duminică, februarie 25, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSCNA: Realitatea Media, contract cu Elena Udrea pentru promovarea acesteia pe site-ul...

  CNA: Realitatea Media, contract cu Elena Udrea pentru promovarea acesteia pe site-ul realitatea.net

  Realitatea Media a avut semnat un contract cu Elena Udrea pentru promovarea acesteia pe site-ul realitatea.net, a declarat Rareş Bogdan, directorul general al societăţii care deţine televiziunea de ştiri Realitatea TV, în şedinţa de marţi a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), informeaza Mediafax.

  Rareş Bogdan a făcut această afirmaţie în timp ce răspundea unei întrebări adresate de un membru al CNA, Radu Călin Cristea.

  Astfel, Radu Călin Cristea a spus că vrea să îl întrebe pe Rareş Bogdan „unele lucruri care ţin de partea mai puţin văzută a presei”, în contextul în care „uneori apar în presă informaţii neaşteptate şi care sunt foarte utile”.

  Cristea a făcut trimitere la un interviu pe care Elena Udrea l-a acordat Gândul Live, pe 22 octombrie 2014, în timpul campaniei pentru alegerile prezidenţiale.

  „Doamna Elena Udrea spunea că a încheiat contracte cu mai multe televiziuni, iar singura nominalizată era Realitatea TV, vorbindu-se de un contract în valoare de 20.000 de lei. A existat un asemenea contract? Dacă da, cum s-a exprimat el în mod concret în emisiunile dumneavoastră?”, l-a întrebat Radu Călin Cristea pe Rareş Bogdan.

  Rareş Bogdan a spus că Elena Udrea a avut un singur contract cu Realitatea Media, care a fost legat de online.

  „E legat de online, de realitatea.net. Realitatea.net aparţine Realităţii Media (…) Doamnea Udrea, văzând Realitatea Media, probabil s-a gândit, a făcut referire strict la realitatea.net, la site-ul nostru. Este singurul contract. A cumpărat de la bannere până la (spaţiul de, n.r.) jos după articole, până la articole notate cu „P”. Nu a avut legătură (contractul, n.r.) cu Realitatea TV”, a spus Rareş Bogdan.

  CITESTE SI:

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente