Connect with us

A-Z NEWS

CNA Rareș Bogdan a adus postului Realitatea TV o amendă de 10.000 de lei

Published

on

Realitatea TV a fost amendată cu 10.000 de lei de Consiliul Național al Audiovizualului. Sancţiunea a fost aplicată cu şapte voturi „pentru” și unul ”împotrivă”.

Emisiunea „Ediţie specială” din 31 octombrie 2014 în care Rareş Bogdan a spus că Sorin Oprescu este „un cretin”, dar şi programul „Jocuri de putere” din 8 octombrie, în care Rareş Bogdan a vorbit despre cazul Lukoil au fost cele care au adus sancțiunea postului, scrie Mediafax.

CNA a constatat că radiodifuzorul nu a respectat prevederile art. 3 alin. (2) din Legea audiovizualului nr. 504/2002 şi nici dispoziţiile art. 40 alin. (3) din Codul audiovizualului [art.3 alin. (2).

articolul 3 alineatul 2 din Legea audiovizualului

“Toţi furnizorii de servicii media audiovizuale au obligaţia să asigure informarea obiectivă a publicului prin prezentarea corectă a faptelor şi evenimentelor şi să favorizeze libera formare a opiniilor.”;

art. 40 alin. 3 din Codul audiovizualului

“Moderatorii, prezentatorii şi realizatorii programelor au obligaţia să nu folosească şi să nu permită invitaţilor să folosească un limbaj injurios sau să instige la violenţă”

În emisiunea „Ediţie specială”, difuzată pe 31 octombrie şi moderată de Eli Roman, Rareş Bogdan a spus despre traficul din Capitală:

„Marea problemă e că ar trebui dinamitată Primăria Generală a Capitalei împreună cu primarul. De trei săptămâni nu se poate circula, oraşul e sufocat de acest cretin”.

Rareş Bogdan a mai spus că Sorin Oprescu este „o catastrofă”, care „a nenorocit complet Bucureştiul”.

În emisiunea „Jocuri de putere”, difuzată pe 8 octombrie la Realitatea TV, Rareş Bogdan a spus că cei de la compania Lukoil sunt „şantajişti” şi „îşi închipuie că România e o gubernie”..

Advertisement

„Câte şpăgi au dat oamenii ăstia? Câţi deputaţi, baroni locali au luat bani de la ei? (…)De ce trebuia să intervină premierul în cauza acestor indivizi care doar au furat” (…)”, a spus Rareş Bogdan.

Sursă foto: Facebook

CITEȘTE ȘI:

 


Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending