Connect with us

Life Style

Cocor Media Channel, cea mai mare mediafaţă din Europa, creşte în audienţă

Published

on

Reclame

Cocor Media Channel a inregistrat o crestere a audientei in luna iulie, audienta exprimata prin numarul de autovehicule care tranziteaza zilnic 6 din cele 8 benzi de circulatie din zona centrala a Capitalei pe Bulevardul IC Bratianu.cocorls

Daca la inceputul anului, in luna ianuarie, pe sensul de trafic dinspre Universitate catre Unirii si invers au tranzitat zona in medie 69.189 autovehicule/ zi , adica 2.144.859 in total, in luna februarie traficul a crescut cu 37%, atingand 2.644.416 autovehicule, adica 94.443/zi.

In lunile martie, mai si iunie traficul din intersectiile zonei Unirii- Universitate a fost in medie de 93.788 autovehicule/zi, iar in luna aprilie s-a inregistrat o scadere de 2% fata de luna anterioara. Desi estimarile pietei preconizau o scadere a traficului pe timpul verii, in luna iulie traficul a inregistrat o crestere de 1% comparativ cu luna iunie, inregistrand 2.882.163 autovehicule fata de 2.769.990. De asemenea, reparatiile la pasajul Unirii nu au avut impactul negativ estimat initial asupra fluentei traficului .

Aceste date au fost culese in perioada ianuarie- iulie si includ cele  6 benzi de trafic: Universitate-Unirii, Universitate -Pasaj, Unirii- Universitate si sunt furnizate de Primaria Municipiului Bucuresti in colaborare cu Brigada de Politie Rutiera Bucuresti. Datele nu includ pietonii care tranziteaza aceasta zona, dar statistic fiecare masina are in medie 2 calatori. Traficul este monitorizat live cu un webcam disponibil clientilor Cocor MediaChannel.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending