accidentului, cu maşinile avariate şi cu victimele aflate pe targă, acoperite.

Mult mai grav este faptul că pe fundalul ştirii, s-a auzit vocea unui copil care a supravieţuit accidentului şi care striga după mama sa, care decedase în accident.

Decizia aplicării amenzii a fost luată cu 10 voturi pentru  şi unul împotrivă.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending