Cocor va gazdui primul cinematograf de tip multiplex din centrul Capitalei - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Cocor va gazdui primul cinematograf de tip multiplex din centrul Capitalei

Published

on

Primul cinematograf de tip multiplex din centrul Capitalei se va deschide pana la sfarsitul acestui an in Cocor. Cinematograful face parte din strategia de modernizare demarata de Cocor, strategie care vizeaza si crearea unei zone de divertisment de 3.000 mp la etajul 5 al magazinului.

Noul multiplex va avea 5 sali de vizionare, cele mai noi tehnologii de proiectie digitala, echipamente de ultima generatie si va fi deschis de un operator cu experienta pe plan international, Cocor fiind prima locatie aleasa de acesta in Romania. Zona de divertisment va mai include bowling, biliard, loc de joaca si food court.

“Lansarea zonei de divertisment la ultimul etaj al magazinului raspunde asteptarilor clientilor nostri, oferind o paleta larga de optiuni in petrecerea timpului liber la Km 0. Din toamna, bucurestenii vor avea posibilitatea vizionarii celor mai noi proiectii digitale in 5 sali moderne de cinema, in centrul capitalei, destinatie usor accesibila atat pietonilor, prin multitudinea mijloacelor de transport, cat si posesorilor de autoturism, prin parcarea multietajata de 200 locuri a magazinului Cocor. Suntem mereu atenti la dorintele clientilor nostri si nu precupetim niciun efort in a le imbogati experientele de shopping”, a declarat Mirela Mihailescu, Director Comercial Cocor SA.

Aflat in centrul triunghiului pietonal Unirii-Lipscani-Universitate si pe cea mai aglomerata artera de circulatie (2.900.000 masini /luna pe 4 din 8 benzi), cinematograful din Centrul Comercial Cocor aduce plus de valoare intregii zone comerciale.

Procesul de modernizare va continua in perioada urmatoare si pe zona de shopping, unde se urmareste imbogatirea mixului de retaileri si servicii adaptate zonei, proces in urma caruia Cocor sa devina unul dintre cele mai atractive centre comerciale din Capitala.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending