Connect with us

Life Style

Codruţ Kegheş, grădinar bio într-o lume nouă

Published

on

Codruţ Kegheş, tânărul de „doar” 42 de ani, este convins că vârsta nu ar trebui să fie un impediment în construirea unui viitor. Mai mult, dacă i s-ar oferi oportunitatea de a o lua de la capăt, vedeta Prima TV s-ar face grădinar bio, îngrijorat fiind de efectele E-urilor din alimente.

“Vreau să îmbrac planeta în termopan. Aş dori să am sere, unde să pot planta o roşie, o vânătă, o ceapă, un ardei, ca sa avem niste alimente bio, ca să trăim mai mult, că din ceea ce băgăm acum în noi, peste şapte ani, când ne dezgroapă, vom fi la fel, din cauza E-urilor”,  aşa îşi descrie Kegheş business plan-ul.  Viitorul ar suna şi mai bine pentru grădinarul bio dacă, printr-o minune, i s-ar şterge creditul pe care îl are bancă pentru următorii 15 ani.

Dacă vedeta Prima TV ar lăsa totul pentru a deveni gradinar într-o lume nouă, sigur mai sunt curajoşi care ar face schimbarea. Primul pas poate fi facut pe www.utopiatv.ro. Doar 15 temerari îşi vor putea lasa amprenta!

Foto Credit: Prima TV

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending