COLABORARE. BRAT si Kantar Media Spring vor realiza SATI - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Compania Kantar Media Spring a câștigat licitația organizată de BRAT și va furniza serviciile pentru realizarea Studiului de Audiență și Trafic Internet (SATI) pentru al optulea an consecutiv, oferind cea mai bună metodologie. “Este rezultatul colaborării deschise și orientate spre viitor dintre noi și BRAT. Această continuitate reprezintă o bază puternică pentru inovațiile necesare din următorii ani”, a declarat Oliver Pischke, CEO Kantar Media Spring.

În urma licitației organizate de Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT), compania Kantar Media Spring a fost selectată câștigătoare pentru a furniza serviciile pentru realizarea Studiului de Audiență și Trafic de In  ternet (SATI). Ceilalți ofertanți au fost Gemius și GfK Nurago.

“Adunarea Generală a decis să continue colaborarea cu Kantar Media Spring, care este furnizorul serviciului SATI de șapte ani. Principala motivație a acestei alegeri o constituie evaluarea metodologiei utilizate de companie, metodologie inovativă în domeniul Internetului în urmă cu șapte ani și care s-a dovedit, în timp, una dintre cele mai adecvate pentru măsurarea mediului online. Metodologia propusă de Kantar Media Spring a fost validată în România, iar în prezent este utilizată în mai multe țări din Europa, precum Germania, Austria, Elveția, Norvegia și Finlanda. Experiența ultimilor ani a demonstrat că metodologia folosită de Kantar Media Spring asigură un standard înalt de cercetare, pe care îl vom consolida și îmbunătăți în următorii trei ani”, explică Arina Ureche, Director General BRAT.

“Toți colegii de la Kantar Media Spring au fost încântați să afle că, dintre participanții la licitație, noi am fost selectați pentru o nouă etapă de realizare a studiului SATI în România. Aceasta arată soliditatea metodologiei selectate, confirmată în etapele anterioare. De asemenea, este rezultatul colaborării deschise și orientate spre viitor dintre noi și BRAT.  Această continuitate reprezintă o bază puternică pentru inovațiile necesare din următorii ani”, a declarat pentru presă Oliver Pischke, CEO Kantar Media Spring.

 

  • Premieră: măsurarea se va face și în mediul rural

Printre optimizările care vor fi aduse în următorii trei ani, în materie de cercetare, se numără, în premieră, extinderea universului studiului la nivel național, prin includerea mediului rural. Astfel, SATI va livra o imagine completă asupra consumului de Internet în România.

La nivel tehnologic, trecerea la o nouă arhitectură a sistemului de măsurare, propusă de Kantar Media Spring, va conduce la îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește livrarea rezultatelor de trafic, precum și agregări mai rapide ale clienților unici săptămânali și lunari.

  • Serviciu special dedicat planificării media

Aplicația de raportare a audientei și a profilelor sociodemografice are un modul dedicat planificării media și optimizării planurilor de media. Pornind de la definirea unui grup țintă complex, pot fi identificate site-urile care permit cea mai bună acoperire a audienței din grupul țintă, și, ulterior poate fi calculată această acoperire în funcție de numărul de afișări decise a fi investite pe fiecare site în parte. De asemenea, se poate obține și bugetul la ratecard al unei campanii.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement
Vedete3 săptămâni ago

Ce bani au câștigat Faimoșii, în reality show-ul fenomen SURVIVIOR ROMÂNIA

Vedete2 săptămâni ago

Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

Premieră TV2 săptămâni ago

Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2

Reality Show2 săptămâni ago

SURVIVIOR ROMÂNIA. Faimoșii, în pragul disperări nu mai găsesc drumul spre victorie!

Vedeteo săptămână ago

Mihai Zmărăndescu și Remus Boroiu de la Survivor România s-au luat la bătaie înainte de a participa la concurs

Reality Show4 săptămâni ago

VIDEO Ce concurent din tribul Războinicilor a părăsit competiția Survivor România!

Emisiuni3 săptămâni ago

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!

Premieră TV2 săptămâni ago

Marea premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite le aduce lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu adversari surpriză la lupta pentru amuletă

Reality Show2 săptămâni ago

Cel mai scandalos concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Dan Pavel: ”Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu

Reality Show3 săptămâni ago

Victorii pentru Războinici, lacrimi și conflicte pentru Faimoși, la Survivor: ”Indiferent de tensiuni, sunt și momente foarte frumoase

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

America Express, pe primul loc în topul audiențelor! A doua imunitate, așteptată cu emoții

Facebook

Advertisement

IN Trending