Connect with us

LIFE STYLE

Codruța Filip a învățat să cânte în aromână pentru piesa „Greșeala Mea”

Published

on

La sfârșit de martie îndrăgita solistă Codruța Filip revine în atenția fanilor săi cu o nouă colaborare muzicală la care a lucrat cu același duo muzical cu care a făcut și „Ena Ena”. De data acesta piesa se numește „Greșeala mea”, fiind o colabrare specială pentru care a învățat să cânte în aromână.  

Codruța Filip, solista fost model, a revenit în atenția fanilor la scurt timp după ce a colaborat cu Sprint Music și s-a reinenventat cu piesa „Ena Ena”. De dată acesta cu aceeași echipa câștigătoare a lansat „Greșeala mea”, o piesă care nu se dovedește a fi o greșeală ci un produs special la care s-a lucrat cu multă grijă și atenție.

„Atunci când am lansat “Ena Ena”, am menționat că aceasta este prima piesă din cadrul unui proiect frumos și de lungă durată. Ei bine, “Greșeala mea” reprezintă o continuare a acestuia și totodată, este o melodie ce aduce noutăți, astfel încât are și influențe machedonești. De asemenea, am și o parte în care chiar cânt în aromână, textul fiind făcut de Danny Penci, membru al trupei ,,Steaua Di Vriari”.  El a fost alături de mine și în studio, pentru a mă ajută să pronunț cum trebuie versurile. Piesa este tot de dragoste, pentru că iubesc să abordez în melodiile mele subiectul acesta. Piesa a pornit de la ideea lui Ovidiu Junghiatu (Park Place), care s-a ocupat de linia melodică și textul în limba română la care a colaborat cu Andy Robert (Any1) care s-a ocupat și de Mix/Master. Sper din suflet să placă și să transmită mult”, a mai mărturisit Codruța Filip. Pe care o veți putea vedea și în videoclipul piesei în care apare extrem de sexy și schimbă două ținute.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending