Connect with us

Tehnologie

Cofondatorul Tesla vine în România

Martin Eberhard, cofondatorul gigantului electric Tesla Motors, vine în premieră în România în
cadrul unui eveniment care anunță lansarea primului concept de supercar electric dezvoltat integral

Published

on

Martin Eberhard, cofondatorul gigantului electric Tesla Motors, vine în premieră în România în
cadrul unui eveniment care anunță lansarea primului concept de supercar electric dezvoltat integral în țara noastră.


La 19 ani de la fondarea companiei de succes Tesla, Martin Eberhard va fi prezent pentru prima
dată în România, invitat în cadrul unui eveniment care anunță lansarea unor proiecte inovatoare,
printre care și primul supercar electric dezvoltat integral în România de către o companie privată.
Acesta va dezvălui, în cadrul evenimentului, filosofia din spatele Tesla şi cum a reuşit prin
lansarea acestei companii să revoluţioneze industria automobilelor electrice.
Martin Eberhard a fondat împreună cu partenerul său, Marc Tarpening, compania Tesla Motors
în anul 2003, deținând funcția de CEO al companiei până în noiembrie 2007 fiind succedat în
această funcție de Elon Musk, celebrul antreprenor tehnologic și fondator al companiei Space X.
Martin Eberhard este inginer, antreprenor veteran din Silicon Valley și inventator ce deține cel
puțin 22 de brevete. Inovațiile cheie ale lui Eberhard au deschis calea pentru dezvoltarea
industriei de automobile electrice și reducerea amprentei de carbon asupra mediului înconjurător.

În cadrul evenimentului Decentralized Connectivity Redefined găzduit de compania CryptoDATA tech vor fi prezentate o serie de proiecte inovatoare menite să faciliteze integrarea dispozitivelor smart în platforme revoluționare.

Pe scenă vor urca oameni de știință, autori, arhitecți de tehnologii, regizori și directori de top din întreaga lume pentru a prezenta tehnologia viitorului, oferind atât participanților, cât și invitaților posibilitatea de a interacționa cu experți și profesioniști din industria tehnologiei și industria automotive.
Martin Eberhard, unul dintre speakerii principali, a cofondat compania Tesla Motors în anul 2003, deținând funcția de CEO al companiei până în noiembrie 2007. Acesta va dezvălui filosofia din spatele Tesla şi cum a reuşit prin lansarea acestei companii să revoluţioneze industria automobilelor electrice.

Ovidiu Toma – CEO CryptoDATA Tech
“Vă invităm la un eveniment care își propune să dezvăluie tehnologii noi, servicii inovatoare și un nou concept de supercar electric care va revoluționa conectivitatea dintre dispozitive smart, tehnologii, sisteme și oameni. Evenimentul nostru îl va aduce în premieră în România pe fondatorul Tesla, Martin Eberhard, ca speaker principal. Pasiunea noastră comună pentru mașini și tehnologie ne-a adus în acest punct important în evoluția companiei CryptoDATA și de

aceea ne dorim să invităm vizionari și dezvoltatori de succes alături de noi. DCR2022 se adresează tuturor utilizatorilor de dispozitive smart, care se pot înscrie pe site-ul companiei (n.red. https://cryptodata.com/DCR2022) pentru a participa la eveniment în limita locurilor disponibile”.

Proiectele prezentate în cadrul Decentralized Connectivity Redefined:

⦁ Momentum reprezintă primul concept de supercar complet electric cu modul Blockchain dezvoltat integral în România și care dezvăluie posibilitatea integrării de tehnologii inovatoare în industria automobilelor electrice. Prin acest proiect, industria auto întâlnește proprietățile tehnologiei blockchain, deschizând astfel noi orizonturi în generarea de utilitate și beneficii financiare.

⦁ XIDEN Blockchain este o rețea care combină sistemul Internet of Things cu tehnologia blockchain pentru a dezvolta un protocol care va permite dispozitivelor smart să îndeplinească sarcini în mod automat și autonom. Platforma rețelei va putea facilita integrarea tuturor dispozitivelor inteligente în sistemul blockchain cu scopul de a asigura utilizarea optimă și eficientă a tuturor resurselor disponibile.

⦁ Ethernytree – un proiect axat pe repopularea domeniilor forestiere în colaborare cu autorități locale, cu posibilitatea de extindere la nivel global, care utilizează aplicabilitatea extinsă a tehnologiei blockchain pentru a crea un răspuns la reducerea suprafeței pădurilor , diminuarea amprentei de carbon rezultată din utilizarea energiei electrice necesară utilizării funcționării sistemelor tehnologice și, implicit, a schimbărilor climatice care au loc în întreaga lume.

Agenda evenimentului DCR2022 va prezenta o serie de discursuri cu privire la impactul tehnologiei asupra societății moderne, discuții interactive și studii de caz bazate pe soluții privind tehnologia blockchain, integrarea dispozitivelor inteligente în sisteme inovatoare, industria automobilelor electrice și multe altele.

De asemenea, sunt așteptați 1.000 de participanți, printre care personalități din întreaga lume – CTOs, inovatori și antreprenori din industria tehnologiei blockchain, fintech, reprezentanți ai sectorului auto, investitori și mulți alții.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending