CNA respinge acuzaţiile lui Macovei că ar fi intervenit pentru anularea unei emisiuni online a ProTV. Un membru CNA spune că va sesiza Parchetul - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

CNA respinge acuzaţiile lui Macovei că ar fi intervenit pentru anularea unei emisiuni online a ProTV. Un membru CNA spune că va sesiza Parchetul

Published

on

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) spun, într-un comunicat de presă, remis, RADAR DE MEDIA, că dezmint categoric orice fel de implicare a instituţiei în anularea unei emisiuni ce urma să fie transmisă online pe site-ul stirileprotv.ro, respingând acuzaţiile aduse în acest sens de Monica Macovei.

CNA a trimis un comunicat de presă referitor la acuzaţiile aduse CNA de Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidenţiale, cu privire la anularea unei emisiuni ce urma să fie transmisă online pe site-ul stirileprotv.ro în data de 29 octombrie.

“Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului dezmint categoric orice fel de implicare a instituţiei în anularea unei emisiuni ce urma să fie transmisă online pe site-ul stirileprotv.ro. În acest sens, Consiliul a avut în vedere informaţiile vehiculate în presă în zilele de 28 şi 29.10.2014, ca urmare a afirmaţiilor doamnei Monica Macovei, candidat independent la alegerile pentru Preşedinţia României, potrivit cărora CNA ar fi intervenit la postul de televiziune Pro TV pentru anularea unei emisiuni transmise online pe site-ul stirileprotv.ro, emisiune la care domnia sa urma să participe”, se spune în comunicatul CNA.

Potrivit comunicatului, “atribuţiile şi competenţele CNA sunt strict stabilite prin Legea audiovizualului nr. 504/2002, Consiliul neavând niciun fel de posibilitate de a interveni asupra conţinutului unui site de internet, inclusiv în ceea ce priveşte site-ul unui radiodifuzor licenţiat în România”.

“Trebuie menţionat, în acelaşi context, faptul că postul Pro TV a avut o poziţie fermă cu privire la afirmaţiile doamnei Monica Macovei, precizând atât într-un comunicat remis presei în data de 29.10.2014, cât şi în şedinţa publică a CNA din data de 30.10.2014 că «nu a existat nicio intervenţie a unei autorităţi publice sau a CNA de a stopa acest demers, ci a fost o decizie editorială internă a Pro TV», postul menţionând că a decis să renunţe complet la a mai organiza acele emisiuni online «pentru a nu crea impresia unui partizanat politic»”, se mai spune în comunicatul CNA.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending