Connect with us

A-Z NEWS

CNA | „Tonomatul lui Ciutacu”, amendat cu 10.000 de lei pentru “denigrarea” jurnalistei Andreea Pora

Published

on

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, marţi, să amendeze televiziunea România TV cu 10.000 de lei, din cauza emisiunii “Tonomatul lui Ciutacu” din 20 iunie, în care jurnalista Andreea Pora a fost “denigrată” şi i-a fost încălcat “dreptul la imagine”.

CNA a analizat, în şedinţa de marţi, emisiunea “Tonomatul lui Ciutacu” din 20 iunie, la sesizarea membrului Consiliului Narcisa Iorga, scrie Mediafax.

“Consider că această emisiune a avut rolul de a linşa un ziarist, pe Andreea Pora (…) Această emisiune a avut drept scop stigmatizarea Andreei Pora”, a spus Narcisa Iorga.

Iorga a precizat că a remarcat şi “nişte accente misogine discriminatorii evidente” în această emisiune. Ea a făcut referire la titluri postate pe ecran în timpul emisiuni, între care “Politicieni şi analişti executaţi de o femeie” şi “Cine e femeia care discriminează mai rău decât Băsescu”.

“Dar mai sunt şi alte replici ale lui Victor Ciutacu care pe mine mă duc la o astfel de interpretare (accentele discriminatorii, n.r.) (…) Practic, dacă eşti femeie, nu ai dreptul să îţi expui un punct de vedere”, a spus Narcisa Iorga.

Ea a mai spus că, din punctul său de vedere, în această emisiune au fost utilizate “cu rea-credinţă” numele şi imaginea Andreei Pora. “Cred că a fost utilizată cu rea-credinţă imaginea Andreei Pora dintr-o întâlnire publică. Imaginile acelea reluate înainte-înapoi cu cârnatul în gură sunt foarte sugestive”, a mai spus Narcisa Iorga, referindu-se la un colaj de imagini difuzate în timpul emisiunii, în care Andreea Pora era prezentată în timp ce mânca.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Falconety

    3 iulie 2013 at 22:15

    ce bine ii statea domnisoarei pora cu carnatu’ in gat .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending