CNA: Radio ZU, amenda de 20.000 lei pentru "cazul Congo" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

CNA

CNA: Radio ZU, amenda de 20.000 lei pentru „cazul Congo”

Published

on

CNA a amendat în şedinţa de joi Radio ZU cu 20.000 de lei, la a patra discuţie despre cazul de discriminare petrecut în emisiunea „Morning ZU” din 26 mai, când realizatorii acesteia au făcut afirmaţii jignitoare la adresa echipei de fotbal din Congo. Radio ZU a împlinit joi opt ani, informeaza Mediafax.  

După ce au discutat acest caz de trei ori (21 iunie şi reluare vot pe 7 iulie; 22 septembrie – rediscutare caz), fără a putea lua o decizie – deşi majoritatea membrilor au fost de părere că emisiunea merită o sancţiune – în şedinţa de joi, 29 septembrie, Consiliul a adoptat sancţionarea cu 20.000 de lei.

 

Acest lucru s-a întâmplat prin prin reluarea votului din şedinţa precentă în care niciuna dintre cele două amenzi propuse nu întrunise un număr minim de voturi (şase) pentru a fi adoptată.

Sancţiunile propuse au fost 50.000 de lei (propunerea lui Radu Herjeu) şi 20.000 de lei (Florin Gabrea). La reluarea votului, procedură aplicată în şedinţa de joi, în primele două tururi de vot propunerile au primit câte patru voturi (şedinţa desfăşurânduse în prezenţa cvorumului de opt membri), iar în al treilea tur, amenda mai mică a fost validată prin şase voturi: Florin Gabrea, Vasile Buda, Monica Gubernat, Gabriel Tufeanu, Dorina Rusu şi Răsvan Popescu.

 

Foto Credit: CNA

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending